- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Интересува ли ви света около вас??
Мисля си напоследък колко са различни хората...Напоследък се разделям с илюзиите, че всики хора са като близките и приятелите ми и се сблъсквам с най- различни неща... Че да ви питам за едно от тях... Интересува ли ви света около вас? Пука ли ви че има война някъде, или какво е станало в Конго преди 50 години, или с какво се хранят прилепите, или въобще някакви различни неща от това какво става във вашия и на близките ви живот... Или къде ще ходите довечера, или каква музика слушате... въобще... Мислите ли си за живота, за това какво има след КОсмоса, или някакви такива отвлечени работи?
Аз винаги съм искала да знам , и винаги са ме интересували някакви такива неща... И съм си мислела доста време, че не може на човек да не му е интересно да гледа Дискавъри или да чете Нешънъл Джеографик, или да се рови за разни интересни нещица в нета. Или пък че ако не го интересуват такива неща, е някакъв адски тъп и ограничен. Сега вече знам че не е така, просто някои хора им пука, на някои не. Един мой колега, с който се разбираме, и който е всичко друго не и тъп, например не е чувал за война в Ливан...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.