- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бъдете искрени,имате ли .....
еми имам комплекси...![]()
Свободата е власт.Да живееш живот необуздано и без страх...е дарба която ми беше дадена...
skype name:zuza_92
Няма човек без комплекси![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
xъЪъ`seki ia fema trqq seki da se haresva kufto si e dori i nqkoi da ti se podigraa
ili nekfi takifa filmi kfo mu obru6ta6 vnimanie
da ti razvalq nastroenieto
![]()
iii nekfi ot sorta men li4no ne mi dreme horata kfo mislat za mene
i nemoat da me zasegnat makar i da ne sum mn huava taka4e slu6ai samo sebesi
![]()
\
/
!!!!!!!!! : ) : )
![]()
[/img]
![]()
да!всички имат.нали за тва сме хора.някои имат повече,други по-малко.човекът е устроен така-да се самооценява и да намира косурии да се стреми да става по-добър.и за това всеки има комплекси
Имам, да.Ниска съм, мамка му![]()
Имам. Ама алкохола и цигарите ме карат да нямам.![]()
Първоначално написано от marina star
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Ми да понякога![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
da i to mnoooo koito moga da si gi opravq do nqkade![]()
![]()
Ами поне казвайте какви са ви на тези,които имат!!!!!!!!
imam da! obojavam sebe si no nqkoi neshta v men gi mrazq ot cqloto si sarce...ot 7 godini imam bradavici i ne se mahat s nishto-smokini i drugi babini lekove, lekari, lechiteli nqkfi i postoqnno placha mnogo gi mrazq no nemoga da se otarva ot tqh. drugoto ne e tolkova strashno-imam malko koremche no mu obrashtam vnimanie i go pravq na kompleks samo kogato sum kisela![]()
Не!!:P Харесвам се , като изключим временната поява на разни гадости(пъпки-младежки) по лицето ми
![]()
k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!
Оф, никой не е перфектен- всеки си има недостатъци и всеки си ги знае. Важното е да се харесваш и да имаш необходимото самочувствие (не да се надуваш де). Тогава и другите ще те харесат. В карайна сметка важно е излъчването... А за мен лично- естествено, че нямам комплекси, та аз съм перфектна принцеса, по която всички са луди и на която всички завиждат![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
НЕ! аз мойте си ги удавям в алкохол!Първоначално написано от SoSeDuCtIvE
![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
...
Na men nai golqm kompleks mi syzdava akneto, za drugi ne e se6tam, no toq ne e malyk, Ne sym super mnogo pyp4asal no imam pypki i ne mi haresva taka
Tova e!
I az kato kolegata po otgore kato go udawq w alkohol i stawam po otvoren![]()
mi ne nqmam iskrena sum!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
\Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
/
изключително малко са и са толкова малки, че не заслужават вниманието ми![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ъ, ми много ясно, че имам.
Или са ми малки циците, или ми е голямо шкембето, или са ми къси краката.
Ама това не пречи да се чувствам 90% от времето добре в тЕлото си.
Saatana vittu perkele hate crew!
Spored men vseki edin chovek ima neshto, koeto ne haresva v sebe si dori i ne samo fizicheski, a i kato kachestvo.Koito kazva che nqma nikakvi kompleksi laje.Kolkoto i da si krasiv i da se haresvash,vse ne shto ima koeto ... kuca ( pone malko ).
ATB-Ecstasy ....
Ами аз ще съм 4естна-Да , единственият ми комплекс е 4е моите приятелки са с по големи гърди,а аз неНе смятам 4е е срамно да го кажа-ОБИЧАМ ИСКРЕНИТЕ хора и аз съм един от тяХ!!
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...