.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Защо си мислиш че не заслужаваш да бъдеш с нея???Първо тя може да е сладка но с нищо не е повече от теб.а и щом е казала че си хубав явно другото идва от твоето въображение,пък нали ще излизате пак-значи те е харесала,ако не беще така нямаше да излезе с теб
    Ами вече не съм сигурен дали не го е казала нарочно ... Няма да излизаме... всичко пропадна! И все още не мога да разбера тези думи "Само не ми казвай, че ме харесваш"!

Объркан съм!
    Guest
    Защо си мислиш че не заслужаваш да бъдеш с нея???Първо тя може да е сладка но с нищо не е повече от теб.а и щом е казала че си хубав явно другото идва от твоето въображение,пък нали ще излизате пак-значи те е харесала,ако не беще така нямаше да излезе с теб
    Ами вече не съм сигурен дали не го е казала нарочно ... Няма да излизаме... всичко пропадна! И все още не мога да разбера тези думи "Само не ми казвай, че ме харесваш"! Тя не иска "Да си разваляме приятелството"

Супер фен

Re: Страх ме е да си призная чувствата!

Цитирай Първоначално написано от Объркан съм!
    Вчера се запознах с едно момиче. Учим в едно и също училище, но тя е година по-малка от мен! Преди това си бяхме чатили около 2 месеца. Като я видях направо се влюбих. Беше толкова сладка. А аз хич не съм красив... Значи изпратих изпратия я до тях и си говорихме за най-различни работи. Тя ме гледаше с един такъв поглед ... уф не знам, не може да се опише.В събота или неделя ще излизаме пак. Проблемът е, че ме е страх да си призная чувствата,защото тя може ида не отвърне. А и не съм свикнал да предлагам на момичета... По принцип при мен всичко се случва от само себе си. Как да действам ? И заслужавам ли да бъда с нея?
    Само да предупредя,че не съм много в състояние да давам съвети..Значи,според мен трябва да й кажеш какво изпитваш.Понеже ако не кажеш човека срещу теб разбира друго и неа начин да оправите кашата!А това,че не си красив-миличък,не гледай външния вид,защото той е до време..гледай сърцето,което обича!А и щом ще излизате пак значи и тя го е искала от където следва че не е безразлична към теб!Щом не си свикнал да предлагаш-недей..мисля че действията са достаръчни и сичко е ясно..И естесвено,че заслужаваш да бъдеш с нея,що за тъп въпрос???
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Вчера се запознах с едно момиче. Учим в едно и също училище, но тя е година по-малка от мен! Преди това си бяхме чатили около 2 месеца. Като я видях направо се влюбих. Беше толкова сладка. А аз хич не съм красив... Значи изпратих изпратия я до тях и си говорихме за най-различни работи. Тя ме гледаше с един такъв поглед ... уф не знам, не може да се опише.В събота или неделя ще излизаме пак. Проблемът е, че ме е страх да си призная чувствата,защото тя може ида не отвърне. А и не съм свикнал да предлагам на момичета... По принцип при мен всичко се случва от само себе си. Как да действам ? И заслужавам ли да бъда с нея?
    Само да предупредя,че не съм много в състояние да давам съвети..Значи,според мен трябва да й кажеш какво изпитваш.Понеже ако не кажеш човека срещу теб разбира друго и неа начин да оправите кашата!А това,че не си красив-миличък,не гледай външния вид,защото той е до време..гледай сърцето,което обича!А и щом ще излизате пак значи и тя го е искала от където следва че не е безразлична към теб!Щом не си свикнал да предлагаш-недей..мисля че действията са достаръчни и сичко е ясно..И естесвено,че заслужаваш да бъдеш с нея,що за тъп въпрос???
    Ами вече не съм сигурен дали не го е казала нарочно ... Няма да излизаме... всичко пропадна! И все още не мога да разбера тези думи "Само не ми казвай, че ме харесваш"! Тя не иска "Да си разваляме приятелството"
    Т.е. няма да излизаме ... тя не иска да си разваляме приятелството ... оф не знам и аз вече

Объркан съм!
    Guest
    В момента с нея сме скарани ... Защото аз имам тайни и тя има тайни, а тя всичко иска да знае... Не сме излизали и така А по горното го бях писал пак аз

Остави се на течението и всичко ще се подреди.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Объркан съм!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Остави се на течението и всичко ще се подреди.
    В момента сме жестоко скарани ... Не знам как ще се подредят работите. Не си говорим въобще!

Голям фен
    Град
    София
    ami spored men trqbva da i obqsnish za chuvstvata si nqma znachenie dali ste skarani i li ne

Объркан съм!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    ami spored men trqbva da i obqsnish za chuvstvata si nqma znachenie dali ste skarani i li ne
    Тя иска да сме само приятели, а аз не!!! Не ми каза дали ме харесва или не, но ми каза предварително " Не искам да си разваляме приятелството" и сега заради това постоянно се караме

Объркан съм!
    Guest
    Моля ви помогнете, защото утре ако се засека с нея в даскало ще Няма да ми е приятно да се видим и да не се поздравим, а само да се разминем по коридора

Объркан съм!
    Guest
    Утре с нея ще проведем сериозен разговор

Фен
    Град
    XaCKoBo

Re: Страх ме е да си призная чувствата!

Ае пич каам ти казвай докато имаш време иначе после става прекалено късно
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Според мен й кажи..Щом се е съгласила да излезете значи те харесва!!Иначе защо й е да си губи времето с тебе??!
    Прави каквото искаш, пък да става каквото ще..
    Ще съжаляваш ,ако не й признаеш.....
    Ми да съгласън съм-харесва го....... Но тя може да го харесва само като личност и той да не е нейн тип... Както се казва може да искам само приятелство.......
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Повече от фен
    Град
    Луната
    Пич виж сега най-добрият съвет който мога да ти дам е да говориш с нея за чувствата си и да й признаеш какво изпитваш към нея.Ако не й го кажеш в скоро време ще изгубиш всякакви шансове за по нататака действай преди да почне да те възприема само като приятел ако вече не е късно разбирасе.По добре да знае че я харесваш така поне ще го има впредвид ако си промени решението.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си