.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

taka 1-no vaporos4e

zna4i seki pyt kato trygna s nqkoe mom4e hodim okolo godina posle si namiram neshto kato lubovnik i postepenno lubovnika mi izmestva mom4eto koeto obi4am i posle mn me boli zashtoto osaznavam 4e sam obi4ala priqtelq si ako moje nqkoi da mi kaji kak da si opravq povredenata glava :}

Повече от фен
    Град
    (:
    mi nai-dobre si sedni na guzu
    vupreki 4e ako obi4a6 edno mo4e edva li 6e te interesuvat lubovnici...
    ili ne gledam moderno na ne6tata?

The pain is temporary!

Мега фен Аватара на iiirish
    ами явно момчетата с които си била до сега не са ти давали всичко от което си се нуждаела. поне аз така си го обяснявам. но не се тревожи - от опит глава не боли. сега е времето да опитваш, да опознаваш момчетата и да си дадеш ясна сметка какво точно искаш от една бъдеща, вече действително по-сериозна връзка!

Здобий се с ЧУК!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Prosto ne si namerila chovekyt, koito da te nakara da bydesh postoqnna i da porastnesh otnosno serioznite vryzki

e togava ne si go obi4ala a si bila privurzana kum nego (tqh) ama...MOMI4E!horata si omruzvat!ti kakvo o4akava6!
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

mi da ma mi e mn kofti taka mom4etata s koito sam se sa po golemi i se mn me obi4at i im li4i i az vinagi gi precakvam mn gadno kato se postavq na tqhno mqsto i mi ide se grymna

Мега фен
    Просто си жена - не знаеш какво искаш. Нараняваш хората, и то нарочно. Отвратителна си.

ех, развинтена фантазия си имаш. нищо от това което написа не е вярно, нали ?
    ти колко гаджета си имала, че си и ходила по година с тях и са ги измествали други любовници. така като те гледам как пишеш, не ти давам повече от 13-14 години, пък много зле говори за теб ако си почнала да се ебеш от 10 годишна..
    vengeance knows no mercy

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ами явно момчетата с които си била до сега не са ти давали всичко от което си се нуждаела. поне аз така си го обяснявам. но не се тревожи - от опит глава не боли. сега е времето да опитваш, да опознаваш момчетата и да си дадеш ясна сметка какво точно искаш от една бъдеща, вече действително по-сериозна връзка!

Твоето няма оправяне

Повече от фен
    mi spored men ako naistina obichash choveka do sebe si edva li bi si namerila lubovnik.tva znachi che ti e omraznal i iskash neshto novo,a koito omrazva....toi edva li e bil obichan pone ISTINSKI
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    ех, развинтена фантазия си имаш. нищо от това което написа не е вярно, нали ?
    ти колко гаджета си имала, че си и ходила по година с тях и са ги измествали други любовници. така като те гледам как пишеш, не ти давам повече от 13-14 години, пък много зле говори за теб ако си почнала да се ебеш от 10 годишна..
    xaxaxaxax samo edno smotla ....

gadjetata mi ne sa bili mn to4no poradi pri4inata 4e imam dologore dylgi vryski za godinite ne pozna i ne sam po4nala da se eba ot 10 god

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi..zamisli se kakvo iskahs..Ako iskahs da si samo s edin nameri podhodqshtiq...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    ei takia hora det nz ko govorqt nz de mi ide da gi zavra !
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си