.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Hybrid View

voaiora
    Guest
    Edno e jelanieto drugo e da go ima ... a tuk konkretno iskam da dokaja,4e moje da ima liubov pri LIPSA na sex

Мега фен
    А ако ти си импотентен, няма ли да лижеш поне веднъж приятелката си? Да И доставиш удоволствие? А ако сте инвалиди /не сексуални инвалиди/, е друг въпрос.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    POnqkoga kakto kaza i death wore samo da q lijesh e mn po hubavo ot samiq sex...ne mislish li ne bi li go napravil za neq ?
    Ili ti ne iskash da q dokosvash ?

voaiora
    Guest
    Sega izob6to ne govorq za sebe si a davam nqkakvi veroqtni vyzmojnosti....dobre,da predpolojim,4e q lija ok togava ima nqkakyv sex...kakvo stava pri drugite slu4ai?A kakvo stava kato sme na po 60 godini i ve4e ne ni e do sex....nemoje da se obi4ame li?

Мега фен
    Говоря цялостно за връзка. Казвам, че двама души не могат да са заедно и да не правят секс никога. Възрастните хора са правили доста секс като млади. А и всъщност може да има секс и между 60 годишни хора - доста виагра и доста овлажнител за жената...би могло да се получи нещо.

voaiora
    Guest
    A ako na dqdo Penio jena mu e po4inala,a na baba Gina myja i e iz4eznal otdavna i se sre6tnat babata i dqdoto i priplamnat iskri na stari godini mislq,4e moje da se zaobi4at i bez da pravqt sex...tq da mu pere 4orapite,toi da nosi riba vky6ti...hubava liubov na stari hodini kakvo 6te kajete!
    Ima tolkova razli4ni hora na toq svqt,4e nemoga da povqrvam,4e nqma i varianti v koito samo da se obi4at bez da pravqt sex nikoga prez vryzkata si!

Мега фен
    Прекалено много задълбаваш. Тази любов всъщност няма да е любов според мен, поне не това, което разбирам аз под любов. Тяхното ще са спомени /ако са имали закачка на млади години/, уважение и най-вече желание да споделят с някого старините си. Няма да припламнат искри, просто могат да си допаднат и да прекарват заедно времето си. За мен това не е любов.

voaiora
    Guest
    A ako sa dvama mladi na po 13-14 nemogat li da se obi4at???ili e zadyljitelno da se prasnat o6te na taq vyzrast?Sled tova moje da skyasat sled vreme....edva li vsqka liubov e ve4na...i da ne sa pravili sex!Ne moje li?

Мега фен
    Казвала съм го и ще повторя - "Любов без секс няма, освен ако двамата са малки за секс"

voaiora
    Guest
    "освен ако двамата са малки за секс" ne sym go pro4el,no pyk malki za sex e dosta otnositelno ponqtie....i na 20 pak moje da se 4uvstvat malki....v kraina smetka 6tom v edna situaciq moje za6to da ne moje i v zrqla vyzrast...ili kato vednyj se opoznae udovolstvieto ot sexa vinagi stava cel za dostavqne na udovolstvie vyv vsqka vryzka ot tam natatyk?

Мега фен
    И майка ми има нужда от секс. Сексът не е цел на връзката и не трябва да бъде, просто човек има нужда от удоволствие. И когато си с някого, не е нормално да нямаш нужда от това удоволствие и да не искаш да го направиш с него. Говориш така, като че ли истинските чувства се опорочават със секса. Напротив - както чувствата допринасят за секса, така и сексът допринася за чувствата.

voaiora
    Guest
    Dobre... a sexa li e edinstveniq na4in po koito dvama du6i mogat da si dostavqt udovolstvie???Na men udovolstvie moje da mi dostavi i samo tova da spq sgu6en do momi4eto koeto obi4am i da use6tam dyha i dokato spi vyrhu kojata si... primerno....i pak da mi e golqm kef s neq bez da se 4ukame!

Мега фен
    Естествено, че и тези неща доставят огромно удоволствие.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И майка ми има нужда от секс. Сексът не е цел на връзката и не трябва да бъде, просто човек има нужда от удоволствие. И когато си с някого, не е нормално да нямаш нужда от това удоволствие и да не искаш да го направиш с него. Говориш така, като че ли истинските чувства се опорочават със секса. Напротив - както чувствата допринасят за секса, така и сексът допринася за чувствата.
    по-простичко казано - сексът е първичен инстинкт (както яденето и пиенето), човек има нужда от секс, да освободи напрежението придружено с удоволствие.

само, че не разбирам 12-13 годишните какво напрежение имат та се ебът от толкова малки, но това е друга тема.
    vengeance knows no mercy

Фен
    Град
    Sofia
    da ti kaja ako mi be6e gadje bih te zarqzala, za6toto ve4e bqh 3 meseca s takova mom4e, koito 1pat ne si pahna rakata pod pantalonite mi za 3 meseca i nakraq vseh da se pritesnqvam kakvo ne pravq kato horata! Posledniq opit be6e striptiiz- s 4erno danteleno belio i sve6ti v staqta i sled kato toi samo me celuna po ramoto ispadah v isteriq!( qvno problema ne be6e v men) I tai kato vseki ima nujda ot seks ili pone ot emociqta se zabih s din(ne sme pravili seks no pak be6e pove4e ot tezi iznervq6ti 3meseca!) i sled tova skasahme s vaprosniq... ne prosto e ujasno majat da e po-malko seksualen ot jenata!- tova te izkrivqva du6evno- 4uvstva6 se kato kurva, a vsa6tnost ni6to ne si napravila!

voaiora
    Guest
    E taka 6e razberete i kolko mu e hubavo pyk na edno mom4e,momi4eto kato vse se dyrpa i ne dava da q pipnat!
    Pyk i moje da si bila mnogo malka...ne mu se riskuva na mom4eto da ti e pyrviq!

EVALA,EVALA,EVALA!!!Ne trqa da te e sram,a da se gordee6 pi4.Ve4e spada6 v 0,2% ot svqstni myje.Estestveno ne e vyzmojno s edno gadje samo da si govorite.Vqrvam 4e pravite i drugi ne6ta,no evala ti pravq 4e ne si s neq samo zaradi sexa.Rqdko se sre6tat takiva myje.I na priqtelkata ti i zavijdam,no syvsem dobrodu6no,4e ima takyv 4ovek do sebe si.Brao pi4!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Vaniushkata
    EVALA,EVALA,EVALA!!!Ne trqa da te e sram,a da se gordee6 pi4.Ve4e spada6 v 0,2% ot svqstni myje.Estestveno ne e vyzmojno s edno gadje samo da si govorite.Vqrvam 4e pravite i drugi ne6ta,no evala ti pravq 4e ne si s neq samo zaradi sexa.Rqdko se sre6tat takiva myje.I na priqtelkata ti i zavijdam,no syvsem dobrodu6no,4e ima takyv 4ovek do sebe si.Brao pi4!!!
    Айдеее, събраха се импотентните. (така наречените "свестни мъже")
    2т. системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    napalno normalno e mom4e i momi4e da imat 4isto priqtelski otno6eniq samo 4e mn hora ne go osaznavat

spoko mn imat kato tvoite problemi
    Мдам. Това показва също, че не си толкова повърхностен, както останалите момчета.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    абе за кво се шашкаш толкоз??? мани ги приятелите те ти завиждат и ако питаш мен, продължавай в същия дух, щото момичетата искат и да се говори с тях, а не само да...тъй де и романтика трябва

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво да ти кажа...хубаво е че не мислиш само за секс.Според мен ако станете гаджетатя ще го оцени.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    k1v e problema?kat ne mu se prai sex nqma da prai...tc tc tc
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ok, ama ako tq pojelae sex, ne i otkazvai, samo zashtoto ti ne iskash. I mislq, che ti nqmash problem, a tuk pishat hora s malko po-seriozni vurposi. Az ne shvanah tvoq problem adjeba kakuv e? Pitash dali si normalen li? Ami ne mojem da ti kajem
    Blame the sin, not the sinner.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    Личи си, че форумът е тийнейджърски. Един мъж може да иска момичето за своя съпруга и пак да иска да правят секс и да го правят 1-2-3 седмици след запознанството. Момиченца, ще пораснете и ще научите, че любовта и секса са неразривно свързани. Добре, някой ви е ебал и заебал. Това не значи, че трябва да мъчите 1 година следващия си приятел, който ви обича безумно, но пък иска секс, което е нормално.
    edno momi4e det nai setne da izrazi trezvo i realno mnenie.
    da ama ako vsi4ki "malki momi4enca" mislqt taka dokato "porasnat" 6te imat tolkova broiki,4eeeeeeeeee.... a i kato e tiineigjurski sait, za "malki momi4enca" ti kvo pravi6 tuka ?
    te sq 6toto ne pravqt mnogo broiki nali ? pone da zemat da praqt po nqkoq i druga vryzka da se obi4at. i ne si ti tozi/tazi koqto 6te mi durji smetka kvo praq tuka. (mi zabavlqvam se kvo praq )
    nqmah v predvid teb ama kakto i da e ne me interesuva. NO ME IMPORTA NADA

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Личи си, че форумът е тийнейджърски. Един мъж може да иска момичето за своя съпруга и пак да иска да правят секс и да го правят 1-2-3 седмици след запознанството. Момиченца, ще пораснете и ще научите, че любовта и секса са неразривно свързани. Добре, някой ви е ебал и заебал. Това не значи, че трябва да мъчите 1 година следващия си приятел, който ви обича безумно, но пък иска секс, което е нормално.
    DEBA MAMA MU DEBA VUZMU6TAVATE SE SI4KI OT TEZI DETO PRAVQT SEX OT RANO I SEGA OBQSNQVATE 4E "MOMI4ENCATA" TOVA NE GO RAZBIRAT EMI V TAKUV SLU4AI NE UPREKVAITE VE4E "MALKITE MOMI4ENCA" NA 12-13-14 4E PRAVQT SEX-QVNO TE VE4E GO RAZBIRAT TOVA : "Момиченца, ще пораснете и ще научите, че любовта и секса са неразривно свързани. Добре, някой ви е ебал и заебал. Това не значи, че трябва да мъчите 1 година следващия си приятел, който ви обича безумно, но пък иска секс, което е нормално.[/quote]'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си