.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен
    Град
    софия

Как да си направя свирка?

ве как да си направя свирка като на съдиите. Слага ли се нещо вътре? От какво се прави? Може ли от дърво?

Guest
    попитай мама

Супер фен

Re: Как да си направя свирка?

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    ве как да си направя свирка като на съдиите. Слага ли се нещо вътре? От какво се прави? Може ли от дърво?
    ex temata mai ne e za tuka..principno dam,ot dyrvo-az sym pravila no ne pomnq kak
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

voaiora
    Guest
    Moje i ne kato na sydiite...s usta se pravi,no moje da ti se naloji da si mahne6 nqkolko rebra za da uspee6!

свирката
    Guest
    става с грахово зърно

Супер фен
    ех не моа да си спомня..знам само че се белеше дървото с ножче и някак се оформяше..прави се и отворче през което се духа..и така
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

nai-hubavata svirka staa ot mlada v1rba

Аз съм съставял 6 кавала за тукашния духов оркестър "Щаршилине".Вече са известни по цял свят тези хора.Ох,разчуствах се
    Та,идеята е да вземеш стария си калем,по възможност дървен,слагаш една желязна съчма,от другия край запушваш с титан,ако ти се намира.
    И така духаш и вдишваш,става нещо като забавен вакуум.За свирукането не знам,не съм пробвал.
    I'm good at everything...except stomatology.

Ами, отиди до някой спортен магазин, момко.
    Свирките като на футболните съдии започват от 15 лева нагоре (що-годе качествените).
    Патока не става?
    Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
    Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
    Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.

Много забавно се получава в "Секс" тема - Как да си направя свирка?

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си