- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- през нощта
Не говоря на сън, но бая се въртя и мятамКолкото и здраво да е сложен чаршафа на другия ден е на земята заедно с възглавницата. Веднъж здраво съм се избуйствал и бащата решил да ме събуди и кат ме хванал да ме буди съм го блъснал на сън
Имам един познат ходи на сън, няма майтап. Веднъж майка му го прибрала от улицата
![]()
Аз ще покажа вместо теб-НОЩ-НОЩТАПървоначално написано от voaiora
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не ама преди време когато братовчедка ми беше спала у дома и ако щете вярвайте вратата на терасата беше отворена и тя станала и таман щяла да легне на перваза (живея в тухлен блок и перваза е широкичък) добре ,че майка ми се е била събудила ама съм чувале ,че тея съмнамбулите даже се качват по покривите и пак нищо им няма яко а![]()
А пък веднъж баща ми бълнуваше някаква Елена на сън..хммм....
psycho_girl и на мен ми са е случвало такоз подобно със даскалото една сутрин 3 и 30 и било нз майка ми става и отива до тоалетна ама светва лампите и аз се събуждам вече съм се облякла земам си чантата там ще излизам и майка ми чули ,че завъртвам ключа и ме пита де тръгвам и аз викам на даскало и тя тогава ми вика колко е часа само ,че мойто не беше на сън ами в будно състоянни
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Попринцип рядко бълнувам, но се е случвало..
Пирмерно, веднъж се събудих с крак на прозореца.
Говоря си на сън, смея си се, ставам....даже съм мляскала на сън![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Оооо се 1 аз разказвам!Първоначално написано от miNiTo
Случвало ми се един път като легнах на обед и по едно време ставам отивам в кухнята на сън и питам най-вежливо извинете знаете ли къде е тоалетнала![]()
Един път са ме връщали от вратата ..кой знае къде съм щяла да ида![]()
![]()
..
ходенето на сън и бълнуването говорят че сме свръх емоционални![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
kato malka tova mi se slu4vashe redovno ... maika mi razkazva kak sum bila stavala hodila sum da si miq zubite ili do toaletnata vednuj kaza 4e sum govorila neshto za u4ilishte .. no ottogava nqmam takiva problemi![]()
На мен не ми се е случвало ама е имало моменти, когато брат ми е започвал да говори нещо насън и ме е събуждал...
poslednoto koeto sum govorila mai beshe a da povtarqla sum samo lutu mi e lutu mi e a tva go bqh kazala prez denq shtoto maika mi beshe sloila v boba sudjuk i mi beshe lutu qvno e bilo mn vajno shto sum go sunuvala![]()
Еми аз лично не съм правила нито едно от нещата, но братята ми много бълнуват говорят на сън нали и е доста смешно![]()
![]()
Аз попринцип не ставам на сън,но веднъж се събудих облечена-по панталон и тениска,а си бях облякла пижамата,като си легнах...
И един път се събудих обляна в сълзи...
Но брат ми много често се разхожда на сън!Имаше един случай,когато намерихме кърпата в хладилника и стигнахме до извода,че е била сложена или от брат ми,ходейки на сън,или от мен!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Аз пък в каквато поза заспя, в такава се събуждам. Не страдам от сомнамбулизъм, ама за сметка на това някой път от безсъние, което е много гадно. Иначе са ми казвали, че спя с леко отворени очи, дядо ми спеше така и аз явно съм го наследила от него.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
да като съм била малка ми се е случвало да ставам на сън,да говоря някви глупости(слава богу не ми се е разбирало че кой знае кво съм говорила)!а са май не ставам,или поне така си мисля дено пък и сега говоря,смея се,плача...а и много бия на сън
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Говорил съм не веднъж и то все някакви смешни, странни и т.н. работи. За ходене не си спомням, но като по-малък редовно си падах от леглото и си спях на пода, барабар с одеалото.
Иначе една приятелка ми е разправяла как е станала на сън, отишла е при баба си, казала й е, че отива за сандвичи и после не си спомням, но като цяло супер весела история ми се видя.![]()
майка ми веднъж ми разказа как съм плакала на сън ама то и сутринта очите ми бяха подутиииии![]()
а иначе за говоренето - да![]()
"Целувка за лека нощ"
пикал съм в хладилника на сън..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !