.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Hybrid View

Песента на Рияна я пробвах няколко пъти и със инструментала ама не става не мога да я изпея не става добре.Ето нещо ново
    http://www7.spread-it.com/dl.php?id=...ce089ce64ca031-Сара-Като непознат

Ами кажете ми някоя програма дето да записва повече от 60 секунди щото иначе така ми стават много малки записите пък аз искам да пробвам цяла песен.
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

ми за програма не знам,не мога да ти кажа,ама от трите песнички ми харесаха "като непознат" и "нека бъде лято",нещо не докарваш "unfaithful"

Ми то на истина ,че на Рияна гласа е един такъв мн готин и си пасва перфектно на песента пък и ми е мн трудна тая песен.Май по добре са справям с чалгата :Р
    http://www7.spread-it.com/dl.php?id=...810d123e455c64 Сара-До утре
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ladi_blqbla
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Нещо ми става?!? Вече за незнам кой път слушам 2та ти песен.
    polaskana sym
    Имаш ли още някакви такива?

Цитирай Първоначално написано от ladi_blqbla
    Нещо ми става?!? Вече за незнам кой път слушам 2та ти песен.
    polaskana sym
    Имаш ли още някакви такива?
    В смисъл как такива
    Ей ша е яко и някой друг си пусне записчетата да ги чуем

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    windows movie maker tva e moqta programka deto mojesh da se zapisvash okolo 4 4asa i neshto

Мерси много

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    NQMA ZASHTO

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от guAMaHT
    Ми то на истина ,че на Рияна гласа е един такъв мн готин и си пасва перфектно на песента пък и ми е мн трудна тая песен.Май по добре са справям с чалгата :Р
    ne si misli 4e rihanna e koi znae kva pevica. tq samata ne moje da izpee unfaithful. iska mi se da q zapi6e6 s instrumental, za6toto si mislq 4e 6te q izpee6 po-dobre ot neq.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от guAMaHT
    ne si misli 4e rihanna e koi znae kva pevica. tq samata ne moje da izpee unfaithful. iska mi se da q zapi6e6 s instrumental, za6toto si mislq 4e 6te q izpee6 po-dobre ot neq.
    Мерсии ами ще пробвам с инструментала

MaPuXxXaHa`
    Guest

aaaa

iskam o6te pesni4ki..stavash...super si))) mnnou me kefi lqtoto i kato nepoznaat.....na rihhana....stava ama ne ti se 4uva glas4eto a sq 6e 4uq do utre..:P iskam o6te

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ами аз като занимаваща се с пеене (минутки за реклама )
    ти препоръчвам да се запишеш на уроци при вокален педагог, който е задължителен ако решиш да се занимаваш сериозно с пеене (без значение от стила). така ще успееш да научиш техниките, които използват певиците и в двете песни. фалцетно пеене, вибрато, разни такива неща. и все пак мисля, че имаш потенциал, така че давай смело напред. засега което мога да ти кажа, е да влагаш повече чувство докато пееш, това не значи да се кривиш и да правиш ревливи физиономии (въпреки че и това по някой път е от полза!) и не се стреми да пееш като певицата, изпълняваща оригинала на песента. пей както ти е удобно (не забравяй, че тя доооста е учила преди да го изпее така) и в никакъв случай не пренатоварвай гласа.
    успех.
    алелуя.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от ^*СлЪнЧиЦе^*
    Цитирай Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
    ммм Нека бъде лято ми харесва.. амаа Unfeithful не ме кефи...
    На същото мнение съм.Просто Рияна има специфичен,неповторим глас...
    и аз така, но за 13 годишна и двете песени добре ги изпълняваш
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си