.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Izvinqvai mn,no toq ne te obicha...kfoto i da prai za teb...1,4e ako te obichashe shteshe da prieme tova s obicata...i 2.ne si misli,che te obicha... zareji go i si sloji obica
    Може би най-доброто решение.

Повече от фен
    az kakto kazah nashite ne gi barka vaprosa e sama da se naviq...a to dupcheneto kato cqlo kolko leva e i upoikata otdelno li e?kvo e useshtaneto pri produpchvaneto?i ako reshish sled veme da q mahnesh barzo li she zarasne???
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами в пловдив дупченето е от 15до 20 ...с обицата още 10 отгоре .... упоиката си е включена в цената всичко си е включено в цента .. ..
    дупченето не боли осеща се много леко (поне при мен така беше ) ..обаче 3-4 дена езикати ще стой подут и трябва го жабуркаш с сандрин ... и не трябва да си махаш мно мно обицата щото зарасва за около 1-2 часа (тва в началото) ..иначе след тва може да седиш и по 4-5 часа без обица няма ти има нищо ..ако решиш да си махаш обицата за около 2 дена предполагам че ще зарасне ... предимството на пиарсинга на езика е че малко по трудно се възпалява и по бързо зарасва ,заради слюмката и така нататак ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

за езика е строго индивидуално ... в смисъл ... една приятелка си проби след мен , но на нея езика не и беше подут само 2-3 дни както при мен ... а седмица и малко отгоре ... Трябва да се внимава защото иначе може да си навлечеш и беля (гнойни торбички ала бала ... ) . Лично аз не мога да ти кажа колко е пробиването , защото аз си платих само обицата , дупченето ми беше без пари ... но някъде към 30лв общо ако не се лъжа , упойката си е към това , не е отделно . Усещането е странно ... все пак ти дупчат езика не е като нещо да не усетиш . Аз като си затворих устата ми беше суууупер кофти . Некво неудобно такова ... все пак като не си свикнал си е напълно нормално . А зарастването - за няколко часа няма да имаш дупка . Махнеш ли си обицата и до известно време все едно нищо не си имала ...

Повече от фен
    mm spored vas tva za pod ustnata dobra ideq li e smisal dali bi sedqlo qko i imate li nqkvi snimki na takiva?? ))
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    mm spored vas tva za pod ustnata dobra ideq li e smisal dali bi sedqlo qko i imate li nqkvi snimki na takiva?? ))
    пусни такава тема ако искаш че тука вече мно оффтопик стана ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Еми ти си сложи пък изчакай да видиш дали ще те зареже зареди една обеца. Ако стане.. да те зареже иди поговори с него.. Кажи му нещо от сорта на : "Ако ме обичаше, щеше ли зареди една обеца да ме зарежеш" Просто се наложи по някакъв начин. Сега ще ти дам пример с мен.
    Исках обеца под езика, на небцето и като казах на приятеля ми той просто се отврати и ми вика.. :"Недей бе слънце. Гадно е. Знаеш ли ко може да стане. Инфекции минфекции." Не ми е забранил.. Аз си решавам, но и като знам, че му се вижда грозно няма да го направя, защото туку виж не ме целува с кеф (Това беше в кръга на шегата).
    Същото беше и когасто изках обеца на самия език: "Ем ти си решавап слънце ама на мене много не ми се нрави". Пак се отказах.
    А твоя направо ти заповядва! Отврат.

P.S. -> А упойката .. това е - Лидокаин. Шамбурка се в устата 1мин. горе долу и си готов

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sixkiller-ът
    Слагаи брънката
    Taka i napravih slojih si na dqsnoto oste 2 ...ta da vidim sega kakvo 6te pravi

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sixkiller-ът
    Слагаи брънката
    Taka i napravih slojih si na dqsnoto oste 2 ...ta da vidim sega kakvo 6te pravi
    даваииии ти сии !

Death`Whore
    Guest
    Ne se zalygwaj da dadesh 10 lewa za obica. Obicite za ustna ot medicinska stomana struwat tochno 6 lewa.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Death`Whore
    Ne se zalygwaj da dadesh 10 lewa za obica. Obicite za ustna ot medicinska stomana struwat tochno 6 lewa.
    da no tezi za ezik sa po 10 lv pone w plovdiv kato te probivat s obica i e 10 otgore ..

Разбирам гаджето ти да каже, че не те харесва примерно еди как си, но да ти вика... Поне при мен не минава. Ако ще вика, да си вика сам, аз си отивам...(Никога не съм го правила и предполагам, че няма да се наложи, защото приятелят ми е разбран. Но няма да се подвоумя да си тръгна(не говорим за късане), ако продължи с разправиите).
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Обича те ,ама заради неква обица иска да скъса с теб? Тоя нормален ли е Все пак това е твоето тяло и ти решаваш какво ще правиш с него!едно е да не е съгласен,съвсем друго е да се държи по този начин!На твое място бих си поговорила сериозно с него и ако продължава да се държи така-чупката

Мега фен
    Да, но аз знам, че девойката иска да си прави лабрет.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Kogato si probivah pupa, togavashniq mi priqtel sashto ne mi davashe obache az se probih! I kakvo?! Cupi mi se fizionomii razni ama posle vze da mu haresva
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Izvinqvai mn,no toq ne te obicha...kfoto i da prai za teb...1,4e ako te obichashe shteshe da prieme tova s obicata...i 2.ne si misli,che te obicha... zareji go i si sloji obica
    izlaga6 se pile i to mnogo
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Аз ти предлагам да изчакаш ... така или иначе ще скъсате ... и тогава ще си продупчиш пъпчето

Мега фен Аватара на koalka
    Какво да ти кажа,освен,че това момче просто не си заслужава и трябва да скъсаш с него.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Брех заради това, че момчето не е съгласно вие ги разделихте. Толкова ли лесно се приключвало връзка според вас? При най малкия проблем и айде да се разделят.. Пълни глупости! Нали заради това са разговорите! Говори с него, попитай защо е против, обсъдете го двамата.. Не се отказвай толкова лесно!

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какво да ти кажа,освен,че това момче просто не си заслужава и трябва да скъсаш с него.
    Predstavi si slednata situaciq ...Obi4a6 nqkogo ot cqloto si sarce, nikoi dr ne te interesuva, ne moje6 da jivee6 bez nego, 1 den da ne go vidi6 i ve4e ti se pla4e i stra6no mnogo ti lipsva, toi e vsi4ko za teb i toi e parviq 4ovek v koito si naistina vlubena... bi li go ostavila zaradi edin malak spor ? NE nali

Град
    In Your Dreams...
    Само не се разделяйте заради това! Недейте! Толкова време сте заедно, преминали сте сигурно през доста по-трудни неща и сега заради това.. айде край! Не може така! Поговорете, питай го защо толкова е против, може да си има логично обяснение и да е за твое добро! А ти пък защо искаш на всяка цена да си сложиш обеца? Явно е много важно за теб, отдавна си го мислила и сега си се навила ли? И той да е против..мм кофти да. Но не слагай край на една такава връзка само заради отношението му към това твое желание! Не си струва!

Ama obi4am si go Ne6to me udari na 4uvstva

Голям фен
    Град
    софия
    ахахаа абе аз бившата я карах да си направи на пъпа щото ше и тича много , тоя пък не ти дава ахахах ебаси хората

pfffff i az imah takova gaje deto ne mi dava6e da pravq ni6to bez negovo razre6enie ama posle kato my vdignah 2-3 skandala i po4na da me yvajava mn pove4e
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

я земи му тегли шута те трява да ти говори така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си