- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да си върна обратно уеб бара?
Офф..съжелявам че пиша такава тъпа тема..ама нещо направих..като натисна иконката на интернет ..и ми излиза бяла страница без поле за писане на саит!има ги само тия иконки за BACK и тия другите![]()
Надявам се сте ме разбрали..моля ви някои ако знае какво да натисна или ...да ми каже плс..аз нещо натиснах и то стан така..Хелп..
миличка и аз съм си правила така споко!Щтракай с десния бутон там,където трябва да ти е тая лентичка,тя се нарича лента за навигация,токато не ти излезе в падащото меню "лента за навигация" като го натиснеш това ще се оправят нещата.пиши да ли съм помигнала,успех!!!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Не ми се е случвало подобно нещо, но ако си спомняш долу-горе поне от къде какво сиразбутала - влез пак там и чети, може да разбереш какво си направила и да го оправиш. Ако и така не стане - използвай Опера или Мозила, ако си с Експлорер разбира се. А предполагам че така си и направила, защото както виждам си пуснала тема, а за да го направиш все някак си влязла в сайта![]()
ъъъъъъъъъ рестартирай ще се управи
Мерси и на тримата![]()
оправи се..мн ви благодаря..![]()
мерси отново и модераторите ако искат вече могат да заключат темата![]()
И съжелявам че я пуснах..тя е тъпичка ама се притесних...![]()
Сега го видях и аз как става(за Интернет експлорера!) - като отидеш в сивото поле при стандартните бутони:"Stop", "Reresh", "Home..."и дадеш десен бутон - трябва да си сложиш тикче пред "Address Bar" и трябва да се появи въпросната лента за навигация. Така е поне при мен. Успех!
Не значи тези саитове които си бяха отдолу(нали кадето си бях влязла )си бяха ОК ама като отворя отново интернета и се получаваше..Първоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
ама се оправи..и пак мерси на всички
![]()
![]()
Първоначално написано от ®©PeTq®©
Бравос!
=D> =D> =D>
Аха, сега разбрах, но нищо, нали си се справила с проблема, всичко е ОКПървоначално написано от ®©PeTq®©
![]()
Не значи тези саитове които си бяха отдолу(нали кадето си бях влязла )си бяха ОК ама като отворя отново интернета и се получаваше..Първоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
[/quote]Аха, сега разбрах, но нищо, нали си се справила с проблема, всичко е ОК
[/quote]
Дам..благодарение на вам..МЕРСИ![]()
:P
всичко тва става и с F11
явно и него си натиснала, че да ти стане така![]()