- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кой е любимия ви DJ
аз по принцип не слушам много хаус или техно за да имам любим ди джей но все пак чух,че на Sonique и викат DJ,при това най-успялата което ме озадачи нямах на представа,че тя е ди джей
но все пак тя ми е любимка както и няколко други неизвестни ди джеи които правят миксове на песни на 50 Cent![]()
Бе DJ Double D рулира![]()
Carl Cox ... Dj Ralf ... Marco Carola .. ииии... Paolo Mojo
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Мене ме радва DJ Pantelis!!!
Даааам добър е в dance club "Neptune" в ММЦ-Приморско направи страхотно шоуПървоначално написано от Анонимко
![]()
Carl Cox, Eric Sneo,DJ Intronic,Chris Liebing,Chus & Ceballos,Umek,Victor Calderone,DJ Tarkan
Frankie Wilde,Chris Liebing,Chus&Ceballos,Umek,Victor Calderone,Balthazar,Jack RoCk))
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
za mene nai-dobriq DJ e Liam Hawlett (za tezi koito ne znaqt tova e osnovatelq na The Prodigy,a su6to taka pravi i vsi4kite im pesni)
WE ARE ELECTRONIX
balthazar ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
повечето казвате ди джеи които не съм чувал тогава и аз ще кажа мойте![]()
DJ Rukiz,DJ Mello,DJ Kay Slay,DJ Whoo Kid,DJ ICECAP,DJ Halou Sentello,DJ Dream,DJ Smallz,DJ Soultune
и още няколко![]()
Hype
Grooverider
Photek
тея са ми топ 3, ма аз често си ги сменям любимите
иначе Sven Wittekind, Murphy, Ogonek, Adam F, Darstep, Skarabex и още много...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
tiesto![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
dam i men me kefqtПървоначално написано от 50 Cent
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
TieeeSt0o0o... Carl Cox .. iii Victor Calderone![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
...Първоначално написано от ComiX
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
DJ Damqn![]()
DJ Pantelis i Dj Balthazar
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Анонимко
i menПървоначално написано от macka123
![]()
DJ TIESTO \/
danny tenaglia, robbie rivera, deep dish(нищо, че са двама), antoine clamaran, hernan cattaneo
DJ Shadow
DJ Liam Hawlett i Tiesto![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!