.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Fukc/cenzura lek/
    Guest
    тъпо правите,че пиете кат казаци и пушите след туй....мн ясно ,че ще станат мизерии после...прозорци чупили,хората трепали а у..къв е смисъла да пушиш?!пуши се ,не да ставаш агресивен,ами точно обратното...ама са малко хората дето го разбират това...ако ви разкажа за най-приятните ми напушвания нищо чудно да ми се изсмеете,поради простата причина,че за повечето от вас напушването е горе долу равносилно на напиване/правиш простотии,дето не ги осъзнаваш....яко ви е да пушите на някви места с мн хора по купони ,по кафета...(не че не го правя,но гледам да е по-рядко..) ама си е друго сред природата някъде...на спокойствие,точно така можеш да се насладиш на напшването,не кат пребиеш някои,или да кибичиш в някои селско кафе../...за кво се напушвате-щото да сте яки пред другите а?! хаха йее"аз пуша коз и съм мн як маняк" хаха тъпо мислене му викам на туй...

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    На 20 напушвания, само едно не ми е много брутално, тъй че ако трябва да разказвам то ще трябва да е мнооого на дълго и на широко и просто се предавам хахаха... един пример, три в едно- лале на 120ка, подводница в кенеф, трима човека, смятай...или един 50сантиметров коз 5човека Иначе рекорд за най-много количество... за 3часа 2слимки малки сама, 3 с един приятел, след тва 5човека огромен блънт 120ка, след тва още 4-5слимки малки 3човека, 2дебели блънта 120ки сама и след тва още една 120ка с още едно момиче за затапка... ама тогава само отиваш до съседната стая, пълниш една чиния и въпрос на време е да свиеш Само дето аз като се напуша не правя мизерии, ами просто се наслаждавам или се смеем до побъркване
    da da i 1 marmot zavivashe shokolada v staniol nali se seshtash HXAHXAHXAHXAHXAH!!!!!!!!! begai begai brat skrii se HXAHXAHA!!

FuCk uuu
    Guest
    am upanah si 6 pati ot ena nurmalna cigarka tui sa napushih naprao nemojeh da vurvq imah chustvoto che krakata mi she sprat da varvat ;] naprao ne si chustwah i tqlo nishto bukvalno zombi ;] apuk vchera 3ma choevka 3 stabilni 1 litur vino 4 biri i 100 rom i sa razmazah kato jivotno ;]

Guest
    da be i na men sa mi sa se slu4vali super stranni ne6ta....dori ne gi pomna ve4ete sa tolkova mn....ama edna skoro6na-sedim nie v edin apartamentna edin fr i toi e sladkar i ima bqla prestilka,6apka e takiva ne6ta!i az i edna fr super napu6eni sedim i tq si gi obli4a tiq ne6ta a az se smazvam ot smqh pri koeto tq si hva6ta tela se edno e noj i az ottam ebasi panika,tolkova zverski se stresirah....abe seki put kato se napu6i6 i ti e mn fun...a da setih se o6te ne6to-lqtoto se pribiram ama smazana,edvam gledam i vikam-mamo kude e taratora i tragvamm kum hladilnika i tq vika-v pe4kata e!i az s celiq si mozuk zatvarqm hladilnika i trqgvam kum pe4kata....posle maika mi malko stranno me gleda6e...abe mn filmi ima...xaxaxa

Guest
    xaxaxa!ami nqma da zabrava!!!-bqh zimala amfeti,bqh pila i si vikam ako se razmazvam da se razmazvam!!!i pu6a az za polovin 4as pr 4-5 puti i posle re6avam 4e super mn mi se razhojza po '6i6man' i tragvame s 1 fr natam pri koeto otivam na spirkata i dokato 4akam reisa okolo polovin 4as na nqkuf nepoznat 4ovek sum mu razpravqla kvo li ne...nekvi super tupi ne6ta...si4ko koeto moje da se seti6-se edno mi e priv fr...posle kolko se smqh....xaxaxaxa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCk uuu
    am upanah si 6 pati ot ena nurmalna cigarka tui sa napushih naprao nemojeh da vurvq imah chustvoto che krakata mi she sprat da varvat ;] naprao ne si chustwah i tqlo nishto bukvalno zombi ;] apuk vchera 3ma choevka 3 stabilni 1 litur vino 4 biri i 100 rom i sa razmazah kato jivotno ;]
    az puk ne obi4am da piq posle da pu6a ili da pu6a posle da piq-ne mi deistva dobre..... -draifam...vinagi.....

Град
    Kozloduy
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    На 20 напушвания, само едно не ми е много брутално, тъй че ако трябва да разказвам то ще трябва да е мнооого на дълго и на широко и просто се предавам хахаха... един пример, три в едно- лале на 120ка, подводница в кенеф, трима човека, смятай...или един 50сантиметров коз 5човека Иначе рекорд за най-много количество... за 3часа 2слимки малки сама, 3 с един приятел, след тва 5човека огромен блънт 120ка, след тва още 4-5слимки малки 3човека, 2дебели блънта 120ки сама и след тва още една 120ка с още едно момиче за затапка... ама тогава само отиваш до съседната стая, пълниш една чиния и въпрос на време е да свиеш Само дето аз като се напуша не правя мизерии, ами просто се наслаждавам или се смеем до побъркване

e sorry ama tva det az sum go paFkaL ne e bilo 50 santima bilo e 19 santima ama to4no 3 drupki i te durji 18 4asa nonstop brato4ka

a friend with weed is a friend indeed!!!
    GAAANJAAA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си