- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бъдете искрени,имате ли .....
Ami samo ne si haresvam korem4eto mnogo mnogo,no puk i bez tova ni6o ne pravq po vuprosa.![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Мда, имам. Важното е че аз се харесвам(е не изцяло де)![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Сигурно имам някакви ,но не обръщам внимание на такива неща.
ИмамКолко жалко нали ?!
Е поне не го крия
![]()
=D> i az sam taiПървоначално написано от krem4et0
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
имам разбира се
Only God can Judge me... Be the Best!
миии имам си ама само един и работя по въпроса...![]()
...ще оставиш ли това за което си мечтал?
Mi imam,ama sa malko i ne gi izbivam po-tup na4inPrimerno bih iskala da sum po-visoka,ama ne sum i go priemam normalno
![]()
Fuck me,i am famous!
мииии имам 1...2....3... там някъде![]()
ма ко да се прай?!
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
хаха имам естественоно са най-много един два
и свързани с разни временни промени
![]()
Ест, че имам, но повечето са свързани с тялото. Не са непоправими, но нали съм мързеливо същество..![]()
Some people put up walls
not to keep the other out....but
to see who cares enought
to TEAR them DOWN.
Чак комплекси нямам, но има неща, които не харесвам много в себе се, за щастие не са много и са поправими, ама ако не сам такъв мързелллл![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
imam no ve4e sa nai4ezvane kato gledam kak majete ti4at po men!!! \/
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Да, разбира се, всеки човек има.
Хубавото е, че не ми пречат в отношенията ми с хората, пък и остават незабелязани от тях...
Е то ебаси какво е човек без комплекси, то не е нормално..![]()
Никога не се разделяй с усмивката си...
дори когато ти е тъжно...
Де да знаеш, може някой в този момент да се влюби в нея !!!
ми да имамдоста малко де..
![]()
ами аз понякога съм доста комплексирана![]()
Аз нямам. Като бях по-малка имах и то много, но сега не.
няма човек който да няма комплекси просто неискаш да си признаеш ако въобще знаеш какво означава комплексПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
ЗА едно сте правивсеки има комплекси,но идва един момент,в който се приемаш такъв какъвто си и не ти пука
Приближавам се усилено към този момент....когато си на ясно с недостатъците си и ги приемаш,живота е много по-хубав
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
imam..no veche ne mi pravi vpechatlenie...
...TaKe mE In YouR ArmS...
imam samo 2 kompleksa
преди имах-не си харесвах носа,но това лято си ноправих пластична операция и вече нямам комплекси![]()
Bi li kazaka kolko i struva,za6toto i az ne si haresvam moq!!!PLS.A,i kakva po to4no be6e,za mahane na gyrbica,za skasqvane,stesnqvane...v smisal kakvo to4no korigira v nego,kakvo ne ti haresva6e.Dai malko info plsПървоначално написано от Kaliq
![]()