.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    ujasno_sad_f
    Guest

sqkash doide kraq na sveta.....;{{{{{{{

neznam kakvo da pravq predi nqkolko sedmici si haresah edno mom4e,toi sa6to me haresa.No moite 4uvstva narastvaha s vseki izminal den,dokato moqta priqtelka re6i da se pozaribqva s nego,pri polojenie 4e znae6e 4e az mn go haresvam. maleee mnogo gadno mi stana!!!kato govorih s neq,tq kaza 4e ne bila go haresvala i nqma da se zanimava s nego zarad mene!v4era razbrah 4e sa izlizali. togava mi ideshe neznam kakvo da napravq!kaza mi edno,a drugo napravi,ot koeto mi stana spr zle 6toto az mislq 4e sam mn vlubena v nego.otidoh da govorq s neq,a tq dori ne pojela.togava napravo se shokirah i i kazah,4e ve4e ne iskam da q poznavam.i tq savsem spokoino bez daje da me pogledne mi otvarna:dobre!pri tazi duma az prosto se obarnah.razplakah se i si otidoh! p4ustvah se predadena!sega neznam kakvo stava.tolkova sam obarkana,zashtoto ne o4akvah 4e to4no tq bi napravila tova!dori po4na da nastroiva mnogo hora sreshtu men vklu4itelno i nego....i sega kakvo???neznam kakvo moga da napravq...az sam bezsilna ! i kakvo moga da napravq? ;( molq vi daite mi savet

Malka_sladka`
    Guest
    Moje bi zvu4i mnogo banalno ve4e no tq ne ti e nikakva priqtelka!moje6 sama da se seti6 za6to.ne se qdosvai i ne sajalqvai za tova 4e si prekratila otno6eniqta si s neq-taka e trqbvalo da stane a i po dobre za teb!a za mom4eto-bori se za ngo,sama kazva6 4e te haresva,togava kakav e problema....

ujasno_sad_f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Malka_sladka`
    Moje bi zvu4i mnogo banalno ve4e no tq ne ti e nikakva priqtelka!moje6 sama da se seti6 za6to.ne se qdosvai i ne sajalqvai za tova 4e si prekratila otno6eniqta si s neq-taka e trqbvalo da stane a i po dobre za teb!a za mom4eto-bori se za ngo,sama kazva6 4e te haresva,togava kakav e problema....
    problema e tam,4e ot v4era i toi zapo4na da se darji gadno s men mnogo mi e gadno,zashtoto i nego go haresvam,i neq mislih za priqtelka tolkova dalgo vreme....a sega

Мега фен Аватара на iiirish
    в крайна сметка всеки гледа себе си. постъпила е зле по отношение на лъжата й към теб, но просто я забрави като приятелка. друго не можеш да направиш.

а колкото до това, че настройва хора срещу теб, единтсвения начин е да пропускаш покрай себе си всичко, което чуеш без да си го слагаш!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Spored men tq go pravi za6toto e po4nala da go xaresva i re6ila da xodi s nego i za tova e re6ila da te zareje tova ne sa priqteli,gledai napred i ne se zanimavai s takiva xora

Голям фен
    Град
    Stz
    По-добре,че сега си разбрала що за "приятелка" е!Наистина не ти трябват такива приятелки!А относно момчето не се притеснявай...винаги можеш да си намериш някой друг за харесване!...А и следващия път подбирай по-добре приятелките си...от предателство много боли

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз бях така и при мен се случи почти същотото нещо ,но го преживях и сега не съм приятелка с тази мърла и всички я намразиха.Въобще не ми пука за нея и се радвам ,че стана така за да разбера каква е.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Разбрала си каква е!Но и момчето ще го разбере,бъди сигурна.Недей да се ядосваш и да се опитваш да й го връщаш.Така само ще й доставиш удоволствие.Прави се,че няма нищо.А ако наистина много държиш на момчето отиди и говори с него,независимо как се държи.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    детски раутии маина !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    детски раутии маина !!
    нямаше нужда от това мнение

Супер фен
    Аз мисля,че не бива да се предаваш , толкова лесно!БОРИ СЕ ЗА МОМЧЕТО!Но знай,че няма да е никак лесно...И тая твоя приятелка е бахти тъпата к**ва...Или както аз казвам гомно!

Супер фен

Re: sqkash doide kraq na sveta.....;{{{{{{{

Цитирай Първоначално написано от ujasno_sad_f
    neznam kakvo da pravq predi nqkolko sedmici si haresah edno mom4e,toi sa6to me haresa.No moite 4uvstva narastvaha s vseki izminal den,dokato moqta priqtelka re6i da se pozaribqva s nego,pri polojenie 4e znae6e 4e az mn go haresvam. maleee mnogo gadno mi stana!!!kato govorih s neq,tq kaza 4e ne bila go haresvala i nqma da se zanimava s nego zarad mene!v4era razbrah 4e sa izlizali. togava mi ideshe neznam kakvo da napravq!kaza mi edno,a drugo napravi,ot koeto mi stana spr zle 6toto az mislq 4e sam mn vlubena v nego.otidoh da govorq s neq,a tq dori ne pojela.togava napravo se shokirah i i kazah,4e ve4e ne iskam da q poznavam.i tq savsem spokoino bez daje da me pogledne mi otvarna:dobre!pri tazi duma az prosto se obarnah.razplakah se i si otidoh! p4ustvah se predadena!sega neznam kakvo stava.tolkova sam obarkana,zashtoto ne o4akvah 4e to4no tq bi napravila tova!dori po4na da nastroiva mnogo hora sreshtu men vklu4itelno i nego....i sega kakvo???neznam kakvo moga da napravq...az sam bezsilna ! i kakvo moga da napravq? ;( molq vi daite mi savet
    не се бори за момче..после ще разбереш че е било голяма грешка!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Лелее мноого е зле тая,но какво можеш да направиш?Нито момчето си струва,нито приятелката ти.Зарежи ги и въобще не се занимавай с тях.А момчето,ако можеш да го намразиш ще е най-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си