- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вижте кво си купих на морето
ще направя по хубаво ама не сега
2, 11 и 8 точка системно - бан
trqq 4erpi6 nqma na4in
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Иииииха...
колко ме интересува.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Добро е.![]()
са почвам да зареждам батериите на фотоапарата и след има няма 13 часа ще направя малко по хубави снимки доколкото може апарата де ако не утре.. тва е стъклено такова върху поставка със светодиоди и те мигат и там различните комбинации светлини правят различен цвят кристалите (два са един паралелепипет и едно кубче на върха ам ато е на чорчик) и там се пречупват нещата и става много яко![]()
xaxaxa mn vajna tema e tova !
Хммм това ми се струва интересно. Какво точно е? Лампа? От къде го купи, цена...
а поздравления
а къв е смисала от тая тема?
а и такива има навсякъде не само на морето![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
обясних по горе, иначе на морето зо взех за 8 лева -> 5 стъклото (паралелепипета, онова малкото отгоре е на сестра ми) и 3 лева подложката много е яко, аз съм маняк на тема стъкло и светлини получени с него и такам...Първоначално написано от DetE-Idi0t
въпрос всяка тема ли трябва да има идея? каква е идеята на "ЛуДнИцА"
Колко пари?
без да се обиждаш ама го написах в миналия ми пост
сладурско е![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Искам и аз такова! Във Варна от къде да си набавя?![]()
A az si kupih gashti vchera sa nova tema li da pusna...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
снимай се с тях (може и без тях да видим каква е разликата) и пусни що не?