- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Тя се разплака при първият и път ...
офф и аз се насълзих и спряхмеПървоначално написано от Tangerine
![]()
![]()
добре, че пр ми ме разбираше и беше мил с мен...
и при мен бяха НЕЧОВЕШКИ БОЛКИ, ПОВЯРВАЙ Й - НЕ СИМУЛИРА...
ако си е била по-тясна отдолу и е нямало хубава смазка![]()
![]()
...
просто ще са адски болки, от личен опит ти казвам...
следващте пъти сигорно пак ще я боли...опитайте с някои по-овлаженени презервативи (Лайфстайлс - Уарминг плежър), само не ми казвай, че сте били със Спортекс![]()
Ако продължава следващите пъти да я боли, купете лубрикант (да е на водна основа), поне с него болката притъпява, просто плъзгането става по-леко![]()
Men puk ne me bolq tolkova...
samo v na4aloto,dokato go vkarva6e pyrvite nqkolko pyti i sled tova vsi4ko si be6e OK! A,moje i toi da e bil mn vnimatelen...i da me e predrazpolojil. Tova e sy6to mn vajno!
Mom4e,bydi vnimatelen s neq- i gledai,kogato trygvate da go pravite-da q vyzbudi6 hubavo! Taka nqma da q boli tolkova!
mi slu4va se. men moq me "otvori"purvo s prusti i ima6e moment , v koito mi se reve6e ama se sdurjahПървоначално написано от Анонимко
no ne e "ne4ove6ka"
bolka
Am1 p0 pr1nc1p b1 trqbwal0 d4 b0l1
Някой разбра ли какво казах?
Това е поредната тема за спорове и притова е глупава
Има ги и такива случаи. Всяко момиче си има различно ниво на чувствителност.. Хвани я да си поговорите най-добре.Първоначално написано от Анонимко
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Mi da 6e q zaboli kak nqma...pri men i priatelkata mi nemojeje da vleze dosta vreme,tq zastana otgore,i stiskaiki zubi sedna dosta rqzko i se 4u 1 zvu4no PUK (koeto ne bqh o4akval),poglednah q i bqha nasulzeni o4ite,trugnah da go vadq i vidqh 4e ima6e kruvpo bedrata mi po "nego" i po rukata s koqto trugnah da go vadq....4ak sled 1/2 4as go napravihme,za6toto mnogoo q bole6e,netrqbva6e tolkova rqzko da sqda.
(nqmahme i Kondom)
Според мен също е гнусно първия път, просто като видя кръв иПървоначално написано от krem4et0
умирам направо... най-добре да се прави секс с "отворени" момичета
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Напълно съм съгласна. Аз също бях отдолу първия път и болката беше много силна , но само той като си ме гушнеше и целунеше , болката някак се притъпява. Много е важно отношението на момчето , важно е да има любов , а при такива "отваряници" без наличието на истински чувства ,естествено , че ще боли ужасно много...Първоначално написано от krem4et0
Еми глупак ... Според мен ти изобщо не разбираш смисъла на секса. Правиш го инстинктивно , точно като животните ...Първоначално написано от Communist