.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами просто няма къде.И не мисля,че го мъча.Дори и да е така е сладка мъка-очакването засилва възбудата и нещата стават страхотни винаги.А и така сме свикнали.Ако той осигури терен може и повече-3-4 сме го правили,ама като терена е кът-сексът също е така.А и има други неща извън секса,които правим.Вие само това ли правите с приятелите/приятелките си?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ами просто няма къде.И не мисля,че го мъча.Дори и да е така е сладка мъка-очакването засилва възбудата и нещата стават страхотни винаги.А и така сме свикнали.Ако той осигури терен може и повече-3-4 сме го правили,ама като терена е кът-сексът също е така.А и има други неща извън секса,които правим.Вие само това ли правите с приятелите/приятелките си?
    Мъчение си е, Кремче, мъчение... Пък и колкото и други неща да правите, все трябва да има време за повече от веднъж! Колкото до терена - кофти... Използвайте докато е топло и ходете на планина по-често, ако ме разбираш... Тъкмо ще го комбинирате и с разходки, които също горещо препоръчвам като лекар!

д-р Грешков
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мъчение си е, Кремче, мъчение... Пък и колкото и други неща да правите, все трябва да има време за повече от веднъж! Колкото до терена - кофти... Използвайте докато е топло и ходете на планина по-често, ако ме разбираш... Тъкмо ще го комбинирате и с разходки, които също горещо препоръчвам като лекар!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е то край Свищов планина няма-само 1 хълмче.Аз искам сред природата,ама гаджето не ще-притеснявал се.Абе загаряме от време на време,ама ако се мъчи той,аз се мъча 2 пъти,защото той може да се самозадоволява,а аз не го правя!

д-р Грешков
    Guest
    Притеснявам се вече за теб - защо така сега? Какво ти пречи да се самозадоволяваш? Полезно е - премахва стреса и успокоява нервите. Колкото до секса - и хълмче става, парк-също. Каквото има, не е ли така? От какво се притеснява момъка (Гошко, примерно)? Да не е на 5 - има работа - срам, не срам - да я върши !

Мега фен
    1. Не всеки има собствен апаратамент и време за секс! Хората работят, учат, спят!
    2. Това, че една жена ходи с даден мъж, не я прави негова портативна вагина! Не е задължена да прави секс с него постоянно!

д-р Грешков
    Guest
    Усещам стаената агресия, дължаща се на недостатъчно креватна гимнастика у теб. като лекар те съветвам да поработиш по въпроса... Колкото до секса - той не е разменна монета - не може да се прави само когато момичето иска - щом ходиш с някого и правите секс, значи правите. Ако не - какво правиш с този човек? Да не са на 60, егати?

Разбрахме се, че мястото е проблем в случая... Неприятно - винаги има опасност при недостатъчна усамотение някой да прекъсне коитуса и това да доведе, освен до конфузна ситуация и до тежки психологически травми, резултиращи в преждевременна еякулация, или невъзможност за поддържане на ерекция у момчето и невъзможност за постигане на оргазъм при момичето... Но, както казват старите хора : "Шанс"...

Мега фен
    Не казвам, че трябва да се прави секс само когато жената поиска, а когато и двамата искат. А за мястото - за мен не е проблем да има някого в другата стая, проблемът е друг. Иначе си прав за недостатъчния секс. Не бих отказала да правя всеки ден секс, но ако не може, е баси...не можем всеки ден да ходим сред природата, например, и да не се виждаме с други хора.

д-р Грешков
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не казвам, че трябва да се прави секс само когато жената поиска, а когато и двамата искат. А за мястото - за мен не е проблем да има някого в другата стая, проблемът е друг. Иначе си прав за недостатъчния секс. Не бих отказала да правя всеки ден секс, но ако не може, е баси...не можем всеки ден да ходим сред природата, например, и да не се виждаме с други хора.
    Разбира се, разбира се - приятелите не трябва да се пренебрегват, заради едното бързо... Колкото до недостатъчния секс... .
    Нищо, ще наваксаш, когато му дойде времето - освен ако не подкараш на системата един път в седмицата, което като специалист отхвърлям!

Мега фен
    Няма начин, докторе...няма начин. Когато заживеем заедно, ще има, но сега...няма как. Бтв, мама казва, че трябва да правя секс най-малко 3 пъти в седмицата. И ми се иска...

д-р Грешков
    Guest
    Няма начин, докторе...няма начин. Когато заживеем заедно, ще има, но сега...няма как. Бтв, мама казва, че трябва да правя секс най-малко 3 пъти в седмицата. И ми се иска...
    Брех, твойта мама... Тцтцтц, разбира тази жена, личи си, че живее пълноценно - "само така" да й кажеш! Веднъж се живее - плодете се \/ !

Мега фен
    В момента ще съм доволна и веднъж на 2 седмици, но да е качествено.

д-р Грешков
    Guest
    Малко, малко... Поне е от сърце. Пък и сигурно си малка - имаш време пред теб...

д-р Посмъртов
    Guest
    И аз,и аз съм малка...опс,малък.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Притеснявам се вече за теб - защо така сега? Какво ти пречи да се самозадоволяваш? Полезно е - премахва стреса и успокоява нервите. Колкото до секса - и хълмче става, парк-също. Каквото има, не е ли така? От какво се притеснява момъка (Гошко, примерно)? Да не е на 5 - има работа - срам, не срам - да я върши !
    Ами не го правя-не знам и аз защо-просто не го правя.Правила съм го,но не е същото и определено не намалява напрежението,а просто ми се реве за меж още повече.А момъкът се притеснява от това да не го видят други хора.Градът ни е малък,а и мен ме познават-семейството ми е известно и уважавно.Не става.

Град
    В болницата
    Съдейки от никнейма ви, госпожица, и вашите желания за седмичен секс, бих заключил, че страдате от некрофилия. Пресни трупове в днешни времена колкото искате. Отидете на магистрала "Хемус", там всеки ден има поне по един смъртен случай. Гарантирам Ви секс не 3 пъти в седмицата, а 3 пъти на ден!

Ебете се и се плодете! \/ (последното ще стане леко трудно, но не губете надежда).
    Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.

Enjoy!

aa rqdko se slu4va pri nas, ina4e na korem4eto samo ,no v banqta nqma problem i na sqkade (bez ustata i o4ite ) aa i se setih vednaj i na 4ar6afa bez da iskame ixaixia no ne propora4itelno

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emи свършва ми все на корема или на гърба /по-точно кръста/

Град
    Пловдив
    то така говоим къде кво ама като тръгнем да свършваме праска на всякъде

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    6toto spermatozoidite v dopir s vuzduha umirat.
    май мозъчните ти клетки в допир с въздуха дет дишаш са умрели

на гърдите и в лицето ... дан дан

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Неприятно - винаги има опасност при недостатъчна усамотение някой да прекъсне коитуса и това да доведе, освен до конфузна ситуация и до тежки психологически травми, резултиращи в преждевременна еякулация, или невъзможност за поддържане на ерекция у момчето и невъзможност за постигане на оргазъм при момичето... Но, както казват старите хора : "Шанс"...
    хахахахахах, луд си, хахахахахахах

Забравяш, че човек иска това, което няма
    Като се ожените... ш'са праскаш със съседа
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

ми извън мен и не по мен или в банята или на салфетка не6то такова :P

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Е ще тича до банята преди да свърпи ли ?!

По темата...или на дупето, или на коремчето

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Е ще тича до банята преди да свърпи ли ?!

По темата...или на дупето, или на коремчето

иии...
    на салфетка???

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си