Влюбена съм човек, в който не трябва!Той е със 7 години по-голям от мен, аз съм на 15!С мен се държи страхотно, личи си, че ме харесва много, той направо е като хипнотизиран като ме види!Мисля, обаче че съм поредната и всичко е заради секса!Мисля си така, защото постоянно ми прави такива намеци, но и се държи толкова страхотно с мен!Чака момент, в който ще съм негова!Но той май има нещо общо и със още 2 мои познати, незнам дали е точно така, но имам голеи съмнения...Това момче ме привлича страшно много и незнам още колко дълго ще бягам от него!А бягам, защото веднъж загубих любовта и няма да го преживея 2 път, а знам, че ако си позволя нещо с него, ще пламне най-голямата обич, която мога да си представя!Да говоря ли с него и как да разбера дали е само заради секса, или има и нещо повече...Незнам, а и скоро вече няма да можем да се виждаме толкова често и направо цялата се разпадам, ужасно се чувствам...Той ме обожава и всеки го вижда, но ме е страх от любовта,а толкова силно го желая, нямам сили да ви опиша...Моля помогнете д, дайте съвет какво да правя и как да разбера истината за чувствата му...Благодаря