Много се надявам момчето, с което съм сега, да е с мене за напред. Мисля, че наистина той може да е моята голяма любов.
Как стана?
Аз от доста време имам регистрация в един сайт за запознанства, но рядко съм излизала с някой от там. Една вечер влязох за малко и получих съобщение от едно момче, доста по-голямо от мен. Заприказвахме се ала-бала... почнахме да си пишем в ICQ. Той искаше да се запознаем на следващия ден. Аз бях заета, но въпреки това направихме едно кафе набързо. Беше приятно, но аз си мислех, че той иска просто да ме забърше и нищо повече. Въпреки това се видяхме пак след 2 седмици някъде. Видяхме се още 1-2 пъти на кафе. На 10.04 бяхме в едно заведение и аз усещах как той не може да си намери място. Беше много забавно да го гледам И той ме попита "Може ли да те целуна?" и аз отвърнах "Необходимо ли е?" и той ме целуна. И така... почнахме да се виждаме всеки ден. Той е невероятен човек. Последните седмици от учебната година почти живеех утях. Правим всичко заедно и се чувстваме страхотно. Понякога се случва да имаме неразбирателства, но бързо ни минава, защото много се обичаме. Вече повече от 4 месеца сме заедно и не мислим да се разделяме. Дано това не се случи