- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mоля ви дайте ми савет
Здравейте на всичкивидях,че тук давате доста качествени съвети и исках да ви попитам и за моя проблем току виж някой успее да ми помогне [-o<
та....![]()
ходех с едно момче,на което страшно много държах доста дълго време,но по едно време чувствата ми бяха доста охладнели към него а той отсъстваше доста дълго защотото тренира в националния ни отбор и трябваше да пътува извън БГ...докато го нямаше аз се срешнах с един мой стар приятел и се харесахме и тръгнахме.... в първите дни аз бях решила,че съм по-щастлива и реших да зарежа момчето с което бях досега,защотото много го уважавам и неисках да го наранявам,най-малкото да му изневерявам...разделихме се,обаче на мен ми се наложи да попатувам извън БГ и по време на моят престой там осъзнах,че си обичам ЕХ приятелят и съм постъпила доста глупаво...Дори сега когато излизам с новия си приятел,не съм щастлива...Знам че ЕХ приятелят ми ме обича и иска да сме пак заедно / и аз го искам/ обаче незнам как да се разделя с новият ми пряител..защото както вече казах ние сме приятели от 10 години и живеем почти един до друг и неискам да си развалям приятелството...та ако може някой да ми даде съвет как мога да го накарам да ме зарежи... знам че звучи супер тъпо но това е моето желание.... всичко което се сетите моля ви напишете го......
благодаря предватрително & съжалявам за правописните грешки![]()