- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pu6ene na 4ai
abe da vi pitam verno li e 4e moje da se pushi 4ai 4e v edin forum 4etoh 4e nekaf pu6el 4ai slagal go v filtera ot cigarata i pushel tfa vazmojno li e xax a to kvo moe da stane kat pu6i6 ne6to stava li mu vredno li e xaxaxaxa
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Хахах,ми не знам дали е вредно,ама веднъж с гаджето и ние си свихме цигара от чай(мента или липов,не си спомням).Нищо особено,ама беше и гадна хартийката,така че трябваше много яко да се дърпа
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Що не вземете да пушите къщните цветя земете 1 листо на трилистник изсушете го и пушете цял месец хахаххахах![]()
![]()
![]()
ДА,яко е!Даже е полезно!
2т.
xaa polezno li ?????????Първоначално написано от NoWallz
Да,полезно е!Като бъдещ лекар мога да докажа!
2т.
ами незнам дали е полезно , но не е вредно .... по принцип чаи се пуши с наргиле ..... и не е лошо //
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
da dokaje6 xaxaПървоначално написано от NoWallz
Ами според мен какъвто и вид пушене да изберете не е особено полезен ..... а по темата на мен лично не ми е приятнода пуша чай предпочитам си цигарките![]()
Колкото повече се разширява кръга от знанията ни,токова повече расте и повърхността на тъмнината около него.
Що пък да е вредно, лошо няма като Ви е свършила тревицата изпушете чая
Ако пушиш черен чай, много вероятно е да те зацепи главата.![]()
eEee.... neznam dali e polezno ama e mn qko !
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
мноо е яко,аз съм пушила горски и липов.махаш тютюна от една цигара,пълниш го с чай и си готоф.мноо е яко!
4ai...propadnqci...ako 6te pu6i6, pu6i, ako nqma6 surce stiga si svivala bilkite...
Че какво им е на билките? Проблема е само, че трябва да знаеш кои билки да пушуш и кои не...Истината е, че има някои доста интересни билки дето с продават дори по аптеките..