.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Moderated:Тя се разплака при първият и път ...

Абе чувал съм, че боли ама чак до рев не съм докарвал момиче до сега! Уж бях внимателен, говорих й... а само в началото я чух как извика и в същия момент я видях, че плаче! Възможно ли е, чак толкова да я е заболяло бе майка му стара!? Не отварям момиче за първи път... вече ме е страх да повдигам темата. Тя каза, че били нечовешки болки. Не знам дали не преувеличава...
    Какво да направя, за да не я боли толкоз следващия път, щото не искам да знам че се насилва да стиска зъби само заради мене?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Guest
    pri vsqko momi4e e razli4no.nqkoi gi boli super mnogo,a drugi po-malko.moje bi q e strah i q boli i vsi4ko na kup ato se subere...zatova pla4e i vika.no vse vse nqkoga trqbva trqbva da mine prez tova,taka 4e po-dobre da go napravi s 4ovek,koito q obi4a.ti budi vnimatelen s neq i q uspokoqvai.kaji i 4e si s neq i 4e q obi4a6.predrazpoloji q mnogo dobre i kogato tq sama kaje 4e ve4e e gotova pravi vsi4ko mnogo nejno i vnimatelno.estestveno,4e 6te q boli,no tq 6te go zapomni ne s bolkata,a s hubavoto prejivqvane.opitai se da napravi6 tozi moment mnogo specialen za neq.

AMi...poprncip si boli dosta men me bolq ujasno mnogo 1 put az nqmah shansa mom4eto da e milo s men ne beshe s pravilniqt 4ovek... no budi vnimatelen mnogo e vajno za momi4eto tova neshto i nedei da rugash kato ne vidql.... Nqkolko puti ako si po nejen nishto nqma da izgubish i ako iskash samo da q ebesh tq sha si izgubi jelanieto ako se otnasqsh taka kum neq a ako se durjish milo i t.n. e v tvoq polza shtoto moje da poiska pak... toest si e za teb ... zamisli se

може да се е била притеснила и защото не се е отпуснала в чакане на болката да е изпитала още по голяма болка
    нз
    а може наистина прости да й е генетично
    в смисъл
    някои ги боли повече
    др по малко

И мен ме боля Бъди нежен и ако я боли толкова много,спри за малко,поприказвай и ...после пак МНОГО БАВНО ....

Супер фен
    Град
    sofiq
    ne se prestruva i men mnogo me bolq i mi potekoha salzi

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ебаси отношнието-"отворил" няколко момичета.това да не ти е бутилка вино бе,пич!Ясно защо я боли-от твоето отношение на отваряч.!Аз нямаше да плача-направо щях да те сритам в топките да плачем дружно!Келеш!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ебаси отношнието-"отворил" няколко момичета.това да не ти е бутилка вино бе,пич!Ясно защо я боли-от твоето отношение на отваряч.!Аз нямаше да плача-направо щях да те сритам в топките да плачем дружно!Келеш!
    Разби ме...не го очаквах от теб !!!
    No Brain No Pain!!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    кво ти пука бе.. кърти там и тфа е

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами по принцип наистина първият път боли страшно много,но и това си е до самото момиче!По принцип при повечето има кръв,при някои няма!Това е същото някои ги боли повече друго по-малко!Може би просто много я е заболяло и не е била подготвена подобна болка!А за втория път-изчакайте малко!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Разби ме...не го очаквах от теб !!!
    Е,защо-просто супер много се дразня на такива"отварячи"Сякаш им е професия нещо-де да знам.Това не е просто разкъсване на девствената ципа-това си е първият сексуален акт на момичето-малко повече уважение.Вие го изкарвате като непосилен труд,заслужаващ допълнително възнаграждение!

Мега фен Аватара на koalka
    Съвсем нормално е!И аз се разплаках.Много болеше,повярвай ми боляло е.Явно нея повече,както и мен.Някои момичета ги боли повече.Просто говори с нея и и кажи,че няма друг начин и трябва да изтърпи.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    krem4eto go kaza mn to4no ne sme konservni kutii 4e da ni otvarqt edna sled druga nujdaem se ot vnimanie i nejnost i razbirane
    po temata emi nqkoi gi boli mn tva e isrtina a da ne bi salzite da sa na psihi4eska osnova?

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Мен не ме боля много. Аз се разплаках преди да ме е заболяло Просто ми потекоха сълзи и аз нз що..сигурно от нерви. Не вярвам да те лъже. Наистина при някои момичета боли страшно много. Не всички организми са еднакви. А ти бъди много внимателен и нежен, за да й е колкото се може по-приятно и на нея. Хм също една позната знам, че докато й стане хубаво прави секс около 20 пъти. Първите 3 пъти с болки, следващите без да й е приятно, просто с безразличие. Затова се постарай да й е колкото е възможно по-хубаво.

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Тъй, аз също ревах... ама много. Добре, че попаднах на свястно момче, което не ме насилваше и не ме измъчваше. Може би е добре да се опитате на няколко пъти, докато се получи и наистина внимавай защото едва ли симулира.

Guest
    Ami to po princip samiqt akt na defluraciq e dosta gnusen za mom4eto spored men!Za momi4eto e puk boleznen,no bez nego e moje,kvo da se pravi!Po-natatuka oba4e vsi4ko si stava qko,kakto znaem,taka 4e spox!Purvite nqkolko puti si e taka!Vsi4ki sa minali po tozi put...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami to po princip samiqt akt na defluraciq e dosta gnusen za mom4eto spored men!
    Оле майко-ами не го правете като е гнусно.Не знаех,че сексът е гнусен,не знаех,че е гнусно едно момиче да ти отдава девствеността си.Не знаех,че е гнусно да ти се отдава за първи път,да ти вярва толкова,защото е решила да го направи с теб.Не знаех,че е гнусно първото интимно и сексуално изживяване на 1 момиче.Евала на такъв мъж.Евала на такова мнение!

лелее... тва е една наистина тъпа тема! как може да говориш така?! "и преди съм отварял"... по-гнусно не успя ли да се изразиш?! леле на мен гаджето ми ако се изразява така ще го зарежа на секундата... много ясно е причината поради която се е разплакала.. поне според мен..! разревала се е за тва, че го прави с теб, защото си направих изводите, че не си никак нежен, мил и се държиш с момичетата като консерви.. както се изрази някой като мен... не изключвам и темата, че може да я боли.. не знаеш ли, че всеки е уникален и изпитва по различен начин болките?!

а пък да кажеш че е гнусно!!! тъпаци пълни! много мразя такива "момчета"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
    лелее... тва е една наистина тъпа тема! как може да говориш така?! "и преди съм отварял"... по-гнусно не успя ли да се изразиш?! леле на мен гаджето ми ако се изразява така ще го зарежа на секундата... много ясно е причината поради която се е разплакала.. поне според мен..! разревала се е за тва, че го прави с теб, защото си направих изводите, че не си никак нежен, мил и се държиш с момичетата като консерви.. както се изрази някой като мен... не изключвам и темата, че може да я боли.. не знаеш ли, че всеки е уникален и изпитва по различен начин болките?!

а пък да кажеш че е гнусно!!! тъпаци пълни! много мразя такива "момчета"
    HAha,edva li e naj-priqtniq sex purviq naistina!Govorq ot 4isto fizi4eska gledna to4ka,a ot psihi4eska e pove4e ot vajen est!

Град
    Свищов
    Разбира се,че не е най-приятният.даже е сигурно най-неприятният.Но това на го прави ГНУСЕН!

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Евалла на такива младежи и девойки, дето изобщо не знаят какво правят. Да легнеш на 14г. (например) с някакъв дето нито го знаеш нито го познаваш, защото е прекарал последните две седмици във влачене по очи пред теб само и само да му пуснеш.... И после боляло я, не й харесало.... Без коментар.

Град
    Свищов
    Снощи питах моя приятел дали актът на дефлорация според него е гнусен,а той каза,че му е харесало.И като го попитах-не ти ли беше гнусно да го направиш с мен и той каза-не разбира се-беше ми хубаво!Мнение на мъж!

Guest
    egadi liglite deto ste -kam momi4etata,men sy6to me bolq i kvo da zema da civrq?stiska6 zybi i tva e!!!kvo proqvqvate slaboharakternost???

Фен
    Град
    ruse
    Ole hora,sq kat mi razpravqte kolko mn vi bolqlo i kak ste se razplakali,o6te pove4e se strqskam ot 1viq pyt.Nz,oba4e imam 4uvstvoto,4e skoro nq go napraq.Az sq sym malka de-na 15,ama.....

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    На психическа основа
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си