.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Лий момиче?!Ти добре ли си с централния?как можа да го направиш????тцтцтцтц-просто нямам думи
    как си могла да причиниш това на майка ти?трябва незабавно да и кажеш,че жената сега живее в една илюзия и си мисли че това е нейната любов
    БОЖЕ НАКЪДЕ ОТИВА СВЕТА???
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    е..
    дано сте схванали,че тфа 100% е ебафка
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    сигурно сх има и тема : СПАХ С ГАДЖЕТО НА БА6ТА МИ : ьАЬАХХА

Guest
    Това мисля, че е достатъчно доказателство, че този човек изобщо не заслужава да е с майка ти.Кой знае още колко пъти й е кръшкал.След подобно изпълнение от негова страна-какво може да си помисли човек.
    Не знам как ще издържиш напред, но ти си си виновна.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    е..
    дано сте схванали,че тфа 100% е ебафка
    И аз това се чудя

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това мисля, че е достатъчно доказателство, че този човек изобщо не заслужава да е с майка ти.Кой знае още колко пъти й е кръшкал.След подобно изпълнение от негова страна-какво може да си помисли човек.
    Не знам как ще издържиш напред, но ти си си виновна.
    Това беше мое мнение.

Цитирай Първоначално написано от `Silvester`

или темата е ебавка или ти си супер тъпа и проста курва на 13 години, а оня е някъв педофил...

тъй.. като не мислиш кво правиш ся си чупи главЪта...
    az sam saglasen s teb

АТАКАБГ
    Guest
    Що бе,що мацката да не се изебе с гаджето на майка си?
    Нали сами твърдите,че за любовта граници няма?

Guest
    LELE!!!Ako se e*avash s vsi4ki nas-NO COMMENT,no ako e istina moga samo da ti kaja 4e si VERY CRAZY!Kak mojesh da postupvash taka s 4ovekut,koito ti e dal jivote purvoto yjasno neshto i vtoro kak mojesh da go pravish s 35-godishen muj i da si dovolna pri tova ot tozi fakt...ti verno si kakto kaza vsi4ki,are da go kaja na angliiski...tis i napravo BIG BITCH...Momi4e,ne znam na kolko godini si ,sigurno si na 14-15 nqkude moje i 13,napravo tova tvoeto an ni6to ne prili4a i gadjeto na maika ti su6to e mn zle,ama i ti si fatalno ZLE!NE moga ni6to da te posuvetvam,6toto ostanah bez dumi ama po-dobre kaji na maika ti..ako ne i kajesh 6te stane VERY BAD....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    LELE!!!Ako se e*avash s vsi4ki nas-NO COMMENT,no ako e istina moga samo da ti kaja 4e si VERY CRAZY!Kak mojesh da postupvash taka s 4ovekut,koito ti e dal jivote purvoto yjasno neshto i vtoro kak mojesh da go pravish s 35-godishen muj i da si dovolna pri tova ot tozi fakt...ti verno si kakto kaza vsi4ki,are da go kaja na angliiski...tis i napravo BIG BITCH...Momi4e,ne znam na kolko godini si ,sigurno si na 14-15 nqkude moje i 13,napravo tova tvoeto an ni6to ne prili4a i gadjeto na maika ti su6to e mn zle,ama i ti si fatalno ZLE!NE moga ni6to da te posuvetvam,6toto ostanah bez dumi ama po-dobre kaji na maika ti..ako ne i kajesh 6te stane VERY BAD....
    Tva biah az ama zabravih da vleza s profila mi!
    Nai-loshoto predstoi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си