- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Бихте ли поискали от непознато момче секс?
Бихте ли казали на едно момче ела да го направим дори то да е непознато,но да ви допада...>????
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
Ne...bezrazborniq sex ne mi dopada.1vo imam si priqtel xiixix i 2ro ima vsqkakvi bolesti
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
XAXA Случвало ми се е едва пъти да го правя но само 1 път беше с непознато момче,но броя и втория защото беше неочаквано.
Относно болестите споменати В горния пост има измислени ПЕЗЕРВАТИВИте са и простив забременяване
![]()
Не бих го казала направо, ще намеря друг начин да го разбере.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
ne,tova si e golqm risk dori parvi4noto da e nai-sladko
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ако е готин, да. Само че след това да не ме търси повече. Или поне гаджето ми да не разбере.![]()
Ne![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
аххаха аз бих го казала.. даже без проблеми.. но друг е въпроса дали с това момче ще правим нещо ахаха . ем така де![]()
Не. Не съм способна на такава низост.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Естествено,че не!Това е по-вероятно да го направи някоя к***а на която не й пука с кого ще спи!Но това все пак си е до човек...
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Ми не...Имам си приятел за тая работа и съм си доволна от негоА и съм на мнение, че сексът е нещо много лично. За сега нямам желание за еб**е с някой просто привлякъл ме, към когото не изпитвам никви чувства.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Az syshto nqma da se unija po tozi nachin![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Какво му е унизителното - правиш секс с някой готин и сте заедно само заради удоволствието, което ще си доставите. Без чувства, без обвързване...![]()
Не,не бих казала на някое непознато момче такова нещо.Дори и на познато,ако се отнася единствено до секса.Бих го правила само с момче,което обичам и същевременно желая.А вече имам такова момче до себе си и не ми трябва друг.![]()
Хаха що курволяк има тука![]()
2т.
ДА ДА ДАААА Искамм и бих го направила![]()
аз така правя
Tvurdo ne!!!
е кво да праиш случва се![]()
прекалиш някои вещества и станат раутите...
не че сажалявам де ... сичко за купона![]()
Stoners live and stoners die
but in the end we all get high
so if at first you don`t succeed
fuck this world and smoke some Weed !!!
Не.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Тука обаче всяко второ момиче се изкарва курва!Излиза че само задръстенячките не са курви!Аз не бих му го казала директно,но ако ме кефи ще направя така че да разбере какво искам от него!![]()
Първоначално написано от krem4et0
![]()