- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бъдете искрени,имате ли .....
Emi imam kompleksi.. edin iii.. ponqkoga i kato mi izlezne nqkoq pupka primerno me kara d se 4uvstvam mn grozna.. ama kato cqlo se haresvam ina4e![]()
даааа
Както казах вече-имам, дори мога да ги кажа:
просто нахша и коремчето са ми повече от нормалното...а също може би и че имам стрий, Но важното е че не завиждам и не злорадствам на другите, които са по-хубави от мен! Ами какво да се прави...така са ме създали
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ами значи цените започват от 1500 и нагоре,зависи от операцията ако имаш гърбица е по-скъпичко около 2000. Аз моя си го стесних и малко ми го скъсиха,взеха ми 1700лв.,след операцията бях много зле,цялото ми лице беше подуто и синьо,но си заслужаваше сега съм много доволнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
imam si,no sa si moi...ne si gi davam,ei! :P abe tva be6e v kraga na 6egata,no poprincip imam!no ne mi puka mn mn,6toto ima mn hora,koito me haresvat takava kvato sam...ne iskam da prozvu4i nadyto,no i az se haresvam!a za kompleksite...1-2 drebolii,no 6te gi opraim![]()
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Nemz az nqmam nikakvi kompleksi! =D>
Не! - честно...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
nqmam kompleksi ... dori i ne otedelqm vreme da se zamislqmharesvam se takava kakvato sym i nai vajnoto e 4e 4oveka koito trqbva da me haresva me haresva i e s men
![]()
razbira se, 4e imam - iska mi se da imax po-golqm biust (hahah), da mi e malko-po stegnat korema, da nqmam vitiligo, da ne mi izlizat skapanite pupki po 4eloto.... normalno
imam razbira se..mn sym kriti4na kym vyn6niq si vid a posledniq mesec osobeno dosta otslabnah i ne sym taka apetitna kato predi..xix![]()
оба4е мноо мнооо не им обра6там внимание макар4е моа да си ги премахнаПървоначално написано от marina star
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
ami seki koito e vnimaval v . .. . 9ti klas 6te znae 4e tova kompleksite sa seriozno ne6to ... psihi4esko zabolqvane i tova za koeto vie pi6ete e smehotvorno ne 4e az mnogo mu 4atkam ama tva ne sa kompleksi ..... tva e puberska istoriq vsqka 3ta tema "debela li sum"...... az nqmam kompleksi ili pone ako imam ne su m4oveka koito 6te gi kaje i nameri ima si psihiatri za tva a az dotam ne sum stignal
да, имам комплекси, но иначе на приятелите им не им прави никакво впечатление, така че \/
Оооооо няма човек без комплекси по простата причина че няма идеални хора ,който смята че няма комплекси е доста заблуден човек или имам много високо самочуствие за себе си което най-вероятно е непокрито.Моля никой да не се убижда от моите думи а просто да се замисли!Аз имам само един комплекс но той е напълно достатъчен
! Но смятам че почти никой не го забелязва!
![]()
Mislq che e normalno vseki 4ovek da ima kompleksi,vse pak idealni hora nqma.Az imam kompleksi-naprimer vse si mislq che sam debela,makar da mi kazvat che ne e taka.Apf to tui moje da se kaje che e problem na po4ti vsqko momiche.Takiva sa mi nabludeniqta.
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
chovek bez kompleksi nqma
vsichki tiq otgore , koito tvurdqt che nqmat sa jalka kartinka i s mneniqta si prosto dokazvat moqta teza
na povecheto chuvstovoto za malocennost e tolkova silno , che dori ne mogat da si priznaqt v anonimna forma![]()
Намират се.
Първоначално написано от e_l_i_z_a
Еми не...Всмисъл аз се приемам и се харесвам такава каквато съм и това е важното![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Да, имам
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Имам разбира се,самокритична съм понякога,но катоцяло се харесвам,което е най-важното.![]()