- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA ili PROTIV sexa za 1 no6t?
Ами правила съм го. И съм за. И пак бих го направила. И ще ти кажа, че уважавам себе си и си знам цената. И не мисля, че ти си човека, който ще ме нарича лека или курва. Пари не съм взела, нито съм го направила заради бройката, а заради удоволствието, защото съм го искала. Ще ме съдиш затова ли? Ще ми кажеш, че съм лека, защото живея както искам ли? Може да имаш какъвто си искаш морал и възпитание, но явно нямаш възможност да гледаш на нещата от двете страни, нито имаш правото да съдиш хората. Нищо лично.Първоначално написано от Aleandra
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Знам, че има такива момичета, нямам право да ги осъждам, просто казвам мнението си за тях. Нека им е забавно, щом това е единственият начин, който знаят. Само дано един ден да не съжаляват горчиво за това "забравление".
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
зависи
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
хаххаха ходя с приятеля си от 5 месеца и не сме правили секс...обаче си легнах веднъж през това време с момче, което едва познавам! Кажи ми ниско-морална ли съм?Освен това мога да вложа чувство дори във краткия флирт...Всичко зависи от човека
![]()
Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но да, ниско-морална си, поне за мен. Имаш приятел, но в същото време си спала с друг. Кажи ми какви чувства можеш да вложиш в един такъв флирт? Сексулано привличане и моментна страст, какво друго, не ми казвай, че е било любов.Първоначално написано от indian_flower
Ами представи си, че имам голямо сърце... Пък и морала ми достатъчно висок, не мисля, че това е единствения показател за морала..В краина сметка съм доставила удоволствие на този човек, както и той на менв същото време и приятеля ми е щаслив, защото съм с него и го обичам... Правя щасливи двама души...На това нисък морал ли му казваш?
Защо се ограничаваш с едно виждане за нещата. Не може всички да мислим като теб, а щом не мислим така да сме ниско морални. Всеки сам си избира начина на живот. Няма еднакви хораПървоначално написано от Aleandra
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Аз съм против.За тези хора,които го правят само за една нощ и то съзнателно,явно секса е най-важното нещо,а то НЕ Е!Търсят неангажиращи неща и има доста опастности,ако не се ползва и презерватив.Виждам много лошо в секса за една нощ.
На indian_flower искам да кажа, че за мен начина, по който ги правиш щастливи на мен не ми се струва един от най-моралните. Но всеки с възпитанието си. Доста неща съм видяла в този живот и съм научила доста, но със сигурност знам, че това не е едно от най-добрите постъпки. Казх вече, че не мога да съдя никой, просто изразявам мнението си. Искам да кажа и още нещо. Тази любов ми се струва много странна. За мен, ако обичаш един човек искаш да си само с него и никой друг. Момчето е щастливо сега, акак мислиш, че ще се почувства, ако разбере за случилото се.
Nightmare, не се ограничавам, просто възпитанието, което ми е дадено някакси не се връзва със секса за една нощ. Не съм казал, че всички мислят като мен. Изказвам мое мнение. За мен такава постъпка показва липса или поне много нисък морал. Знам, че има хора всякъкви и никой не е длъжен да мисли като мен. Момичето попита мен какво мисля и аз и отговорих и няма да се отметна от думата си.
Не. Не е единственият начин, по който знаят да се забавляват. Просто един от начините. А това забавление...не разбирам защо го поставяш в кавички... А щом се забавляват, няма за какво да съжаляват. Ако имаш предвид, че те имат връзка, изневерят с някого за една нощ, после гаджето им разбере и ги зареже, то... не знам до колко ще съжаляват някои от тях...Първоначално написано от Aleandra
Приеми го като част от живота на някои момичета. Те искат да опитат ново, непознато...
Не съм тръгнала да убеждавам някой в своето мнение, нито да го спирам да го прави. Изказвам мнение. Няма да съжаляват само, ако гаджето ги зареже. Може да има много по-големи последици, ак не се пазят и т.н. По мое мнение след години, когато се осъзнаят ще съжалват, не сега. Но може пък и да не, хора всякакви...
Не те нападам, но непрекъснато "говориш" за възпитанието, което са ти дали, а не се ли замисляш, че докато майка ти те е възпитавала и е слагала на баща ти топло ядене, може би и тя е правила секс за една нощ?!? Всъщност как ще се почувстваш, ако разбереш такова нещо? Ще се промени ли морала ти щом той зависи толкова много от хората с които си живяла?
Майка ми не само ме е възпитавала и слагала храна на баща ми. Не, никога не съм се замисляла, че може да е направила такова нещо, защото познавам родителите си много добре. Помисли си, че съществуват и такива връзки, в които има вярност и доверие, без лъжи и изневери. Дори и да разбера такова нещо начинът ми на мислене няма да се промени. Това, че го е направила не е рефлектирало върху ме. Аз ще продължа да отстоявам принципите си.Първоначално написано от indian_flower
Az sym kategori4no PROTIV sexa za edna no6t.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Някога лягала ли си с някой само за една вечер...или поне флиртувала ли си с някой докато си имала връзка?
Лично аз не съм, защото съм моногамна и обичам до смърт приятеля си. Той ми е достатъчен и не искам никой друг, ето защо не съм и тръгвала да флиртувам и т.н. Когато само един човек ти е достатъчен няма нужда от такова нещо.Първоначално написано от indian_flower
Един човек може да те задоволява напълно. Но понякога можеш да имаш нужда от разнообразие (не говоря за теб). И ако можеш да си я позволиш, не намирам нищо лошо.
Аха ясно...щом не си пробвала не знаеш каква е тръпката! И не можеш да го разбереш напълно![]()
PROTIV![]()
![]()
![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Аз съм тжърдо ЗА!Това си е тръпка и поне един път трябва да се усети!![]()
аз съммммм .. ЗА![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
vajim goahah
За