.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Tangerine
    Тъй, аз също ревах... ама много. Добре, че попаднах на свястно момче, което не ме насилваше и не ме измъчваше. Може би е добре да се опитате на няколко пъти, докато се получи и наистина внимавай защото едва ли симулира.
    офф и аз се насълзих и спряхме
    добре, че пр ми ме разбираше и беше мил с мен...
    и при мен бяха НЕЧОВЕШКИ БОЛКИ, ПОВЯРВАЙ Й - НЕ СИМУЛИРА...
    ако си е била по-тясна отдолу и е нямало хубава смазка ...
    просто ще са адски болки, от личен опит ти казвам...
    следващте пъти сигорно пак ще я боли...опитайте с някои по-овлаженени презервативи (Лайфстайлс - Уарминг плежър), само не ми казвай, че сте били със Спортекс
    Ако продължава следващите пъти да я боли, купете лубрикант (да е на водна основа), поне с него болката притъпява, просто плъзгането става по-леко

nqkva_tam
    Guest
    Men puk ne me bolq tolkova...
    samo v na4aloto,dokato go vkarva6e pyrvite nqkolko pyti i sled tova vsi4ko si be6e OK! A,moje i toi da e bil mn vnimatelen...i da me e predrazpolojil. Tova e sy6to mn vajno!
    Mom4e,bydi vnimatelen s neq- i gledai,kogato trygvate da go pravite-da q vyzbudi6 hubavo! Taka nqma da q boli tolkova!

Guest

Re: Moderated:Тя се разплака при първият и път ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе чувал съм, че боли ама чак до рев не съм докарвал момиче до сега! Уж бях внимателен, говорих й... а само в началото я чух как извика и в същия момент я видях, че плаче! Възможно ли е, чак толкова да я е заболяло бе майка му стара!? Не отварям момиче за първи път... вече ме е страх да повдигам темата. Тя каза, че били нечовешки болки. Не знам дали не преувеличава...
    Какво да направя, за да не я боли толкоз следващия път, щото не искам да знам че се насилва да стиска зъби само заради мене?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    mi slu4va se. men moq me "otvori"purvo s prusti i ima6e moment , v koito mi se reve6e ama se sdurjah no ne e "ne4ove6ka"
    bolka

Guest
    Am1 p0 pr1nc1p b1 trqbwal0 d4 b0l1
    Някой разбра ли какво казах?

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Това е поредната тема за спорове и притова е глупава

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Moderated:Тя се разплака при първият и път ...

Възможно ли е, чак толкова да я е заболяло бе майка му стара!?
    Има ги и такива случаи. Всяко момиче си има различно ниво на чувствителност.. Хвани я да си поговорите най-добре.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Cenarius
    Guest
    Mi da 6e q zaboli kak nqma...pri men i priatelkata mi nemojeje da vleze dosta vreme ,tq zastana otgore,i stiskaiki zubi sedna dosta rqzko i se 4u 1 zvu4no PUK (koeto ne bqh o4akval),poglednah q i bqha nasulzeni o4ite,trugnah da go vadq i vidqh 4e ima6e kruvpo bedrata mi po "nego" i po rukata s koqto trugnah da go vadq....4ak sled 1/2 4as go napravihme,za6toto mnogoo q bole6e,netrqbva6e tolkova rqzko da sqda. (nqmahme i Kondom)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе ти луд ли си-тя да е отгоре.И аз се мъчих 1 път така-болката е ужасна и не можах да изтрая.По-добре е тя да е отдолу-да я милваш,да я прегръщаш и да е отпусната максимално.А не да се чуди как да пази равновесие,къде да го мушне и да се опита да стиска зъби-няма да стане!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ami to po princip samiqt akt na defluraciq e dosta gnusen za mom4eto spored men!
    Оле майко-ами не го правете като е гнусно.Не знаех,че сексът е гнусен,не знаех,че е гнусно едно момиче да ти отдава девствеността си.Не знаех,че е гнусно да ти се отдава за първи път,да ти вярва толкова,защото е решила да го направи с теб.Не знаех,че е гнусно първото интимно и сексуално изживяване на 1 момиче.Евала на такъв мъж.Евала на такова мнение!
    Според мен също е гнусно първия път, просто като видя кръв и умирам направо... най-добре да се прави секс с "отворени" момичета
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Абе ти луд ли си-тя да е отгоре.И аз се мъчих 1 път така-болката е ужасна и не можах да изтрая.По-добре е тя да е отдолу-да я милваш,да я прегръщаш и да е отпусната максимално.А не да се чуди как да пази равновесие,къде да го мушне и да се опита да стиска зъби-няма да стане!
    Напълно съм съгласна. Аз също бях отдолу първия път и болката беше много силна , но само той като си ме гушнеше и целунеше , болката някак се притъпява. Много е важно отношението на момчето , важно е да има любов , а при такива "отваряници" без наличието на истински чувства ,естествено , че ще боли ужасно много...

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Ami to po princip samiqt akt na defluraciq e dosta gnusen za mom4eto spored men!
    Оле майко-ами не го правете като е гнусно.Не знаех,че сексът е гнусен,не знаех,че е гнусно едно момиче да ти отдава девствеността си.Не знаех,че е гнусно да ти се отдава за първи път,да ти вярва толкова,защото е решила да го направи с теб.Не знаех,че е гнусно първото интимно и сексуално изживяване на 1 момиче.Евала на такъв мъж.Евала на такова мнение!
    Според мен също е гнусно първия път, просто като видя кръв и умирам направо... най-добре да се прави секс с "отворени" момичета
    Еми глупак ... Според мен ти изобщо не разбираш смисъла на секса. Правиш го инстинктивно , точно като животните ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си