- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за6то жените са толкова гадни по някога ???
Посред лято някакви яки гаджета се разхождат с къси поли така4е по4ти даим се вижда п****а и се правят на недостапни е това немога да го разбера...Хем изкат п***а хем като изка6 да им я дадеш се прават на много недостапни хем изкат хем не изкат !!!
ami za6toto naprimer ako na nqkoi mom4e ne mu haresva momi4eto toi q otbqgva i taka i po sa6tiqt na4in s ai momi4etata moje da ne im haresva tozi koito gi svalq i 2 moje da si iamt gadjeta i vaote momi4etata ne sa gadni a mom4etata![]()
![]()
![]()
pone kato ne im haresva mom4eto da gi svalq da mu kagat za6to mom4eto da hvarlq na prazno usiliq za nqkoq koqto nego haresva ?
абе ако знаеш колко намеци съм правила на някои че не ми харесват и те пак продължават да се натискат... чак се чуда.. то трее си супер тъп за да не разбереш когато не те харесват... на морето например кви бяха нахални.. абе в лицето му казваш че не ти харесва и оня си продължава те сваля.. тва някои момчета сте много нагли същества..Първоначално написано от noobari
aide aide bez polova diskriminaciq![]()
fti4ke tezi na moreto sa si nahalni po rogdenie i ne vsi4ki maжe sa takiva za6to si misli6 4e vsi4ki sme takiva ?Първоначално написано от fti4ka
аз да не съм се срещала само с тези на морето?
не това имах предвид а зашто мислиш 4е като 4 мом4ета са такижа и останалите 2 млн. са такива ?
Най-вероятно не ги кефят неграмотниците...Първоначално написано от noobari
![]()
kat sa ti tolkova nepriqtni se nau4i da otkazva6 kakto se otkazva - s malko pove4e smelost i v o4ite. "ne iskam, ne te haresvam" i tolkoz !Първоначално написано от fti4ka
a ne "yyy, mii neee, miiii neznaaaam, ama az takovaaaa, mi neznaaaam". aide aide znaeme se i ednite i drugite 6to za stoka sme (muje jeni).
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ТХ ти маи си голям главанак ?Я си е*и маиката !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А и на маикати сина е неграмотен ОК ?
ti pyk sq kvo ?Първоначално написано от noobari
Първоначално написано от WindWaker
ostavi go .. vij mu nick-a i go ostai..
az neznam i za koi se otnasq6e ama kakto i da e.
Щот момичетата не са като я хванеш да я еб-ш и да си отидеш. Схващаш ли? Едно е да изглежда секси, друго е да й се прави секс. А като гледам колко ти е акъл ясно ми е що и не ти дават.
не говорех на вас бе а на ТХ и какво изка6 от никами бе какво като се пиша noobari не съм noob ако тва има6 предвид ?
spored mene taq tema trqq da se blokira mn e tapa a nie sas toq 6a sa karame mai![]()
![]()
![]()
ти са не6о еб-шли ме бе ?
@noobari ти 12 години имаш ли?
човека се опита да направи интересна тема за дискусии вие всички му се нахвърлихте и го намляхте![]()
Жените са гадни - факт![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
susamka_f ти на мен ли говориш ма ?А до вапроса на колко години сам на 19 бе 4ук такъв.
може да си голям мухъл и путката да не те е харесала. значи ли това че като си развява сливата навсякъде трябва да и го мушкат всички които са я видели или заговорили. може би мацкаа си избира момчага който на нея и харесва там по разни качества: да е силен, да е мускулест, да е готин, да има много пари в джоба (тея с късите поли най много гледат последното). ии така... абе сложно е кво да обяснявам на някав 14годишен лигльоПървоначално написано от noobari
2, 11 и 8 точка системно - бан
Не вярвам да си на 19 и да си толкова неграмотен...Първоначално написано от noobari
![]()
не е ли интересно как всички го мислим за много малък заради въпросите които задава и по начина който пише, а казва че бил на 19. дори и да е вярно тва говори лошо за автора на темата който очевидно е с акъл на 13 годишен...Първоначално написано от tX
2, 11 и 8 точка системно - бан