- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- OPITVALI LI STE DROGA?
Opotrebqva li li ste narkotici i kakvi po to4nosorry ako temata se povtarq
НЕ
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Не и не смятам да го правя. То аз не съм и пушила ако става въпрос-цигари, както и не смятам и това да правяЗасега съм твърдо против!
Mi pone az da si priznaq... vzimala sum Ecstasy i Amfetamin.... no ve4e sum sprqla.Ve4e ot nqkolko meseca sum 4ista
за трети път подобна тема.
Да опитвал съм. Бира,вино, кафе, цигари, трева,хашиш, гъби, кактуси, хавайски семки, МДМА, кока, NN-DMT, 5-МЕО-DiPT, 2CI,салвия дивинорум, LSD...
и други неща съм опитвал, ама не ща и вие да си помисляте да ги опитвате, и затова няма да ви ги кажа
(ако ви се търси, намерете една заклю4ена тема, там съм ги изброил вси4ки в хронологи4ен ред.![]()
п.с. не е ли странно, 4е на практика на всеки мозъ4ен нервомедиатор съответства някое вещество с растителен произход?
Нима това е слу4айно?
Тези неща съществуват и всяко едно от тях съответстства на някое 4овешко настроение.
Това зна4и 4е дрогата определя настроението ни.
кафе = на едно настроение,
ракия с бира = на друго,
трева = на трето,
гъби= на 4етвърто и тн..
От което излиза, 4е 4овек може да си избира настроения и състояния на съзнанието.
Важното е да не се пристрастява към само едно или две настроения, а да живее живота си пълноценно
ot mnogo vreme se opitvam da go karam samo na treva
samo 4adel.......
ako lubovta e kapka-podarqvam ti dujd!
ako celuvkata e sekundda-podarqvam ti 4asove!
ako lubovtae 4ovek-podarqvam ti sebe si!
Първоначално написано от BaMBOocHa
![]()
![]()
![]()
Да на такива им викат НАРКОМАНИИПървоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
НЕ![]()
един път мл екстази ама само тва![]()
Не....никога не съм пробвала и мисля да не пробвам![]()
Не съм....дори и чадел не съм.Някой ден може би бих опитала (за тревата говоря),но този ден не е дошъл още![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
da ti razesnq neshto narkoman zna4i zavisesht apak ti moje da si zavisim ot mnogo neshta i da ne mojesh bez tqh prost primer prosto hranata.Първоначално написано от Amayo
Apak po temata da vzimala sam:amfetamin na kristali,4ist anfetamin,zvezdi,hikst4eta,gubi,bqlo
Неи нямам такова намерение!!!!
Употребяваш ли дрога значи си наркоман. Кво общо има храната?Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
@Amayo Пич, като си нямаш представа, по-добре си трай...така правят поне умните хора.
Моя милост като цяло пуши единствено козец по-често. Иначе пробвал съм амфетки(и кристал) и МДМА, салвийка, особено нашия любим DXM (демефанче с козац RuLeZzz), гъбки...LSD...Абе общо взето нищо не отказвам ако се намери...само без кока и херц - неща, които е по-добре човек да не знае какво са...
..та значи бегайте от *ИН-ите и си пафкайте на воля...
Amayo naistina ako neznae6 po dobre si mal4i... i az sum zimala sumanati i ne6ta apuk kato gledam ne sum narkomanka
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Алооо оня с 5-мео дипта и ДМТ тито ти сериозно ли батка а а и 2ЦИ-то или просто си ги прочел някъде и сега се хвалиш а?
И не ми развивай тъпи теории за настроенията...
А със салвията какво успя ли да направиш Бреактру или просто пуши за да се хвалиш после някъде че си пушил;
тц тц тц
да. трева, ма то това май не се брой за дрога![]()
vengeance knows no mercy
пхахахха били сме пристрастени към храната ааааааааа като си толкова невежа, по-добре замълчи. и вземи прочети някоя книга, че ако наистина си взимала толкова наркотици и малкото неща дето знаеш сега ще се изпарят.Първоначално написано от Анонимко
vengeance knows no mercy
Първо да отбележа, че не съм човека с ДМТ-то и s 5-МеО-ДИПТ-а...А със салвията какво успя ли да направиш Бреактру или просто пуши за да се хвалиш после някъде че си пушил;
Защо смяташ, че като пушиш Салвия е задължително да направиш Пробив? Все пак ефектите са прекалено разнообразни, за да може всеки да достигне пробив.
Не и нямам такова намерение!!!!
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ми карам си на биричка,чаделче и скоро гъбки ше хапвам![]()
нищо друго не ми трябва.Душевния мир е най важното нещо