Ето какво искам да споделя с вас:
Преди няколко месеца случайно се заприказвах в чата с едно момче. Допаднахме си веднага, имахме много общи интереси, въобще, бързо станахме мн. добри приятели. след известно време съвсем случайно открих, че момчето което харесвах много отдавна, си има приятелка, и общо взето, към мен не изпитва нищо, освен че ме е използвал да се позабавлява. Бях мн.разтроена, и понеже не знаех към кого да се обърна (приятелите ми винаги ме бяха предупреждавали за това момче), взех че разказах всичко на този от чата. Той беше много мил, успокои ме, каза ми точно това, което исках да чуя... След този случай станахме още по-близки, говорехме си постоянно, пишехме си по няколко SMS-a на ден....
Мина известно време и се срещнахме. Уж само като приятели, но аз се влюбих от пръв поглед. Цяло лято излизаме, пишем си в чата, държим се за ръце, пращаме си някакви ужасно романтични песни, той винаги е толкова мил, разбира ме и мога да му казвам всичко...Но дали и той ме има за нещо повече от приятелка... Понякога ми се струва, че и той отвръща на чувствата ми, но всъщност не съм сигурна. Знам само, че АЗ съм влюбена в него, и ужасно много искам да му го кажа. Но същевременно ужасно ме е страх да не би ако той не ме харесва по този начин, да се отчуждим и да се прекъсне връзката между нас. Не искам да го загубя, но и не искам да крия повече....Моля ви, кажете ми как да постъпя!!!