- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде свършват приятелите ви?
Ами просто няма къде.И не мисля,че го мъча.Дори и да е така е сладка мъка-очакването засилва възбудата и нещата стават страхотни винаги.А и така сме свикнали.Ако той осигури терен може и повече-3-4 сме го правили,ама като терена е кът-сексът също е така.А и има други неща извън секса,които правим.Вие само това ли правите с приятелите/приятелките си?
Мъчение си е, Кремче, мъчение... Пък и колкото и други неща да правите, все трябва да има време за повече от веднъжПървоначално написано от krem4et0
! Колкото до терена - кофти... Използвайте докато е топло и ходете на планина по-често, ако ме разбираш... Тъкмо ще го комбинирате и с разходки, които също горещо препоръчвам като лекар!
Първоначално написано от Анонимко
Притеснявам се вече за теб - защо така сега? Какво ти пречи да се самозадоволяваш? Полезно е - премахва стреса и успокоява нервите. Колкото до секса - и хълмче става, парк-също. Каквото има, не е ли така? От какво се притеснява момъка (Гошко, примерно)? Да не е на 5 - има работа - срам, не срам - да я върши!
1. Не всеки има собствен апаратамент и време за секс! Хората работят, учат, спят!
2. Това, че една жена ходи с даден мъж, не я прави негова портативна вагина! Не е задължена да прави секс с него постоянно!
Усещам стаената агресия, дължаща се на недостатъчно креватна гимнастика у теб. като лекар те съветвам да поработиш по въпроса... Колкото до секса - той не е разменна монета - не може да се прави само когато момичето иска - щом ходиш с някого и правите секс, значи правите. Ако не - какво правиш с този човек? Да не са на 60, егати?
Разбрахме се, че мястото е проблем в случая... Неприятно - винаги има опасност при недостатъчна усамотение някой да прекъсне коитуса и това да доведе, освен до конфузна ситуация и до тежки психологически травми, резултиращи в преждевременна еякулация, или невъзможност за поддържане на ерекция у момчето и невъзможност за постигане на оргазъм при момичето... Но, както казват старите хора : "Шанс"...
Не казвам, че трябва да се прави секс само когато жената поиска, а когато и двамата искат. А за мястото - за мен не е проблем да има някого в другата стая, проблемът е друг. Иначе си прав за недостатъчния секс. Не бих отказала да правя всеки ден секс, но ако не може, е баси...не можем всеки ден да ходим сред природата, например, и да не се виждаме с други хора.
Разбира се, разбира се - приятелите не трябва да се пренебрегват, заради едното бързо... Колкото до недостатъчния секс...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
.
Нищо, ще наваксаш, когато му дойде времето - освен ако не подкараш на системата един път в седмицата, което като специалист отхвърлям!
Няма начин, докторе...няма начин. Когато заживеем заедно, ще има, но сега...няма как. Бтв, мама казва, че трябва да правя секс най-малко 3 пъти в седмицата. И ми се иска...
Брех, твойта мама... Тцтцтц, разбира тази жена, личи си, че живее пълноценно - "само така" да й кажеш! Веднъж се живее - плодете се \Първоначално написано от `Death`Whore`
/ !
В момента ще съм доволна и веднъж на 2 седмици, но да е качествено.![]()
Малко, малко... Поне е от сърце. Пък и сигурно си малка - имаш време пред теб...
И аз,и аз съм малка...опс,малък.![]()
Ами не го правя-не знам и аз защо-просто не го правя.Правила съм го,но не е същото и определено не намалява напрежението,а просто ми се реве за меж още повече.А момъкът се притеснява от това да не го видят други хора.Градът ни е малък,а и мен ме познават-семейството ми е известно и уважавно.Не става.Първоначално написано от д-р Грешков
Съдейки от никнейма ви, госпожица, и вашите желания за седмичен секс, бих заключил, че страдате от некрофилия. Пресни трупове в днешни времена колкото искате. Отидете на магистрала "Хемус", там всеки ден има поне по един смъртен случай. Гарантирам Ви секс не 3 пъти в седмицата, а 3 пъти на ден!Първоначално написано от `Death`Whore`
Ебете се и се плодете! \/ (последното ще стане леко трудно, но не губете надежда).
Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.
Enjoy!
Emи свършва ми все на корема или на гърба /по-точно кръста/![]()
то така говоим къде кво ама като тръгнем да свършваме праска на всякъде![]()
май мозъчните ти клетки в допир с въздуха дет дишаш са умрелиПървоначално написано от malka_kukla
хахахахахах, луд си, хахахахахахахПървоначално написано от д-р Грешков
Забравяш, че човек иска това, което нямаПървоначално написано от `Death`Whore`
Като се ожените... ш'са праскаш със съседа![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
ми извън мен и не по мен или в банята или на салфетка не6то такова :P
Първоначално написано от GerYy
иии...
на салфетка???![]()
![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x