- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пак..среща,неделя(10.09),Билет ия,16:30 часа
Майка му. Все там правите където минавам. Миналия път ми се наложи да мина през пилоните. ДОбре че не ме кьорихте
em ne znam moje da se otbiem
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Уауууууу, колко сме важни?!?Първоначално написано от WILD__BOY
Ще ходя на свиждане от 2 до 4, но ще гледам да дойда навреме. Ако видя, че ще закъснея, ще пиша смс на някой.![]()
Защо къде заминава идиотчето?
Е аз няма да мога да дойда![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нещо усещам ебавка тука.Първоначално написано от p4elata_brumze
хахха. Просто не ме кефят такива срещи
kvo 6te pravi6 v amsterdam iskam podaruk!!!Първоначално написано от TheNightRider
мм като гледам колко са навити другите... май няма да има много хора на тая среща![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
еми нормално да няма много навити, те хората имат и други ангажименти, освен този форум..
аз лично ще съм там заради Чефу...без това му гледам муцунката всеки ден![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не се ебавам, а казвам каквото мисля, споко.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
eee az iskam drugo 6oto pomislih 4e 6te odi v amsterdam![]()
![]()
![]()
Аа еми приятен път ти пожелавам Дете Идиот и беше ми приятно, макар и да не успяхме да се запознаем.
Аве по колко човека се събирате горе долу? И носите ли си табелки с имената?
emi mislq i az da posetq nqkoq forumna sreshta da vidq betituuu i da q![]()
ama tva shte e po natataka mislq da q propusna taq forumna sresta![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
На последната среща бяхме към 30, 30 и няколко човека. Доста повече от очакваното.Първоначално написано от WILD__BOY
П.П. Без табелки сме.![]()
xaxa ei si4ki momi4eta ti davam ot forumnata sreshta samo beti nqma ti q dam na tebe pi4Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Че казал ли съм, че ги искам? Иначе благодаря за жеста.Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
Ei neshto na mnogo otvoren li mi se pravi6 ?Първоначално написано от TheNightRider
a wild__boy np![]()
И мен ли ме даваш бе???Мръсник, циник,меланхоликПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
е и аз искам млПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
![]()
а по темата-този път ще дойда![]()