- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кажете си мнението за песничките ми
Песента на Рияна я пробвах няколко пъти и със инструментала ама не става не мога да я изпея не става добре.Ето нещо ново
http://www7.spread-it.com/dl.php?id=...ce089ce64ca031-Сара-Като непознат
Ами кажете ми някоя програма дето да записва повече от 60 секунди щото иначе така ми стават много малки записите пък аз искам да пробвам цяла песен.
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
ми за програма не знам,не мога да ти кажа,ама от трите песнички ми харесаха "като непознат" и "нека бъде лято",нещо не докарваш "unfaithful"
Ми то на истина ,че на Рияна гласа е един такъв мн готин и си пасва перфектно на песента пък и ми е мн трудна тая песен.Май по добре са справям с чалгата :Р
http://www7.spread-it.com/dl.php?id=...810d123e455c64 Сара-До утре
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Имаш ли още някакви такива?Първоначално написано от ladi_blqbla
![]()
В смисъл как такиваПървоначално написано от p4elata_brumze
Ей ша е яко и някой друг си пусне записчетата да ги чуем![]()
windows movie maker tva e moqta programka deto mojesh da se zapisvash okolo 4 4asa i neshto
Мерси много![]()
ne si misli 4e rihanna e koi znae kva pevica. tq samata ne moje da izpee unfaithful. iska mi se da q zapi6e6 s instrumental, za6toto si mislq 4e 6te q izpee6 po-dobre ot neq.Първоначално написано от guAMaHT
Мерсии ами ще пробвам с инструменталаПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
iskam o6te pesni4ki..stavash...super si))) mnnou me kefi lqtoto i kato nepoznaat.....na rihhana....stava ama ne ti se 4uva glas4eto
a sq 6e 4uq do utre..:P iskam o6te
ами аз като занимаваща се с пеене (минутки за реклама![]()
)
ти препоръчвам да се запишеш на уроци при вокален педагог, който е задължителен ако решиш да се занимаваш сериозно с пеене (без значение от стила). така ще успееш да научиш техниките, които използват певиците и в двете песни. фалцетно пеене, вибрато, разни такива неща. и все пак мисля, че имаш потенциал, така че давай смело напред. засега което мога да ти кажа, е да влагаш повече чувство докато пееш, това не значи да се кривиш и да правиш ревливи физиономии (въпреки че и това по някой път е от полза!) и не се стреми да пееш като певицата, изпълняваща оригинала на песента. пей както ти е удобно (не забравяй, че тя доооста е учила преди да го изпее така) и в никакъв случай не пренатоварвай гласа.
успех.
алелуя.
и аз така, но за 13 годишна и двете песени добре ги изпълнявашПървоначално написано от ^*СлЪнЧиЦе^*
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!