- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова много го харесвам
но той е плейбоя на даскалото. Сваля се на всички естествено и на мен. Оттогава го харесвам. Просто незнам кво да направя...
от личен опит ти казвам да не се захващаш с такива момчета, а ако го направиш имай едно на ум и не търси нищо сериозно във връзката ви. приеми я като поредния флирт, но не стигай границата![]()
уф, забравих да се логнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Знам, знам! Опитвам се да си го избия от главата, но не мога!!! Ако станем гаджета, аз наистина ще очаквам да е по сериозне, но какво да искам от него. Предлага на всяко второ момиче, сваля всяко първо. Въобще не е мой тип. Незнам какво ме е прихванало.Първоначално написано от Анонимко
ХАха...
Зарибена съм.. отзарибих сА! =)
ОТзареби сЕ и ти!![]()
Сериозно не са давай на такива.. плейбойчета .. както и ти го нарече. Айде.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ti sama kaza 4e se svalq na vsi4ki momi4eta ot daskaloto vklu4itelno i s teb!a tova ne e hubavo!toi ne e sviknal da e s edna za dalgo,taka 4e i da badete zaedno za kratko ne smqtam 4e shte si shtastlliva s negoe ti sama reshavash kakvo shte pravish
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да вярно е, че аз решавам кво да правя. Но не мога да ей така и да спра да го обичам. То всъщност едва ли е обич, любов или нещо от тоя род, но определено е някво ааадски силно привличане. Надявам се да ми мине скоро...Първоначално написано от mechtaq_za_teb
какво да ти кажа скъпа Щом като сваля всички,включително и теб значи той не е мъж само за една.Поне за сега.Но пък ако и ти му отговаряш със същото може и да ти провървиПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Crazy`Witch
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Ами просто несе занимавай с него.Така ще е най-добре,защото освен да си наранена от него,нищо друго няма да постигнеш.Той е женкар и ти за него ще си едно моментно увлечение.
Не се занимавай с него![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Намери си някой друг, с който да си щастлива. Като продължиш да мислиш за него и го гледаш как се сваля с всички ще ти стане още по-гадно.
Успех.![]()
nqma smisal da se zahva6ta6 s takiva te sa jenkari samo vartqt
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Направи така, че ти да си единствената, с която не може и няма да бъде...Който е Гледал "Магистала 60" знае какво имам в предвид![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
оф... знам че не трябва да се занимавам с него и не се и занимавам. Опитвам се да си го избия от главата, ама ми се струва направо невъзможно. Опитвам се да си втълпя че е гаден, грозен и т.н. Дори гадния му недостатък, че пуши не ме спира, а по прибцип това винаги ме е спирало. Май съм се побъркала...![]()
Ти наистина ли го харесваш или искаш да станеш гадже с него, щото той е голям гъзар и ти като ходиш с него да покажеш че си най-добрата. Ако е така... просто няма смисъл. Но ако пък наистина го харесваш... Еми сори, не искам да те отчайвам, ама нямате никакъв шанс да сте заедно. Всъщност ти няма да можеш да го изтърпиш, на него ще му е все едно!
Iskash li da ti kaja istinata? Ne mi puka.... Az puk she ti kaja. V momenta haresvam edno mom4e, koeto e ot drug grad, v koito imam rodnini i hodia riadko, za da se vidm. Haresvam go zashtoto sushto e hubav, dori i otli4nik, a ne e imal nito edno gadje... Do predi 5 minutki i az si misleh 4e haresvam edno takova playboi4e ot klasa, no ti sama ne kaza za kvo go haresvash. Edin naistina vluben 4ovek she kaje, zashto go haresva... Tva e prosto negoviat na4in na jivot... Ti go haresvash i tova mu dostavia udovolstvie i po tozi na4in si pomisli oshte kolko momi4eta ima kato tebe... i vsushnost go haresvash, zashtoto...?(zashtoto e pleiboi4e i ... nishto drugo... a ne sushnost zashtoto hodi s "nai"- dobrata kompania v u4ilishte... Skupa sama pravi izvodi! Uspeh! (a ako iskash mojesh da se pravish na nedostupna i tva she vidish kak she go sma4ka)
SAMO LOST!
Mili4ka, ako iska6 deistvai, no vnimavai posle da ne strada6 mnogo!!!
Ох, първата ми любов преди доста годинки беше такова 'плейбойче'Беше някъв ужасТ! Ако искаш да си една от всичките момичета, които той може да има само като щракне с пръстчета - бъди. Но според мен трябва да си по-недостъпна и единствена за 1 момче;]
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
.......Първоначално написано от Анонимко
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Ми к'во да ти кажа... ТРАГЕДИЯ. Ние в даскало имаме няколко "плейбойчета". Момичетата са готови да им оближат подметките на обувките само и само да станат гадже с някое от тях. После дълго съжаляват. Незнам, но на мен тези "плейбои" са ми ааадски противни. Гнусни са ми
Хм... такива хора рядко се влюбват и стигат до сериозно връзки. Сега са плейбои като пораснат са мачовци или гларуси... Те стават само за флирт. Не и за гаджета
Първоначално написано от Bloodlust
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!