- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMETKATA !??!??!
Kogato izlizate s gajeto vi po kafenca , kru4mi.. koi pla6ta smetkata ? Ili seki za sebe si ?
Vseki pyt razlichno,imalo e sluchai toi da plashta cqlata,az da plashtam cqlata ili vseki po otdelno
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Когато излизаме двамата обикновено той плаща сметката,рядко ме оставя да я платя аз...но пък ние сме голяма част от деня заедно и аз вземам нещо за ядене или пък купувам други неща.Никога не сме се притеснявали за това,просто всеки взема по нещо така че не може да се каже,че само единият плаща...
Dosega me e ostavial az da platia smetkata samo 2 puti i to sled mnogo molene i ugovorki ot moia strana!V nachaloto mi beshe neudbno che toi plashta smetkite,no posle sviknah a i niama kakvo drugo da napravia sled kato ne mi i pozvoliava da otvoria i duma da platia smetkata az!no puk da i az kupuvam niakoi neshta
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ami razli4no-ponqkoga toi pla6te,ponqkoga az pla6tam moqta 4ast,a se e slu4valo i toi da nqma pari v sebe si i az da mu davam,no posle vinagi mi gi e vru6tal
moq nevinnost i greh.....
когато съм с приятеля си винаги той плаща. но понякога ми стива съвестно, че толкова много го муфтя и мине не мине време му пъхвам някой и друг лев при документите без той да разберее, малко патардии има после, ама издържа се
![]()
Обикновено аз гледам да си плащам и настоявам винаги да си платя, но не се излагам, ако той много държи му позволявам инцидентно ( т.е. от време на време само)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ми, досега винаги момчето е плащало сметката. е, имало е случай, в който аз едва ли не се сбивам с него аз да платя. последния път с бившия нямаха да му върнат от 20лв. (представяте ли си!?! и то на Плиска!!), та аз дадох там 4 или 5 лв. за бирата. та той после ми ги е натикал в джоба без да се усетя...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Предпочитам винаги аз сама да си плащам сметките.Неудобно ми става и кофти. На гаджето му позволявам от време на време да плаща ,но принципно той си плаща неговото,аз моето. Ако се случи да плати после задължително се старая да му купя нещо .![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Зависи от ситуацията,но по принцип всеки за себе си.Била съм с момчета,които настояват те да плащат сметката,но според мен е по-добре всеки за себе си,за да не се чувства някой длъжник на другия после.
Понякога той, понякога аз, или всеки плаща своето.Но аз лично много мразя да ми плаща сметката, едва ли не си плаща...услугите.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Aми принципно той винаги плаща, просто не ми позволява да платя. Разбира се стават много патардии за това, но ... През останалото време и аз купувам различни неща.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi po pirincip ne mi dava az da pla6tam,po princip ,kogato sme sami ne sum pla6tala nito vednuj,ne 4e ne sum iskala!kogato sme cqlata kompaniq se e slu4valo da pla6tame pootdelno!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ми преди около месец се разделих с гаджето си. Но като бяхме заедно най-често той плащаше сметката. На мен ми ставаше неудобно все той да ми плаща и след много дандании най-сетне се стигаше до 'компромиса' всеки да плати своята част. Но не повече... Между другото преди 3 месеца една моя мн добра приятелка се раздели с гаджето си, заради този проблем. Той все плащал сметката и въобще не искал и да чуе. Като тя му говорела той не я изслушвал и накрая след поредния път като той не й обърнал внимание колко й е кофти тя го зарязала! Заради сметката...![]()
Ми така то... кой да се сети да си влезе в акаунта си преди да пише мнения...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Ужасно неудобно ми става така да ми плаща някой сметките...бившият ми приятел спорихме за тия неща много...той понеже имаше мн повече средства от мен и е свикнал да ходи по някви по-скъпи места и ми плащаше...но когато можех аз си плащах,ужасно неудобно ми става....даже под носа ми плащаше без аз да разбера. Но предпочитам аз да си плащам...
тука сички искат да си плащат а моита на наи скъпото заведение наи скъпото коктеилче -25 лв а аз съм на 15 се пак бачкам ся лятото ама то бива бива ама 2-3 срещи и вече като излизаме я карам по морската там не са толкоз скъпи
![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
предпочитам сама да си плащам сметките и го правя ...рядко ми се случва някои дриг да ми плаща сметките ..... ако пък се случи някои мои фр ми плаща .... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не давам да ми плащат сметката, не ми е удобно![]()
Ако ходя с някое момче от повечко време се редуваме с плащането, ако не аз си плащам своето и така![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
nikoga nqma da platq smetkata na momi4e 6tom nastoqwat neka si pla6tat ne sum dlujen na nikoi 6e platq samo ako duha dobbre ku4kata
kato imam pari davam kato nqmam .....![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Еми... попринцип винаги той плаща много е лош, защото мене ми е много неодобно, когато плаща не знам просто ми е некомфортно, и много настоявам аз да плата понякога или да го черпа и така оварти
, че пак той плати ама иска бой! :P И ще си го получи....
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Vseki za sebe si mraza nqkoi da mi pla6ta smetkata![]()