.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Интересува ли ви света около вас??

Мисля си напоследък колко са различни хората...Напоследък се разделям с илюзиите, че всики хора са като близките и приятелите ми и се сблъсквам с най- различни неща... Че да ви питам за едно от тях... Интересува ли ви света около вас? Пука ли ви че има война някъде, или какво е станало в Конго преди 50 години, или с какво се хранят прилепите, или въобще някакви различни неща от това какво става във вашия и на близките ви живот... Или къде ще ходите довечера, или каква музика слушате... въобще... Мислите ли си за живота, за това какво има след КОсмоса, или някакви такива отвлечени работи?

Аз винаги съм искала да знам , и винаги са ме интересували някакви такива неща... И съм си мислела доста време, че не може на човек да не му е интересно да гледа Дискавъри или да чете Нешънъл Джеографик, или да се рови за разни интересни нещица в нета. Или пък че ако не го интересуват такива неща, е някакъв адски тъп и ограничен. Сега вече знам че не е така, просто някои хора им пука, на някои не. Един мой колега, с който се разбираме, и който е всичко друго не и тъп, например не е чувал за война в Ливан...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

ще кажа само да щото не ми се пише много
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    ще кажа само да щото не ми се пише много

Град
    exploited, не съм казала че трябва да се интересува човек от всичко... Естествено , че не може всичко да му е интересно на човек... Но аз явно съм живеела в свой си свят, където хората не те смятат за откачен ако пуснеш Дискавъри (Както прави съквартирантката ми в момента) и не те смятат за сектант, защото видиш ли си запалил ароматна свещ в стаята и гледаш филм за индианци Това ,което ми беше любопитно е дали аз съм ненормална или тези хора, които смятат така...

да не говорим че ако трябва да бистрим политиката така вкъщи пред компютъра пишещи постове в некъф форум не трябва цял живот да спираме да пишем. политики се бистрят очи в очи (око за око, паста за зъби) дърдорейки със уста, знаете какафония...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Град
    Аз също не обичам да ми палят свещи. Но както и да е, стига флуд .

Супер фен
    Дълбините на мойто мозъчно пространство са пренаситени с въпроси подобни и безкрайно всеобхватни но безмислостно захвърлени и оставени без отговор.
    2т. системно

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Ами аз лично съм доста любопитна.Интересувам се от доста неща, но например никога няма да ми пука, че (примерно) някакви ненормални французойки се съблекли голи пред Айфеловата кула и скандирали "Да живее Да Винчи!" как го измислих тва не зная, по темата...Но за да се интересуваш от разни неща, според мен трябва да се запалиш от някъде, да чуеш за тях....Спомена войната в Ливан...еми интересно ми е щото баща ми е военен и може да отиде там!Ама на някой друг не му пука, щото неговият тати си стои в България, пък моя гърми наляво-надясно с автомата!
    Мене ме интересува например "Властелинът на пръстените", ама има хора дето хич не им пука кой е Толкин, пък колко книги е написал, дали той е измислил езика на елфите и хобитите съществували ли са някога!
    Мене не ме интересува дали човека, с който говоря слуша чалга или пънк, метъл или поп!Но има хора, които отдават значение на това.
    Но за да не изброявам какво ме интересува и какво не!Исках само да дам пример, че има неща, които те интересуват, защото те засягат лично, има и неща които те интересуват или не те интересуват, просто ей-така!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Moeто мнение е, че в любознателството, няма нищо лошо и нередно, даже напротив, много велики открития са направени точно от хора, на които им е било интересно нещо и са работили дълго и упорито за да го разберат и да го използват по някакъв начин.
    Разбира се това далеч не значи, че всички хора са такива или че трябва да са такива. Както няма Държава без управляващи и управлявани, така и не може всички да са откриватели, тъй като все някой трябва да работи и да се занимава с по-простите ежедневни, но жизнено важни дейности.
    Например можеш да смяташ, че хората които цял живот си се занимават с магазинчето постоянно само да го зареждат и да го поддържат и да си продават с него, и не им остава време за нищо друго за задръстени неуки и какви ли още не, но благодарение на тях, ти се снабдяваш с жизненоважните за теб хранителни и битови продукти, затова трябва да си има хора за всички, съответно и хора интересуващи се от битовите си проблеми, и такива които да се интересуват от далеч по-специализирани неща или фантазий.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    аз от малък съм доста любопитен. отначало постоянно тормозех майка ми и баща ми, както и други възрастни с въпроси като "какво означава еди-коя-си дума", "това какво е, как работи", и всякакви "как, какво, защо". след това, тъй като се научих да чета рано (5 или 6), наш'те започнаха да ми купуват детски енциклопедии, които изяждах с кориците. скоро (2-3ти клас) енциклопедиите бяха недостатъчни да задоволят глада ми за знания и започнах да чета учебниците на брат ми, който е с 10 години по-голям от мен. после се сдобих с екстри като компютър, интернет, кабелна телевизия. кабелната я използвам предимно за дискавъри (сайънс и сивилайзейшън ме кефят повече), нешънъл джиографик и ваясат хистъри понякога. интернет - постоянно търся информация за нещо; а уикипедия мога да чета с часове. интересувал съм се от география, биология, история, политика (и то някъде 2-3 клас ), химия, физика, математика, дори граматика на българския език . в последствие изгубих интерес към някои области като биология и география, а в момента все още историята, астрономията, химията са ми доста интересни.

благодарение на това любопитство имам доста знания (някои напълно ненужни) и много хора, ако ги попиташ кой съм аз, първото нещо което ще изтъкнат е че знам много (което ми напомня: в първи клас в пиесата за 24 май играх Всезнайко ). например, от 200 държави, аз знам столиците на около 100, просто защото като малък обичах да гледам географски карти. някои хора дори и столиците в европа не знаят . и така.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    аз от малък съм доста любопитен. отначало постоянно тормозех майка ми и баща ми, както и други възрастни с въпроси като "какво означава еди-коя-си дума", "това какво е, как работи", и всякакви "как, какво, защо". след това, тъй като се научих да чета рано (5 или 6), наш'те започнаха да ми купуват детски енциклопедии, които изяждах с кориците. скоро (2-3ти клас) енциклопедиите бяха недостатъчни да задоволят глада ми за знания и започнах да чета учебниците на брат ми, който е с 10 години по-голям от мен. после се сдобих с екстри като компютър, интернет, кабелна телевизия. кабелната я използвам предимно за дискавъри (сайънс и сивилайзейшън ме кефят повече), нешънъл джиографик и ваясат хистъри понякога. интернет - постоянно търся информация за нещо; а уикипедия мога да чета с часове. интересувал съм се от география, биология, история, политика (и то някъде 2-3 клас ), химия, физика, математика, дори граматика на българския език . в последствие изгубих интерес към някои области като биология и география, а в момента все още историята, астрономията, химията са ми доста интересни.

благодарение на това любопитство имам доста знания (някои напълно ненужни) и много хора, ако ги попиташ кой съм аз, първото нещо което ще изтъкнат е че знам много (което ми напомня: в първи клас в пиесата за 24 май играх Всезнайко ). например, от 200 държави, аз знам столиците на около 100, просто защото като малък обичах да гледам географски карти. някои хора дори и столиците в европа не знаят . и така.
    Ще се ожениш ли за мен??

Супер фен
    Разбира се,че ме интересува!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    daaa, interesuva me, 4ovek trqbva da subira poznaniq kvo drugo da pravim cql jivot
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Да, интересувам се, но не за всичко и всички, а за интересните неща, тези, които ме влекат и т.н.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    интересувам се само от това, което ме засяга косвено или може да ми е полезно след време.

Интересувам се от доста неща, но разбира се не от всичко.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Аз съм на моменти.Понякога ме обхваща силна жажда за знания и
    всяка тема,независимо в коя област,може да ми бъде интересна!
    Но друг път не ми се слуша нищо,не ми се гледа или чете,просто искам да си лежа и да се наслаждавам на тишината!

Но мисля,че си зависи от човека!Някои хора са толкова обсебени от себе си,че не могат да се огледат и да осъзнаят,че около тях има много красиви и интересни неща!
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Интересувам се от много други неща, освен от живота на мен и на моите близки. Както вече беше споменато, не може всичко да е интересно за определен човек- в случая мен. Има неща, за които искам да науча повече, да науча как са били създадени, развити и т.н ...просто ме влекат.
    Има и неща, за които дори и да не знам кой знае коко,даже въобще, няма да ми пука особено.
    Според мен, поне една част от всичко това зависи от заобикалящата го дадия човек среда, от начина му на живот, колко и странно да звучи на някои хора.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    И аз като Lake Bodom по същия начин, като малка задавах много
    въпроси на наще, по цял ден, всевъзможни глупости за устройството на света След това по същия начин беше и с енциклопедиите. Оня ден четох някакви неща за мозъка, които изобщо не биха ми били полезни, ама пък ми се струва смотано, да не знам за какво иде реч. Към някой неща губя интерес, към други нови свери имам, и така....Роска, аз ше се оженя за тебе, само тряя да прескочим до Холандия

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако е нещо важно естествено,че ме интересува.

soul, като теб съм.

Естествено, че ме интересува околният свят, оставаше и да не ме интересува. Говоря за различни знания. Обща култура, образование, опит и други. Обичам научно-популярните програми, предавания и списания (макар да смятам сп. „National Geographic“ за доста скучно и елементарно). Но те не са единствените знания.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    колко много кандидати за "Стани Богат" има тук, не е истина

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от HePBeH^goCagHuK
    Moeто мнение е, че в любознателството, няма нищо лошо и нередно, даже напротив, много велики открития са направени точно от хора, на които им е било интересно нещо и са работили дълго и упорито за да го разберат и да го използват по някакъв начин.
    Разбира се това далеч не значи, че всички хора са такива или че трябва да са такива. Както няма Държава без управляващи и управлявани, така и не може всички да са откриватели, тъй като все някой трябва да работи и да се занимава с по-простите ежедневни, но жизнено важни дейности.
    Например можеш да смяташ, че хората които цял живот си се занимават с магазинчето постоянно само да го зареждат и да го поддържат и да си продават с него, и не им остава време за нищо друго за задръстени неуки и какви ли още не, но благодарение на тях, ти се снабдяваш с жизненоважните за теб хранителни и битови продукти, затова трябва да си има хора за всички, съответно и хора интересуващи се от битовите си проблеми, и такива които да се интересуват от далеч по-специализирани неща или фантазий.
    mnogo m1dro kazano
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

mene ni6to ne me interasuva, za6toto s1m t1pa i ograni4ena! neznam za6to! to4no obratnoto na Lake_bodom, az nikoga za ni6to ne s1m pitala! 4eteneto ot 1 klas mi e po-skoro zad1ljenie otkolkoto udovolstvie! prosto s1m neuka i prostovata! ama i takiva hora ima! rosskata neznam za6to ne e zabelqzala 4e ima takiva hora pri polojenie 4e sme "s1kvartirantki", po-to4no sestri ot 18 godini! sestra mi, spoko be 4ovek, ima mnogo hora kato men na toq svqt!!!

p.s. AZ NEZNAM I KOI D1RJAVI SE NAMIRAT V EVROPA, TI ME PITA6 ZA STOLICI...
    \/
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Естествено,че ме интересува.Трябва да знам каква става със нашия свят...накъде отива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си