- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си приятелка
ahahhahahh 6to we koi ti e kazal 4e si grozen awe nie suvsem zabravihme temata se pak avtora i iska da my pomogneme a nie se bieme koi e nai grozen nie ne sme grozni a prosti 6toto mislime 4e sme grozni i njmaame nikvo samo4uvstvie
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Mo6no, жените в днешно време и с пари можеш да ги купиш(не говоря за всички де, но повечето), така че ако имаш акъл няма да имаш проблеми.. а не вярвам да искаш да си с момиче,което те харесва само физически нали?
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ами искам изобщо да ме хареса, ама не и се вярва.Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
Ами да, но аз не искам момиче, което да "купя".Mo6no, жените в днешно време и с пари можеш да ги купиш(не говоря за всички де, но повечето), така че ако имаш акъл няма да имаш проблеми.. а не вярвам да искаш да си с момиче,което те харесва само физически нали?
11 tochka deaktiven profil.
Вижги тез кви са симпатяги![]()
![]()
, те ко да кажат, не са от най-хубавите ама мене страшно много ми допадат, щот са ми забавни
.
Не всички жени харесват Брат Пит и тва външността е страшно относително понятие, не най-хубавите са най-добрите.
Ама да те питам- Ти държиш ли на външността?
mi sadubata 6te ti pomogne be mo6no ne se ot4aivai
Държа, но не е тя най-важното.Първоначално написано от YouR_PoisoN
Аз ако чакам съдбата ще си остана с чакането.
Ами ако те хареса някое момиче, което не те привлича външно даже как да кажа, абе баш да си е грозничко, ама си те обича, ко ще направиш?Първоначално написано от Mo6no
ПП. Сори, щот малко бие към разпит
Ne e tolkowa wajno dali te obicha, a dali ima komunikaciq - dali si dopadat. Ako e grozna i glupawa, kolkoto i da obicha, fajda nqma. Ne che nqkoj me e pital...
prava e . qvno ne si bil na pravilnoto mqsto v pravilniq momentПървоначално написано от kudravoto
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Мисълта ми беше друга. Ако тя го обича а е грозничка кокво ще направи, защото казва че него не го харесват заради външността. А той?Първоначално написано от Death`Whore
Първоначално написано от YouR_PoisoN
Не прекалявай със времето за реклама.
Външният вид не е решаващ,но все пак има значение!Не започвайте с клишираните глупости "Външният вид няма значение".Ти би ли тръгнала с адски грозно,ниско и беззъбо момче,но със страхотен характер?Съмнявам се.
Пак казвам -външният вид не играе решаваща роля,но има значние!
Mo6no,не се излагай по този начин.
W takyw sluchaj ne wqrwam da iska Mis swqt za gadje...a i e dostatychno inteligeten, ta da tyrsi dosta poweche ot wynshnost.
Mo6no bace predlagam ti Viki mnoooo gotina macka e
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Тва се опитвам да обясня, ако прочетеш и др ми постове ще разбереш. Но той изглежда толкова отчаян, че все пак трябва даму се каже че външността не е от значение, ама не е от такова значение, найстина.Първоначално написано от Не съм се Лог
Ти само по снимка ли ще определиш дали си допадате?
Ако влезеш в сайт за запознанства или в чата ще намериш много момичета, които също като теб си търсят момче. Но не вярвам тук да откриеш, особено след като нямаш никакво самочувствие. Ако ти се харесваш и околните ще те харесват.
Иначе и аз съм от Варна. На колко си..мога да ти намеря някояхехехееее
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Най-сетне някоя да каже нещо по темата...Първоначално написано от emociika:)
На 16 съм.
YouR_PoisoN - Ще се опитам да и кажа по най-безболезнения начин, че с нас няма да стане нищо.
Obitax - Не се подигравай.
Ъъъ...Ама аз не съм си го и помислялаПървоначално написано от Mo6no
. Аз вече няма да пиша в такива теми
щот все ко става, аз са опитвам да помогна, то...
![]()
Mo6no,то по никакъв начин не става бре човек.
Бая големи претенции имаш...В смисъл -казваш,че не си от най-хубавите,а искаш най-хубавото.Така се получава...Какво лошо има да имаш връзка с някое симпатично,но не толкова хубаво момиче ?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
^I don't give a fuck.^ - Като видях никът ти на последен писар реших, че ще дадеш линкове.![]()
Никъде не съм казал, че не бих имал връзка с такова момиче.
YouR_PoisoN - Ще се опитам да и кажа по най-безболезнения начин, че с нас няма да стане нищо
Е,пък това ко значеше ?![]()
Ако искаш щи дам снимка,ама съм заета и съм от София![]()
Не се излагай така с тая тема![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Да ама става дума за момиче, което не ме привлича, а не с "не толкова хубаво момиче". Има голяма разлика. Поне за мен.Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Първоначално написано от Mo6no
Айде, айде. Имате на една тема на Eleonora (май така се пишише девойката)
със зелена коса.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ей...Първоначално написано от Crazy`Witch
Я не ме издавай.![]()
Аз пък съм хубаваПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
![]()
![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.