.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Pisna Mi

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Не им обращай внимание.....и да не ти пука от такива идиоти
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Да, има много такива. Голямото самочувствие и самолюбие ги прави такива. Казвате да не им обръща внимание... ама това не е лесно. Не можеш постоянно да ги игнорираш... но все пак може да се пробва. Просто се помъчи да не го приемаш толкова навътре... трябва да знаеш, че са толкова заети от себе си и това да се харесат, че няма на къде повече. Не мисля, че трябва да се променяш. Може да се избъзикаш с тях... недей да си мълчиш. Това е знак на подчинение.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Просто им покажи,че не могат да ти се подиграват ...
    стани по-отворена!Отвръщай на всяка обида,макар че
    тФа е тряало да го напрайш по-рано за да разберат от самото
    начало,че не могат да се бъзикат с теб
    Но и сега не е късно ) Давай!Успех

Голям фен
    Град
    София
    znam che nishto ne se reshava s boi ama nqkoi kato me drazni ili govori neshto za men si go potupvam dosta

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ако се държиш на ниво, имаш самочувствие и се смяташ за равна заедно с другите, никой нищо няма да ти каже
    нямаш ли самочувствие - всички ще те мачкат
    явно има някаква причина хората да се държат така с теб..може би имаш комплекси за малоценност.. или нещо друго, но не може да е просто така
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Аз съм момче, и до преди година и аз бях така. Пребирам се от даскало и едно лапе ми се смее. Вика на другото. Погледни го тоя. Ся ще го дялнапо каунката с топката и такива и това всеки ден. Аз бях по силен, ама брат му е по голям от мен с 1 година и ми се носи славата на... сещате се. Но един ден не издържах, и го смелих от бой. Целият беше със синени. В даскалото, той и още един от класа му, ме хванаха и ме бутат и бахтат. Аз в началото се опитах да се махна като по прилежен ученик, ама всичко си има граници. Премазах ги. На следващия ден брат му ме буташе, ама и със него същото. От тогава хич не си поплювам. Мислех се за слаб, ама вече -не. Мислех се за тъп, задръстен и безволен, ама вече не. Аз също си бях редовен, ама те си ме бяха нарочили. От тогава нямам проблеми. Сигурен съм че и ти не си различна от тях. И мисля че ако им покажеш че ти си над тях ще спрят да ти досаждат.

spored men trqbva da se d1rji6 grubo s tqh. no ne prosto da ne gi poglekda6 a da gi obijda6 da im pokazva6 sreden pr1st i taka natat1k posle po4ni da si podbira6 priqtelite i ne se strahuvai dori da otide6 pri nai-nahakanite prostovzemi merki-kato te obidqt-obijdai i ti be!

мога да ти кажа само,че училището е един от най-гадните периоди в живота.Там всеки гледа да те стъпче колкото може,ама най-важното е да не даваш това да ти повлияе на психиката,а относно въпроса-не мисля,че това ще се промени,просто трябва да изчакаш и да бъдеш силна.Не им се давай
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

hahahahah za ko revete zaebete gi teq pomiari 6tom se durgat taka sas vas qvno sa edno ni6to 6tom neste im napravili ni6to.prosto vinagi se namirat tkiv hora za sa6alenie.e da dryg e vaprosa ako ste napravi li ne6to...

da ne ti pyka i gore glavata!!!Za men s16to govereha v staroto daskalo 4e s1m bila kyrva,4e s1m se e***a s seki i tem podobni,no...kakto vijda6 az ne im obr16tah vnimanie!I samo ne mojah da razbera koi sa "te"?G1ZARITE NA DASKALOTO??????
    Отиваш си....
    Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
    Отиваш си....
    Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
    Отиваш си....
    Без теб ще страдам в утрешния ден!
    .Отивай си!!
    Върви спокойно,аз няма вече да те спра...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си