- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!
Hostility is the calling card of a weak intelect...
естественно не се надявам да ме разбереш...
Първоначално написано от The Hater of Idiots
Естествено, че няма да те разбере такава дума в английския не съм срещал "intelect"...вземи и ти ползвай малко речници, не само да нападаш хората във форума.Да се затвори форума...е добре хем казваш, че малките не четат и не се интересуват(добре тва е ясно), но с "тъпите" си теми, които пускат тука има хора, които им отговарят правилно и така им помагат много, отколкото да се чудят и да няма откъде да разберат.НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТУКА ИМА ХОРА С ОПИТ(не казвам, че съм един от тях) и дЯцата се надяват на тях.
мда...упс...прав/а сиПървоначално написано от Анонимко
спрях да го уча и до къде ме докара
и да прав/а си има компетентни хора...но на фона на останалите които нищо не разбират направо бледнеят...
Мда ПРАВ съм. Еми бледнеят, но единствения най-лесен начин да разберат как да си помогнат е да пуснат темичка във форума и да чакат някой запознат да им отговори...но верно е, че има и много задръстени в тоя форум, които пишат тъпи теми и тоговори, които нямат ГРАМ смисъл и целта им е да се кефят на чуждото нещастие
и на какво си се надянал ? на някой мъжки полов орган ?? или на акъла си ? казах ти че си прост и когато знаеш повече от мене по БЕЛ тогава може да приказваме ...или наддявам ??? ей умникооо аре върви си шибни яко главата в стената и дано да се сетиш и за българския език малко... тоооо и него ще си спрял да го учиш .. научи първо българския после приказвай за английския ... ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВОПИСНИ грешки правиш ... какво ли се занимавам и аз с тебе ...Първоначално написано от The Hater of Idiots
и напиши сега "аре = хайде" когато се научиш да не правиш правописни грешки ... не ме поправяй когато знам повече от тебсега се видя кой е идиота
![]()
какво замлъкна спареняко ?![]()
Определно има потресаващи постове...но все пак-със сигурност този форум е помогнал на някого.Поне предполагам,че е така деНо когато някой от пишещите има проблем със здравето и въпреки това не ходи на лекар,а пише тук-ето това е наистина тъпа постъпка.Според мен за тъп и наистина ОПАСЕН съвет във форума Здраве и венерически болести трябва да се наказва.Ами представете си,че на оная дето искала да ражда в седмия месец някой многознайко и даде "съвет".Тя прави спонтанен аборт и умира
Дори теми,които си личи,че не са за форум,а за лекар трябва ад се заключват.
няма ли да кажеш нещо хейтар? ами ако те лъжа и си е вярно? или ти не си сигурен в знанията
Какво целиш с тъпите си изказвания. Темата е изключително сериозна... направо се чудя как може да има такива хора...Първоначално написано от Анонимко
съгласна съм със zoben_pitbul, че теми които са чисто медицински и тук няма как да се даде адекватен съвет трябва да се заключват, за да не се пълни с "чутото от някого"...
I don`t use drugs, I AM DRUG!
Мисля че съм съгласен до известна степен с автора на тези тема.
Изключение прави, злобното му отношение към всички.
Другото с което не съм дотолкова съгласен е закриването на форума.
Мисля че форума (Здравни проблеми) не бива да бъде закрит, защото ползата би била нулева. При закриването му, същите постове пак ще намерят място под "слънцето", пак ще съществуват в други форуму и подфоруми, пак ще има същите малоумни, същите безотговорни и същите опасни отговори! Моето мнение е че трябва да има някой наистина вещ специалист в този форум който да отговаря на зададените въпроси подобаващо и компетентно! Това все пак смятам че е най опасната част от форума. Представете си, че примерите които автора беше дал(визирам третият конкретно), на момичето наистина при менстроацията и е месо (въпреки че се съмнявам в това, но колко съм компетентен по въпроса аз?) а отговорите които тя бе получила бяха всичките успокояващи. Сега представете си че поради тези отговори това момиче не отиде на доктор, а наистина и има нещо?
Кой ще носи отговорността? Това по българските закони май се наричаще "престъпна безотговорност"!
Апелирам не за затварянето на форума, а за намирането на компетентни хора с образование и знание по въпроса (общо практикуващи лекари, гинеколози и прочие) да отговарят на въпросите на питащите компетентно и отговорно, разбирайки за какво става дума!
Подкрепям изцяло тази идея.Първоначално написано от Анонимко
Е, аз отговорям на условията, но много често се намира някой да ме "оборва".![]()
Май няма как да се спрат мнения на хора, убедени, че са прави.
начи много ясно се вижда че има супер необразовани хора бродещи наоколо (тамън прочетох един пост и вече смятам че брадавиците са венерическа болест, например)
та цялата ми идея е че наистина трябва да им се помогне малко от малко да малките чавенца да попрочетат
а не само да се образоват от разни недостоверни източници ("Въерката ми каза че така свирките били по хубави...") и да се учат от батковци и каки които всъщност си правят майтап едва ли не.
там цялостната ми идея е в две поскоки
1. модераторите да трият подобни говна като тва за брадавиците (съжалявам ама не смятам че тва е венерическа болест)
2. да се направи някакъв задължителен текст който да прочитат новорегистриралите се чавета
ако някой се сети за нещо др да предлага
и найстина супер зле са хората тук. доколкото виждам масовото влечение е да се прави секс и всякакви подобни неща без да се мисли много много за последствията.
1. Повечето които пишат за проблемите си не се регистрират, така че няма да има голяма полза от един вид "Agreement", а и освен това почти никой (да не кажа направо никой) не ги чете тези текстове.
Аз лично не обичам да се регистрирам по форумите, и не чета форуми в които е задължително да се регистрираш!
2. Също така не смятам че модераторите са достатъчно образовани за да трият постовете (и аз не смятам че брадавиците са венерическа болест, ама знае ли човек какво ще измислят учените утре)
3. Предлагам към модераторите (или по-скоро към администраторите) на сайта да се прикачат някакъв вид титли към разбиращите (визирам m.j.a - не го знам колко е вещ и колко не е, така че не бих могъл да коментирам неговите познания и не знания, но ако това което казва е вярно, една титла- примерно "Доктор" би имало по голям авторитет)
Продължавам да апелирам за повече компетентни хора![]()
The Hater of Idiots, миличък, не говори ти за часовете по БЕЛ, защото ти се налага пак да ги посетиш ...
Докато четох вдъхновеният ти пост открих бая пунктуационни грешки...
Такаче погледни себе си, а после се огледай наоколо![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тук май става въпрос за доста по-сериозни неща от правописни и граматически грешки...Първоначално написано от miloto_girl-4e
правописна грешка не би застрашила ничие здраве, но грешен съвет, казан с такава убеденост, че даже да се върже някой...
мда модераторката...миличка...ми слиш че не ми е известно ли (като например че пропуснах две запетай до тук)
ако си мислиш че са от незнание, трябва малко по обстойно да помислиш...
отностно кретена дето се мисли за умен : надявам идва от надежда бе олигофрен...от къде идваш...от село ли (реторичен въпрос)