- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е да си призная чувствата!
Ами вече не съм сигурен дали не го е казала нарочно ... Няма да излизаме... всичко пропадна! И все още не мога да разбера тези думи "Само не ми казвай, че ме харесваш"!Първоначално написано от gery_to
![]()
Ами вече не съм сигурен дали не го е казала нарочно ... Няма да излизаме... всичко пропадна! И все още не мога да разбера тези думи "Само не ми казвай, че ме харесваш"!Първоначално написано от gery_to
Тя не иска "Да си разваляме приятелството"
Само да предупредя,че не съм много в състояние да давам съвети..Значи,според мен трябва да й кажеш какво изпитваш.Понеже ако не кажеш човека срещу теб разбира друго и неа начин да оправите кашата!А това,че не си красив-миличък,не гледай външния вид,защото той е до време..гледай сърцето,което обича!А и щом ще излизате пак значи и тя го е искала от където следва че не е безразлична към теб!Щом не си свикнал да предлагаш-недей..мисля че действията са достаръчни и сичко е ясно..И естесвено,че заслужаваш да бъдеш с нея,що за тъп въпрос???Първоначално написано от Объркан съм!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Lorraine
Т.е. няма да излизаме ... тя не иска да си разваляме приятелството ... оф не знам и аз вечеПървоначално написано от Объркан съм!
В момента с нея сме скарани ... Защото аз имам тайни и тя има тайни, а тя всичко иска да знае... Не сме излизали и такаА по горното го бях писал пак аз
Остави се на течението и всичко ще се подреди.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
В момента сме жестоко скарани ... Не знам как ще се подредят работите. Не си говорим въобще!Първоначално написано от Aleandra
ami spored men trqbva da i obqsnish za chuvstvata si nqma znachenie dali ste skarani i li ne
Тя иска да сме само приятели, а аз не!!! Не ми каза дали ме харесва или не, но ми каза предварително " Не искам да си разваляме приятелството" и сега заради това постоянно се карамеПървоначално написано от leko_otkachena
![]()
Моля ви помогнете, защото утре ако се засека с нея в даскало ще![]()
Няма да ми е приятно да се видим и да не се поздравим, а само да се разминем по коридора
Утре с нея ще проведем сериозен разговор![]()
Ае пич каам ти казвай докато имаш време иначе после става прекалено късноПървоначално написано от Объркан съм!
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ми да съгласън съм-харесва го....... Но тя може да го харесва само като личност и той да не е нейн тип... Както се казва може да искам само приятелство.......Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Пич виж сега най-добрият съвет който мога да ти дам е да говориш с нея за чувствата си и да й признаеш какво изпитваш към нея.Ако не й го кажеш в скоро време ще изгубиш всякакви шансове за по нататака действай преди да почне да те възприема само като приятел ако вече не е късно разбирасе.По добре да знае че я харесваш така поне ще го има впредвид ако си промени решението.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."