.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    mitko1990
    Guest

RQ:Няколко есета върху Библията плс !!!

1."Не само с хляб ще живее човек.."
    2."Историята за пътя през пустинята-история за пътуването към самия себе си"
    3."Десетте Божий заповеди- необходимост или анархронизъм(нз дали думата се пише правилно-извинявам се за неточности)
    4."Всеки човек има своя пустиня"
    5." Моята обетована земя "
    6"Нравственото изпитаание-път към усъвършенстване на човешката природа(личност)"
    Ако някой може да ми помогне с някое от есетата ще съм му много благодарен.

Супер фен
    много гадни темички...по-добре пиши по първата...
    пиши за физическите блага (като хляба), които не са от първостепенно значение, все пак Исус е издържал 40дни без да яде и пие (тук цитирай)
    пиши как материалните ценности са мними и фалшиви и как са обладали хората, това са псевдо ценности...
    човек трябва да се храни и с духовна храна (не ми се смей, това учителя по психология го каза), това ни носи усещане, че сме пълноценни личности....
    ай спи ми се, гледкай повече да цитираш...

mitko1990
    Guest
    Защо да ти се смея--всъщност много благодаря за помощта..ако можеш с още нещо да помогнеш евала ти казвам (пак по темата). И пак 10кс за помоща....

Guest
    Оф, тия теми ги въртят от 5 години едни и същи; тез учителки не им ли омръзна?! Имам ги първите 2, ама само на хартия

Guest
    Eлееее ако можеш да ги напишеш евала ти казвам......плс моля те за входно ми е много е важно...много и прекалено много благодаря предварително !!! [-o<

Пак ако някой може да помогне напрао да пише на mitaks_@abv.bg или на mitaks@abv.bg. Благодаря предварително на всички помогнали !!! =D> [-o<

Guest
    Благодаря на всички, но вече си намерих есето...благодаря пак за написаните отговори..10кс =D> \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си