На 15 съм.Родителите ми са разведени(не съм виждала баща си от 4-5 години),живея с майка.Нямаме близки роднини(тя не е от България,а не можем да се преместим в родната й страна).Преди две години си намери приятел,с който станаха много близки и сега имат бебе(момиче,на 11 месеца).Разбира се,вече скъсаха и той изобщо не се грижи за детето,макар че редовно плаща издръжка.Аз имам приятел(на 15 също) и често се виждаме у тях.Обаче майка ми наскоро се върна на работа(досега беше в майчинство) и трябва по цял ден да се грижа за сестра си.Не мога да водя гаджето си у нас(няма да обясня защо,просто не може) и се виждаме у тях,но аз трябва да взимам и бебето.Нямаме проблеми,и двамата се грижим за него,а после го слагаме в количката и двамата си се гушкаме...Майка няма нищо против да взимам бебето с мен.Притеснява ме обаче,че то много често плаче,иска много внимание и въпреки че му отделяме много време,ние имаме сериозна връзка с гаджето ми и искаме време за някои неща...Възможно ли е сестра ми(на тази възраст) да ревнува или нещо такова?Защото тя е много привързана към мен(нали само аз я гледам през деня).И дали това може да й се отрази психически?