- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блондинка или Брюнетка
аз лично предпочитам тъмните коси.не само защото и моята е такава,но и по ме кефят!но на всяко момиче му отива различно.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Не ли е обратнотоПървоначално написано от ThePainIsReaL
, все пак има 100 пъти повече брюнетки, отколкото блондинки, разбира се ако говорим за естествени цветове!
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Аз съм с черна коса и така си ми харесва![]()
това е супер относително.. за един човек не може да се съди спрямо цвета на косата![]()
na vseki chovek mu otiva razlichno.. a btw blondinkite po moe nabludenie veche sme na izchezvane ...
Според мен тъмните коси изглеждат по-добре, защото имат повече блясък. Но зависи и от човека де, на някои може да има отива повече русо![]()
mi az sum s tumna kosa i si haresvam tumnite kosi!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
не харесвам русия цвят на косата. не защото аз съм кестенява. просто умирам за тъмни коси! един ден мисля да се бодяисам кестеняво...обаче с шоколадов отенък....в момента цвета ми е някакъв златисто-кестеняв и ме радва, но горният вариянт ми харесва доста повече!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Само на мен ли ми прави впечатление, че до тук все момичета са си давали мнениятаИначе по темата- кефи ме всичко, стига да отива на дадения човек
Аз бту съм си тъмно кестенява, само дето много хора като ме видят и решават, че съм чернокоса
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Предпочитам тъмните коси,най-вече черната![]()
За съжеление моята не е такава
Но все пак и аз съм брюнетка,със светло кестенява коса съм![]()
blondkinkites apo
sexy
Блондита![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Имах предвид , че сега всяка втора "мацка" се изрусява .. или си прави някви руси кичури .. голям мерак имат всички , да са руси , а не виждат колко банални стават.Първоначално написано от selen_mischief
Но ест. русото иначе е много красиво .. блондинките не са грозни , стига да не са изкуствени , като тези "чалга-певици" ( ако може човек да си начере певици)
Аз не гласувах! Тък като най харесвам червенокоси момичета! \/
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
opredeleno bih kazala 4e mnogo zavisi ot cveta i kojata na 4oveka no vapreki tova malko ili mnogo na vseki mu otiva tamnata kosa, a rusata ne. az sam blondinka no predpo4itam tamnite kosi
Moita kosa e kestenqva i taka mi haresva pove4e nz za6to moje bi za6toto si e moq![]()
Обърках и гласувах за руси момчета. Всъщност харесвам ги, но повече ми допадат с тъмна коса и сини/зелени очи![]()
I just wanna live =]
В момента и аз съм черна, но по принцип съм брюнетка.Първоначално написано от Kaliq
+1 за брюнетките! :P
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)