- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- shte me pomislite za lud i iskam da znam zashto ?
Edno e jelanieto drugo e da go ima ... a tuk konkretno iskam da dokaja,4e moje da ima liubov pri LIPSA na sex![]()
А ако ти си импотентен, няма ли да лижеш поне веднъж приятелката си? Да И доставиш удоволствие? А ако сте инвалиди /не сексуални инвалиди/, е друг въпрос.
POnqkoga kakto kaza i death wore samo da q lijesh e mn po hubavo ot samiq sex...ne mislish line bi li go napravil za neq ?
Ili ti ne iskash da q dokosvash ?![]()
Sega izob6to ne govorq za sebe si a davam nqkakvi veroqtni vyzmojnosti....dobre,da predpolojim,4e q lija ok togava ima nqkakyv sex...kakvo stava pri drugite slu4ai?A kakvo stava kato sme na po 60 godini i ve4e ne ni e do sex....nemoje da se obi4ame li?
Говоря цялостно за връзка. Казвам, че двама души не могат да са заедно и да не правят секс никога. Възрастните хора са правили доста секс като млади. А и всъщност може да има секс и между 60 годишни хора - доста виагра и доста овлажнител за жената...би могло да се получи нещо.![]()
A ako na dqdo Penio jena mu e po4inala,a na baba Gina myja i e iz4eznal otdavna i se sre6tnat babata i dqdoto i priplamnat iskri na stari godini mislq,4e moje da se zaobi4at i bez da pravqt sex...tq da mu pere 4orapite,toi da nosi riba vky6ti...hubava liubov na stari hodini kakvo 6te kajete!
Ima tolkova razli4ni hora na toq svqt,4e nemoga da povqrvam,4e nqma i varianti v koito samo da se obi4at bez da pravqt sex nikoga prez vryzkata si!
Прекалено много задълбаваш. Тази любов всъщност няма да е любов според мен, поне не това, което разбирам аз под любов. Тяхното ще са спомени /ако са имали закачка на млади години/, уважение и най-вече желание да споделят с някого старините си. Няма да припламнат искри, просто могат да си допаднат и да прекарват заедно времето си. За мен това не е любов.![]()
A ako sa dvama mladi na po 13-14 nemogat li da se obi4at???ili e zadyljitelno da se prasnat o6te na taq vyzrast?Sled tova moje da skyasat sled vreme....edva li vsqka liubov e ve4na...i da ne sa pravili sex!Ne moje li?
Казвала съм го и ще повторя - "Любов без секс няма, освен ако двамата са малки за секс"![]()
"освен ако двамата са малки за секс" ne sym go pro4el,no pyk malki za sex e dosta otnositelno ponqtie....i na 20 pak moje da se 4uvstvat malki....v kraina smetka 6tom v edna situaciq moje za6to da ne moje i v zrqla vyzrast...ili kato vednyj se opoznae udovolstvieto ot sexa vinagi stava cel za dostavqne na udovolstvie vyv vsqka vryzka ot tam natatyk?
И майка ми има нужда от секс. Сексът не е цел на връзката и не трябва да бъде, просто човек има нужда от удоволствие. И когато си с някого, не е нормално да нямаш нужда от това удоволствие и да не искаш да го направиш с него. Говориш така, като че ли истинските чувства се опорочават със секса. Напротив - както чувствата допринасят за секса, така и сексът допринася за чувствата.
Dobre... a sexa li e edinstveniq na4in po koito dvama du6i mogat da si dostavqt udovolstvie???Na men udovolstvie moje da mi dostavi i samo tova da spq sgu6en do momi4eto koeto obi4am i da use6tam dyha i dokato spi vyrhu kojata si... primerno....i pak da mi e golqm kef s neq bez da se 4ukame!
Естествено, че и тези неща доставят огромно удоволствие.![]()
по-простичко казано - сексът е първичен инстинкт (както яденето и пиенето), човек има нужда от секс, да освободи напрежението придружено с удоволствие.Първоначално написано от `Death`Whore`
само, че не разбирам 12-13 годишните какво напрежение имат та се ебът от толкова малки, но това е друга тема.
vengeance knows no mercy
da ti kaja ako mi be6e gadje bih te zarqzala, za6toto ve4e bqh 3 meseca s takova mom4e, koito 1pat ne si pahna rakata pod pantalonite mi za 3 meseca i nakraq vseh da se pritesnqvam kakvo ne pravq kato horata! Posledniq opit be6e striptiiz- s 4erno danteleno belio i sve6ti v staqta i sled kato toi samo me celuna po ramoto ispadah v isteriq!( qvno problema ne be6e v men) I tai kato vseki ima nujda ot seks ili pone ot emociqta se zabih s din(ne sme pravili seks no pak be6e pove4e ot tezi iznervq6ti 3meseca!) i sled tova skasahme s vaprosniq... ne prosto e ujasno majat da e po-malko seksualen ot jenata!- tova te izkrivqva du6evno- 4uvstva6 se kato kurva, a vsa6tnost ni6to ne si napravila!
E taka 6e razberete i kolko mu e hubavo pyk na edno mom4e,momi4eto kato vse se dyrpa i ne dava da q pipnat!
Pyk i moje da si bila mnogo malka...ne mu se riskuva na mom4eto da ti e pyrviq!
EVALA,EVALA,EVALA!!!Ne trqa da te e sram,a da se gordee6 pi4.Ve4e spada6 v 0,2% ot svqstni myje.Estestveno ne e vyzmojno s edno gadje samo da si govorite.Vqrvam 4e pravite i drugi ne6ta,no evala ti pravq 4e ne si s neq samo zaradi sexa.Rqdko se sre6tat takiva myje.I na priqtelkata ti i zavijdam,no syvsem dobrodu6no,4e ima takyv 4ovek do sebe si.Brao pi4!!!
Айдеее, събраха се импотентните. (така наречените "свестни мъже")Първоначално написано от Vaniushkata
![]()
2т. системно
Първоначално написано от Aleandra
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
абе за кво се шашкаш толкоз??? мани ги приятелите те ти завиждати ако питаш мен, продължавай в същия дух, щото момичетата искат и да се говори с тях, а не само да...тъй де и романтика трябва
![]()
Ами какво да ти кажа...хубаво е че не мислиш само за секс.Според мен ако станете гаджетатя ще го оцени.
k1v e problema?kat ne mu se prai sex nqma da prai...tc tc tc
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
nqmah v predvid teb ama kakto i da e ne me interesuva. NO ME IMPORTA NADAПървоначално написано от WindWaker
DEBA MAMA MU DEBA VUZMU6TAVATE SE SI4KI OT TEZI DETO PRAVQT SEX OT RANO I SEGA OBQSNQVATE 4E "MOMI4ENCATA" TOVA NE GO RAZBIRAT EMI V TAKUV SLU4AI NE UPREKVAITE VE4E "MALKITE MOMI4ENCA" NA 12-13-14 4E PRAVQT SEX-QVNO TE VE4E GO RAZBIRAT TOVA : "Момиченца, ще пораснете и ще научите, че любовта и секса са неразривно свързани. Добре, някой ви е ебал и заебал. Това не значи, че трябва да мъчите 1 година следващия си приятел, който ви обича безумно, но пък иска секс, което е нормално.[/quote]'Първоначално написано от `Death`Whore`