.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!

за6то жените са толкова гадни по някога ???

Посред лято някакви яки гаджета се разхождат с къси поли така4е по4ти даим се вижда п****а и се правят на недостапни е това немога да го разбера...Хем изкат п***а хем като изка6 да им я дадеш се прават на много недостапни хем изкат хем не изкат !!!

susamka_f
    Guest

amiii

ami za6toto naprimer ako na nqkoi mom4e ne mu haresva momi4eto toi q otbqgva i taka i po sa6tiqt na4in s ai momi4etata moje da ne im haresva tozi koito gi svalq i 2 moje da si iamt gadjeta i vaote momi4etata ne sa gadni a mom4etata

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    pone kato ne im haresva mom4eto da gi svalq da mu kagat za6to mom4eto da hvarlq na prazno usiliq za nqkoq koqto nego haresva ?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от noobari
    pone kato ne im haresva mom4eto da gi svalq da mu kagat za6to mom4eto da hvarlq na prazno usiliq za nqkoq koqto nego haresva ?
    абе ако знаеш колко намеци съм правила на някои че не ми харесват и те пак продължават да се натискат... чак се чуда.. то трее си супер тъп за да не разбереш когато не те харесват... на морето например кви бяха нахални.. абе в лицето му казваш че не ти харесва и оня си продължава те сваля.. тва някои момчета сте много нагли същества..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    aide aide bez polova diskriminaciq

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    абе ако знаеш колко намеци съм правила на някои че не ми харесват и те пак продължават да се натискат... чак се чуда.. то трее си супер тъп за да не разбереш когато не те харесват... на морето например кви бяха нахални.. абе в лицето му казваш че не ти харесва и оня си продължава те сваля.. тва някои момчета сте много нагли същества..
    fti4ke tezi na moreto sa si nahalni po rogdenie i ne vsi4ki maжe sa takiva za6to si misli6 4e vsi4ki sme takiva ?

Голям фен
    Град
    София
    аз да не съм се срещала само с тези на морето?

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    не това имах предвид а зашто мислиш 4е като 4 мом4ета са такижа и останалите 2 млн. са такива ?

Повече от фен

Re: за6то жените са толкова гадни по някога ???

Посред лято някакви яки гаджета се разхождат с къси поли така4е по4ти даим се вижда п****а и се правят на недостапни е това немога да го разбера...Хем изкат п***а хем като изка6 да им я дадеш се прават на много недостапни хем изкат хем не изкат !!!
    Най-вероятно не ги кефят неграмотниците...

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    аз да не съм се срещала само с тези на морето?
    kat sa ti tolkova nepriqtni se nau4i da otkazva6 kakto se otkazva - s malko pove4e smelost i v o4ite. "ne iskam, ne te haresvam" i tolkoz !
    a ne "yyy, mii neee, miiii neznaaaam, ama az takovaaaa, mi neznaaaam". aide aide znaeme se i ednite i drugite 6to za stoka sme (muje jeni).

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    ТХ ти маи си голям главанак ?Я си е*и маиката !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А и на маикати сина е неграмотен ОК ?

Супер фен
    Град
    Burgas
    ти маи си голям главанак ?Я си е*и маиката !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ti pyk sq kvo ?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    ти маи си голям главанак ?Я си е*и маиката !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ti pyk sq kvo ?

ostavi go .. vij mu nick-a i go ostai..

Супер фен
    Град
    Burgas
    az neznam i za koi se otnasq6e ama kakto i da e.

Щот момичетата не са като я хванеш да я еб-ш и да си отидеш. Схващаш ли? Едно е да изглежда секси, друго е да й се прави секс. А като гледам колко ти е акъл ясно ми е що и не ти дават.

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    не говорех на вас бе а на ТХ и какво изка6 от никами бе какво като се пиша noobari не съм noob ако тва има6 предвид ?

susamka_f
    Guest
    spored mene taq tema trqq da se blokira mn e tapa a nie sas toq 6a sa karame mai

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    ти са не6о еб-шли ме бе ?

Guest
    @noobari ти 12 години имаш ли?

човека се опита да направи интересна тема за дискусии вие всички му се нахвърлихте и го намляхте

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Жените са гадни - факт
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    susamka_f ти на мен ли говориш ма ?А до вапроса на колко години сам на 19 бе 4ук такъв.

Re: за6то жените са толкова гадни по някога ???

може да си голям мухъл и путката да не те е харесала. значи ли това че като си развява сливата навсякъде трябва да и го мушкат всички които са я видели или заговорили. може би мацкаа си избира момчага който на нея и харесва там по разни качества: да е силен, да е мускулест, да е готин, да има много пари в джоба (тея с късите поли най много гледат последното). ии така... абе сложно е кво да обяснявам на някав 14годишен лигльо
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Повече от фен
    susamka_f ти на мен ли говориш ма ?А до вапроса на колко години сам на 19 бе 4ук такъв.
    Не вярвам да си на 19 и да си толкова неграмотен...

Цитирай Първоначално написано от tX
    Не вярвам да си на 19 и да си толкова неграмотен...
    не е ли интересно как всички го мислим за много малък заради въпросите които задава и по начина който пише, а казва че бил на 19. дори и да е вярно тва говори лошо за автора на темата който очевидно е с акъл на 13 годишен...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си