- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И какво разбирате под "Лоши момчета" ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

да ама е в кавички "..."Първоначално написано от FiRe_LaDy
Хубаво е че мислиш така.Дано не попаднеш на такова,което да не ти разбие сърцето.Първоначално написано от az_slunceto

Първоначално написано от az_slunceto
Абе ти кога ще се научиш да пишеш

Неможеш ли да пишеш като нас?
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
loshite mom4eta sa hubavo neshto kogato iskash sex za edna ve4er kakto s kyrvite.tova im e edinstvenoto polojitelno ka4estvo

На мене са ми забавниСладки са ми,но да стоят надалеч от мене

"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Az ne vi razbiram vas . ti v kolata muskolite i parite li si mu vlubena. ili v samoq jovek ako e taka Ti zna4i neznae6 kfo e lubov kakfo e da po4uvstva6 da ti se podkosat krakata kato vidi6 Lubimiq/ta . hvani si edno gotino svqno pe4eno mom4e da te obi4a po hubavo ne6to ot tova spored men nqma . jalko 4e momi4e takiva se sre6tat mn rqdko . kfo kato hodi6 s nqkoi Dvokrilen arderob "Elate me vijde s koi hoda" drugo e da ima 4ovek koito da te razbira a ne nqkoi ple6iv praznoglav tupanar .Първоначално написано от az_slunceto
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

anito.sl написа:
ами ти си го написал пределно ясно: добрите момчета отидат в рая, а лошите където си поискат!
лошото момче е непутис, купонджия, женкар! обича всяка вечер да е с различна, обича да използва, да наранява момичетата. обича да носи тежки ланци и да се прави на гъзар, обича да е в центъра на вниманието, както на момичетата, така и на момчетата, защото знае, че всички му завиждат, а момичетата припадат в краката му!
е, такива "лоши момчета" по принцип се оказват пълни боклуци и лайна, но рядко има хора, които го забелязват навреме
ti me ispla6i e!!!samo det si misleh 4e sum ot taka nare4enite "lo6i mom4eta" avuuuu
Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide

Курви ве баце
2т. системно

anito.sl написа:
ами ти си го написал пределно ясно: добрите момчета отидат в рая, а лошите където си поискат!
лошото момче е непутис, купонджия, женкар! обича всяка вечер да е с различна, обича да използва, да наранява момичетата. обича да носи тежки ланци и да се прави на гъзар, обича да е в центъра на вниманието, както на момичетата, така и на момчетата, защото знае, че всички му завиждат, а момичетата припадат в краката му!
е, такива "лоши момчета" по принцип се оказват пълни боклуци и лайна, но рядко има хора, които го забелязват навреме
ti me ispla6i e!!!samo det si misleh 4e sum ot taka nare4enite "lo6i mom4eta" avuuuu

anito.sl написа:

Курви ве баце
2т. системно
и това ли са лошити момчетаПървоначално написано от az_slunceto

e tezi koito hodqt po diskotekite moej da ne sa lo6ite mom4eta se pak i dobrite imat pravo da hodjt da tancuvatlo6ite sa po skoro tiq sus po 3 biri vuv ruka i sus po 2 momi4eta vuv skuta i dokato gi svalqt vsqka 2 ra duma e 6te te ebam ili ne6to podobno.....

hahaha! NEZNAM , no sigurno sa neshto kato gangsta gangsta prodakshynn forieveeerrr
BOKLUCI
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
мммдаПървоначално написано от kAdrOkoSkA
2, 11 и 8 точка системно - бан