- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Да рискуваш, когато харесваш някого ?
Колко от вас рискуват,и когато си харесат някого действат на сляпо,без да знаят дали няма да ги отблъснат!?Питам понеже си харесах едно момче,което е приятел на едим мой приятелТа,въпросното момче е казало,че съм хубава(тва си е плюс за мен,ама нищо не значи...)Скоро ще ходим на диско с комапнията и той също ще идва.Много се чудя дали да направя нещо и какво!?Ходенето на диско с него е идеалната вазможност да стане нещо,но нямам идея дали и той има чувства...Помогнете моля ви,дайте ми съвет да направя ли нещо изобщо и какво да бъде то?!
Как недвусмислено да му покажа,че имам интерес...!?Е...ПОМОЩ!
Мерси предварително!
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
kaji mu nochto ne gubish![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Редовно като си харесам някого правя първата крачка(е, има и изключения де, но то е защото тогава не съм сигурна дали го искам или не)Никога не ме е било страх, че може да ме отблъснат,какво като го направят? На всеки се случва и това хич не влияе на самочувствието ми
![]()
Съветвам те да действаш, за да не изпуснеш златният си шанс
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз съм от тези които действат на сляпо!не ми пука от нищо,все пак нищо не губиш а само може да спечелиш............действай!ус ех..................а какво точно да направиш...мммм незнам то ще ти дойде отвътре! :P
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Определено ме убедихте...ясно е,че ще направя нещо,сега остана само да ми помогнете как да стане работата?!ПРосто досега не съм правила първата крачка и съм малко.......в неведение как да стане,,,,
Първоначално написано от Анонимко
В дискотека сте. Най-простото което можеш да направиш е да танцуваш с него.
Ако се дърпа го напий и пак пробвай.![]()
Еми нали ще ходите на диско с компанията ?!Това е идеалната възможност.Пийни си малко,но не прекалявай (само за кураж,ако си от по срамежливите).. започни да търсиш повече близостта му.Танцувайте двамката..говорете си.Излезте на чист въздух хихи ии ..такам стават нещата;-) А и щом е казал,че си хубава сама каза,че е в твой плюс.Нищо не губиш ако се пробваш:)Първоначално написано от Анонимко
аз като си харесам някоя и винаги и го казвам, аз съм сам и нямам какво да губия, може би и за това съм още сам, защото съм толкова директенне ми пука, продължавам.
vengeance knows no mercy
probvai.ni6to ne gubi6
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
Da naistina e mn dobra vyzmojnost,koqto te syvetvam da ne izpuskash.Nz dali ima chuvstva?- dori i da nqma..predizvikai gi.Pokaji che imash interes,flirtuvai,no ne prekalqvai vse pak.Be otde da znam tochno veche na momenta shte vidish kakvo e udobno da napravish.Aide USPEH![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
ima dve polojenie ILI ATAKA ILI V BATAKA ... koito igrae pe4eli![]()
davai smelo i ne mu misli kvo 6te stava
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
По-добре действай,защото можеш да го изпуснеш.Явно смята,че си хубава и това е плюс според мен.
4ovek propuska samo onava koeto ne opital.deistvai ina4e nqma da razbere6 dali toi te haresva![]()
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
Хмм...ами,момиче,отначало не става въпрос за чувства.Така че той няма да ти покаже "че има чувства".Давай първо да му покажеш,че има физическо привличане между вас.Танцувай около него,оглеждай го,УСМИХВАЙ МУ СЕ,...Така му показваш,че нямаш нищо против да дойде при теб и да те зарибява
![]()
..как прозвуча
И ако на него му се иска-ето ти го готов!Твой!Ама за колко време-зависи изцяло от това как ще се представиш и как ще си изиграеш тестето карти
![]()