.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Guest
    Mila, znam kak se 4uvstva6, moq ba6ta e alkoholik ot kakto se pomnq.Obe6taval e hilqdi puti, 4e nqma da pie pove4e i maika mi nali e mn naivna i mu vqrva.Toi e 4ujdenec, v momenta ne e v Bulgariq i se nadqvam da ne se vru6ta pove4e no kakto i da e... Iskam samo da ti kaja, 4e nqma kak da go ubedi6 da spre da pie, edinstveniqt na4in e s maika ti da izbqgate.
    I ako ima6 Skype, ICQ ili ne6to takova molq te kaji kakuv ti e nick-a , za6toto i az imam nujda da spodelq s nqkoi.

unnamed__
    Guest
    Няма как някой да тръгне да се лекува без да осъзнае, че го иска. Има и друго нещо, как може едно дете да израсте без баща? Какъвто и да е няма спор, че поне малко го обича...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Аз също съм минавал през нещо подобно - баща ми все е с чашка. Всяка вечер пие - той си мисли, че е малко, но веднага му личи и почва да се заяжда с майка ми. До сега не е имал разни буйни прояви, като изключим, че веднъж с майка ми се биха, но тогава си беше трезвен.
    Знам колко е гадно да ставаш свидетел на цялата пумия, която блика от подобни скандали и колко е гадно почти всяка вечер да не можеш да заспиш от викове и крясъци. Решение на проблема аз не съм намерил, защото наще няма да се разведат поне докато не стана на 18 (след 2 години), а аз няма къде да отида, тъй че просто съм се примирил и когато чуя, че се карат просто си издънвам музиката и забравям, че ги има.
    Нещото, което мога да направя е да си обещая, че аз никога няма да допусна това да се случи в моето бъдещо семейство.
    Пожелавам успех на теб и на майка ти и дано всичко да е ок!
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си