HAhahAH qko az tva lqto bqh lesh seki den.. ama imashe 1 put koito v bukvalniq smisul se omazah 1 den otiame na glavnata eni averi mi bqha poruchali da im zema za 30 kinta makina, ama neshto ni vurzaha tenekiq otiame na glavnata v 7h i se zabihme v gradskata gradina 4 putki, svihme si 2 masura i se nabrahme takiva leko me cukna ama mno ma beshe qd na tea gomnari deto ni vurzaha i svih oshte 1 masur si napraih sama i ot tam v eno kruchme bqlo vino i bira maina.. naprao nz kude se namiram tragnahme se pribirame kum nashto kvartalche i po putq sum revala kato malko dete mno se filmirah a na moita best girlfr tolkova i se sereshe che nqmashe nakude minahme prez ena apteka i si zehme akineton glutnahme az i oshte ena madama 1 blister govorila sum si s eno shishe Coca Cola ot 2l sama pone 30 minuti i sum mu se smqla che e shishe .. nz nz nqma takava prostotiq posle hodih si kupuam nqkvi dunki nz kvo mi e govorila taa det mi gi e prodala ama na drugiq den gleam nqkvi super malki sum si gi zela ne moa se zakop4eq ludnica ot toa akineton posle 2 dena sum govorila na babkata mi e slojila polata v hladilnika i q nalivam takava i tq jenata nz kvo sta