- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета и ланци
Какво мислите за момичетата, които носят ланец?На мен баща ми след дългоо изнудване оня ден ми купи.На вас харесва ли ви?Носите ли?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ъ ъ ад убием коня.И кфо 900грама метал ли?![]()
Mi principno nqma nishto lo6o momi4eto da nosi lanec daje mene li4no mn me kefi tva edin vid si e gazaria ama me kefi kogato momi4e nosi lanec osobenno ti ako go nosish eli napraooooooo {}{}{}
Edit : Jamalska,ako tolko ti trqq 900 grama lanec zemi svali na ku4eto sinjira i si gotova xaxaxaa![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Не го знам кво еПървоначално написано от Jamalska
100 кинта струва
еми секи с интересите си...аз и на момчета не се кефя д аносят некфи ланци...кат витрина на пайнер
Ланец, ланец, ще си купя ланец...
Селяния, откъде и да го погледнеш, и 5 кила злато да е, пак е мега грозно и жалко...
EDIT: Друго си е мама и тате като серат пари...![]()
Ланците са абсолютна селяния, независимо дали ги носят момичета или момчета.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Момче с ланец....![]()
съм съгласна, само да не е прекалено дебел.
Но на мен грубо ми седи, не знам, не се харесвам с нещо дебело...предпочитам по-тънките и по-нежните![]()
Иначе, Ели, пусни някоя снимка. Ти си сладка, сигорно ти седи яко![]()
i za kvo ti e lanec ? bez nego mojesh li ?
Ми е така, защото ми изглежда сладко.А и винаги съм си мечтала за негоПървоначално написано от axaxaxaxa
\
/
sled kato na teb ti haresva vsichko e okaY
lanec - blaa vse edno e vzeto ot kazancheto na kenefa ako shte i zlato da e pak taka mi izglejda...
no verijka tanka i nejna e prosto super s nqkakvo nejno medalionche na neq e mn qko
nemoga da kaja nishto za avtorkata na temata ne sum q vijdala nito pak laneca i sum vijdala znam li![]()
хахаах сладко и ко ша го носиш по дискотеките да са гъзариш
Зависи много от момичето, стила на обличане и т.н. Например аз никога няма да си купя ланец, защото съм нисичка и един голям синджир (като за кон) не би ми стоял добре. Или пък, ако видя някакво момиче, което се облича супер елегантно, и си е сложила ланец...няма да ме впечатли с добър вкус, относно подбирането на дрехи с бижута... :P
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първо мразя дискотеките.Първоначално написано от XePouH
Второ да бе точно там ще си го показвам, но ще си го носа, се пак ми е подарък.
![]()
Нащо е с въженцеПървоначално написано от kiteto
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не ми харесва.Мноу цигания братче![]()
Аааа, аз видях една мангалка с тенекиен ланец. И стигнах до извода, че това е мангалско.![]()
О, хайде сега не излизай с номера, че си го издрънакала от баща ти,
само защото "винаги съм си мечтала". Ти си снобарка, и ти личи от километри. Чалгарско е 1во, и 2ро турбо селяния е, само че не мисля че претендираш за нещо различно от това, което казах, или аз съм в грешка?
Give me your best shot motherfucker!
=D> =D> =D>Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Момиче да носи ланец за пръв път чувам. Освен ако не е някоя хипарка - тогава може. Иначе аз си се кефа на моя олд скул ланец щото ми е на едно 15 години.
2т. системно
Да бе нали точно ти където ме познаваш от години, ти знаеш най.добреПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
Елеоноро, Елеоноро...![]()