- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Азис се жени/омъжва ?!?!?
WTF ?!?Над 80 души лична охрана ще пазят влюбената двойка - Азис и Китаеца-Ники по време сватбеното им тьржество на 1-ви октомври в клуб "Дали". Костюмите на младоженците ще бьдат дело на любимата им марка мьжки дрехи "Агресия". За цялостната визия на пищното тьржество - украсата и поканите, влюбената двойка се е доверила на топ дизайнерката Виргиния Здравкова. Кумовете Десислава и коафьорът Чавдар Василев-Чочо, както и шаферките Юлиана Кънчева, Цеци Красимирова и Маги Желязкова също доизкусуряват облеклото си. Острието на "Сънни" и половинката му са поканили най-близките си приятели. На тържеството ще се пуска всякакъв вид музика - според предпочитанията на виновниците за тържеството и гостите. Изпълнителят на "Само за теб" призна, че не държи толкова на подаръците, колкото на присъствието.
Преди сватбата Азис и Китаеца ще пътуват до Германия за венчавката. Избрали там да бъде церемонията, тъй като кралят на фолка знае немски, а и кумата Десислава има приятели, които ще напътстват младоженците в ритуалите.
Над 60 медии ще отразяват сьбитието на годината, което смело може да се каже, че ще остане в историята на Бьлгария. Азис не крие симпатиите си кьм всички журналисти и сьвсем открито заявявя, че голяма част от огромния си успех дьлжи именно на тях!
Въпреки суетнята около сватбата, той се готви усилено и за концерта на Цеца Величкович на 14 септември. Там Азис заедно с оркестър "Кристали" обещават да направят страхотно шоу.![]()
xaxa toq e pulen gey
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
МАЙНАТА МУ! Не прочетхо поста даже. Защото не го заслужава. Гаден циганин! И да, расист съм - мразя потни цигани !
Първоначално написано от RedChil
![]()
![]()
Кфо ме боли мене ... кат се обичат младите да се вземат![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Боже! Жива да не бях...![]()
хах да бе..младите![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Kato si rasist pone si smeni podpisa...osven ako ne si negyr???И да, расист съм - мразя потни цигани !
Разсизма не означава да осъждаш всички различни раси, а да имаш неприязъм към определени хора с общ етнически произход! Аве аз съм избирателен расист, а ти несе опитвай да ми казваш кво да правя!Първоначално написано от voaiora
Nito se opitvam nito mi puka kakvo pravi6...dori po skoro kato vypros sym ti go napisal...nito e zapoved nito ni6to a i sym upotrebil dumi4kata "pone" koeto izob6to ne zna4i,4e ne6to te karam nasila!Ne se laskai tolkoz!Aide vse pak da pi6em po temata...koqto mai be6e za Azis!?а ти несе опитвай да ми казваш кво да правя!
През *** ми е за тея двамата...
Само това много ме раздразни!!! - Събитието ще да остане в историята на България.
Toia kitaeca go znam koi e lele za pari do kade stigat xorata
[-o<
не го ядосвай да та не изпорти на модераторите ;щПървоначално написано от WILD__BOY
по темата:
Е да е живо и здраво момчето време му беше да предприеме тази крачка ;щ
радвам се много дано да са щастливи заедно и Азис да продължавада ни
радва с прекрасните си песни ;щ
Dvamata n mogat da se ojenqt zashtoto curkvata ne priema!!!A tva v klub dali shte bude v 1 4asa prez noshta
ne me int`..........ne si padam po nego
поредната простотия на тоя пе*ал
Да, ще се омъжи (или всъщност геят се води жена) и след 2 месеца ще се разведе...
добре че не се жени на рождения ми ден ... а ден по-рано
ПЕДЕРАСТТТТТТ и 100 души охрана да имаш пак мое те гръмна хахах
Поредният рекламен трик.![]()