.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

Толкова много го харесвам

но той е плейбоя на даскалото. Сваля се на всички естествено и на мен. Оттогава го харесвам. Просто незнам кво да направя...

Guest
    от личен опит ти казвам да не се захващаш с такива момчета, а ако го направиш имай едно на ум и не търси нищо сериозно във връзката ви. приеми я като поредния флирт, но не стигай границата

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    от личен опит ти казвам да не се захващаш с такива момчета, а ако го направиш имай едно на ум и не търси нищо сериозно във връзката ви. приеми я като поредния флирт, но не стигай границата
    уф, забравих да се логна

Guest
    Знам, знам! Опитвам се да си го избия от главата, но не мога!!! Ако станем гаджета, аз наистина ще очаквам да е по сериозне, но какво да искам от него. Предлага на всяко второ момиче, сваля всяко първо. Въобще не е мой тип. Незнам какво ме е прихванало.

Тук ще се съглася с anito.sl!
    Ако ще се захващаш с него - не си го слагай много на сърце!
    Но аз лично ти препоръчвам да не се занимаваш...едва ли искаш да си поредната в списъка?

ХАха...
    Зарибена съм.. отзарибих сА! =)

ОТзареби сЕ и ти!

Сериозно не са давай на такива.. плейбойчета .. както и ти го нарече. Айде.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    Stz
    Наистина не се давай!Това е само временно!Ще ти мине!Може би нещо ти е станало като се е позарибявал с теб,но така или иначе тези момчета рядко имат сериозни връзки!НЕ се захващай,за да не съжаляваш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    ti sama kaza 4e se svalq na vsi4ki momi4eta ot daskaloto vklu4itelno i s teb!a tova ne e hubavo!toi ne e sviknal da e s edna za dalgo,taka 4e i da badete zaedno za kratko ne smqtam 4e shte si shtastlliva s nego e ti sama reshavash kakvo shte pravish
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    e ti sama reshavash kakvo shte pravish
    Да вярно е, че аз решавам кво да правя. Но не мога да ей така и да спра да го обичам. То всъщност едва ли е обич, любов или нещо от тоя род, но определено е някво ааадски силно привличане. Надявам се да ми мине скоро...

Re: Толкова много го харесвам

но той е плейбоя на даскалото. Сваля се на всички естествено и на мен. Оттогава го харесвам. Просто незнам кво да направя...
    какво да ти кажа скъпа Щом като сваля всички,включително и теб значи той не е мъж само за една.Поне за сега.Но пък ако и ти му отговаряш със същото може и да ти провърви

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    ХАха...

ОТзареби сЕ и ти!

let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами просто несе занимавай с него.Така ще е най-добре,защото освен да си наранена от него,нищо друго няма да постигнеш.Той е женкар и ти за него ще си едно моментно увлечение.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Не се занимавай с него
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Намери си някой друг, с който да си щастлива. Като продължиш да мислиш за него и го гледаш как се сваля с всички ще ти стане още по-гадно.
    Успех.

nqma smisal da se zahva6ta6 s takiva te sa jenkari samo vartqt
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Направи така, че ти да си единствената, с която не може и няма да бъде...Който е Гледал "Магистала 60" знае какво имам в предвид

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

създателка на темата
    Guest
    оф... знам че не трябва да се занимавам с него и не се и занимавам. Опитвам се да си го избия от главата, ама ми се струва направо невъзможно. Опитвам се да си втълпя че е гаден, грозен и т.н. Дори гадния му недостатък, че пуши не ме спира, а по прибцип това винаги ме е спирало. Май съм се побъркала...

Guest
    Ти наистина ли го харесваш или искаш да станеш гадже с него, щото той е голям гъзар и ти като ходиш с него да покажеш че си най-добрата. Ако е така... просто няма смисъл. Но ако пък наистина го харесваш... Еми сори, не искам да те отчайвам, ама нямате никакъв шанс да сте заедно. Всъщност ти няма да можеш да го изтърпиш, на него ще му е все едно!

Iskash li da ti kaja istinata? Ne mi puka.... Az puk she ti kaja. V momenta haresvam edno mom4e, koeto e ot drug grad, v koito imam rodnini i hodia riadko, za da se vidm. Haresvam go zashtoto sushto e hubav, dori i otli4nik, a ne e imal nito edno gadje... Do predi 5 minutki i az si misleh 4e haresvam edno takova playboi4e ot klasa, no ti sama ne kaza za kvo go haresvash. Edin naistina vluben 4ovek she kaje, zashto go haresva... Tva e prosto negoviat na4in na jivot... Ti go haresvash i tova mu dostavia udovolstvie i po tozi na4in si pomisli oshte kolko momi4eta ima kato tebe... i vsushnost go haresvash, zashtoto...?(zashtoto e pleiboi4e i ... nishto drugo... a ne sushnost zashtoto hodi s "nai"- dobrata kompania v u4ilishte... Skupa sama pravi izvodi! Uspeh! (a ako iskash mojesh da se pravish na nedostupna i tva she vidish kak she go sma4ka )
    SAMO LOST!

Guest
    Mili4ka, ako iska6 deistvai, no vnimavai posle da ne strada6 mnogo!!!

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Ох, първата ми любов преди доста годинки беше такова 'плейбойче' Беше някъв ужасТ! Ако искаш да си една от всичките момичета, които той може да има само като щракне с пръстчета - бъди. Но според мен трябва да си по-недостъпна и единствена за 1 момче;]

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    .......
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

teen_u4eni4ka
    Guest
    Ми к'во да ти кажа... ТРАГЕДИЯ. Ние в даскало имаме няколко "плейбойчета". Момичетата са готови да им оближат подметките на обувките само и само да станат гадже с някое от тях. После дълго съжаляват. Незнам, но на мен тези "плейбои" са ми ааадски противни. Гнусни са ми

Guest
    Хм... такива хора рядко се влюбват и стигат до сериозно връзки. Сега са плейбои като пораснат са мачовци или гларуси... Те стават само за флирт. Не и за гаджета

Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    ХАха...

ОТзареби сЕ и ти!

PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си