.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    ObichamSiQ
    Guest

Wupros otnosno priqtelkata mi

Znachi iskam da wi popitam neshto.S priqtelkata mi prawihme predi nqkolko dni sex, wsichko si beshe nared do dnes zapochna mnogo chesto da urinira ( chetox nqkade che towa e simptom na bremennost) boli q chesto glawa i taka...Gadi i se ot wreme na wreme.Uj prowerih prezerwatiwa ne beshe skusan.Wyzmojno li e towa da e ot pritesnenie?

Повече от фен
    Град
    ;]
    Не.
    Приятелката ти ще става майка, а ти баща мисля, че е подходящ
    момент да ти кажа честито.

Guest
    Хм.. Аз пък не мисля,че може да се твърди категорично,че ще стават родители,нещо повече,мисля,че симптомите на бременността не се проявяват толкова рано-няколко дни след зачеването,ами след поне няколко седмици.По-честото уриниране пък се появява чак когато плодът наедрее,защото притиска пикочния мехур.Според мен не може да се каже нищо конкретно,по-добре да си направи тест...

Guest
    Spokoino xora , ne se pritesnqvaite nqma da vi 4esititqt ni6to

Guest
    Смятам,че е напълно възможно да е от притеснение!Не се тревожете излишно!Симптомите,които описваш наистина са симптоми и на бременност,обаче както сам се израряваш правили сте секс преди няколко дена-т.е. искам да кажа,че първите симптоми на бременност се проявяват поне на втората-трета седмица от зачеването.А честото уриниране може да се сължи на куп др фактори-по-голям прием на течности,настинка...В резултат от бременност то се проявява в по-напреднал стадии-когато жената наедрее и плодъл притиска пикучните й канали!Успокой приятелката си.защото "Самовнушението е най-голямата болест!"Желая ви късмет!

.....

Abe spokoino ot pritesnenie e 6tom prezervativa e bil zdrav nqma ot kakvo da se pritesnqvate.Moje ot panikiosvane da si vkarva paranoi za bremennost no sys sigurnost nqma ni6to takova.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Има тестове за тая работа да си купи няколко (на различни фирми) и да ги направи и тогава ще бъдете сигурни

Re: Wupros otnosno priqtelkata mi

Цитирай Първоначално написано от ObichamSiQ
    Znachi iskam da wi popitam neshto.S priqtelkata mi prawihme predi nqkolko dni sex, wsichko si beshe nared do dnes zapochna mnogo chesto da urinira ( chetox nqkade che towa e simptom na bremennost) boli q chesto glawa i taka...Gadi i se ot wreme na wreme.Uj prowerih prezerwatiwa ne beshe skusan.Wyzmojno li e towa da e ot pritesnenie?

Честито кого ще е купона

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMoon
    Има тестове за тая работа да си купи няколко (на различни фирми) и да ги направи и тогава ще бъдете сигурни
    Това е така , но щом спермата не е имала допир до вагината й , няма място за притеснение . Другото , което е - симптомите не се появяват още първите дни .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    Спокойно!Като за начало предлагам тест за бременност(може и повече от един).Има едни двойни,в смисъл,че единия се прави примерно днес,а другия след няколко дена (там си пише).Предполагям,че ще са отрицателни.Но в случай,че са положителни отидете на генеколог да я видят,все пак не може да си напълно сигурен в нищо.Както казах - според мен всичко ще е наред(а и не само аз мисля така).Много е важно приятелката ти да не се отчайва с мисълта,че това е краят и тя е бременна.Важно е и ти да не си го втълпяваш,все пак като представител на силния пол ти трябва да я подкрепяш!

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Hm... ne mi se vqrva spored men ne e bremenna no ako tolkova mn se pritesnqvate vzemi i postinor ili da si napravi edno test4e ..
    USpeh

Мега фен Аватара на koalka
    Не е бременна щом презерватива не е бил скъсан.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е бременна щом презерватива не е бил скъсан.
    подкрепям те
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Спокойно. Щом презервативът не е бил скъсан няма опасност. Симптомите на една бременност не се появяват толкова рано след зачеването. А това с пишкането се появява чак към 6-ия месец. Тогава бебето притиска пикочния мехур и това причинява постоянното ходене до тоалетна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Според мен не е бременна,просто преиграав.

Death`Whore
    Guest
    Chestoto urinirane go obqsnih, gadeneto ne e zadyljitelno da se poqwi, a glawata ne mislq, che ima obshto s bremennostta.

Град
    Царев Брод
    Според мен е хванала срамен грип.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Ще и мине до няколко дни и аз съм имала подобни дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си