Такам..имам си много проблеми и нз къде да си излея мъката,за това ще го направя тук.
Баща ми има проблеми с алкохола и то от доста време.Даже бих казала алкохолик.С всеки изминал ден става по-зависим от пиенето и никой не може да го промени това.Снощи майка ми беше пак сдухана нещо..реши да излезе с една нейна приятелка някъде.Тя никога до сега не е излизала от нас,защото все трябва да прави нещо-чисти,готви,пере..и това е всяка вечер.На работа е по цял ден и като се върне пак наново почва,не я обвинявам че иска да се разсее малко.И така..снощи баща ми естествено беше пиян(мъртво пиян) и побесня като видя че я няма.Почна да ме бута, да ме командва и т.н. .Обаждаше й се по телефона..тя каза че ще се прибере до 1ч някъде.Но той излезе с гръм и трясък(даже не беше облечен) и каза:”до 2 мин ако не я намеря ще я смачкам от бой” и прасна вратата.Аз й се обадих да й кажа че положението е страшно и тя каза че веднага си идва.През това време дядо ми дойде(бащата на баща ми) и нали се опита да говори с него и да го успокои,но не стана .Почна да блъска и него.Майка си дойде мн бързо и баща ми после след нея(няколко минути по-късно).Хвана я за ръката и я бутна на терасата,почна да й крещи..даже нз как не я метна от там.После хвана стола и почна да троши-телевизора,курниза с пердето,чинии,чаши,масата-всичко е строшено.Опитах се да го спра,но не успях.Изви ми ръката и се отказах.Гледаше с такава омраза..просто не разбирам...После дядо ми се обади на полицията и добре че го направи.Но докато дойдат той счупи още нещо и спря тока..всичко беше в стъкла..после дойдаха полицаитеи го отведаха,но след около 2ч си го пуснаха и той се прибра.Баба ми дойде после и се опита да говори с него,но пак неуспешно.Същото се повтори..Спа навън,но това не оправя нещата.Това не е за първи път,предишния беше почти същото-тогава строши огледалото и вратата на стаята ми.Замахваше с перваза да удря мене и майка ми разбира се..Посл към компютъра..бих казала че ако го нямаше компа просто нямаше да има смисъл да продължавам да се мъча..но това е др тема която няма да отварям точно сега.Предишния път пак имаше полиция..абе едно и също.Чичо ми (близнаци са) е същия като баща ми,но той живее при баба и дядо и тормози тях..и то всяка вечер.Баща ми е бил в болница но това не го стресна ни наи-малко.След като се оправи пак почна да пие и така нататък.Майка ми е подавала молба за развод,но я спря защото той обеща че ще спре да пие.Обеща го и на мен,но не го спази.Снощи се опитах да говоря с него..посегна ми пак..каза че нищо не го интересува и че ще продаде всичко и нищо няма да имам.Винаги съм имала това което искам,така е,не може да се оспори.Но никога не съм била щастлива.Само на 14 съм забога..От друга страна майка ми..тя ми се кара за всяка едно нещо.Знам че не й е лесно,но това не е причина да си го изкарва на мен.Натяква ми че нищо не съм правила по цял ден,а аз чистя,готвя и т.н. .Вярно че го правя по-бавно но това щото се заглеждам някъде или в компа или в тв-то и се бавя.Тя вика:”аз тва го правя преди работа,а на теб цял ден не ти стига”.Обиждала ме е с сякви думи и ме е удряла.Аз нито пия,нито пуша..какво повече иска.Имам хубави оценки в училище.Не излизам от нас..единственото ми развлечение е компа и тя ми вика:”ще ти взема кабелите в най-скоро време” .Просто не разборам защо ми се случва това...с какво съм го заслужила и така ли не заслужавам най-после да ми се усмихне живота...толкова ли на всички съм им крива аз? А „приятелите ми” ..няма и приятели истински,прекалено съм наивна и сички ме използват.Когато няма с кой да илзезне едно момиче вика мен и аз ест съм длъжна да изляза с нея.Ако откажа”не си приятелка вижда се”.А когато искам да изляза аз,отговора е ”забрави” .Страх ме е от всичко и от всички.Затворила съм се в себе си и просто не виждам начин да илзяза от ситуацията.Трудно ми е..просто искам да съм щастлива...е,спирам да ви отекчавам с моите глупости.. ..
Благодаря на всички. които са прочели това...