.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Guest
    Когато думите не помагат - използвай въображението си

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Пф толкова ли е трудно да му кажеш че не искаш
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

........................
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

........................ kazvash muuu kakvo iska6 i kakvo ne
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Казваш му, че не искаш да го правиш и това е. Никой няма право да те кара да правиш нещо, което не искаш и не ти е приятно.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Anika85
    След като си гадже с него и правиш секс, няма това искам, онова не искам. Той е господаря!
    БЕ ТИ В ЧАС ЛИ СИ
    Ти утре като се омъжиш и мъжа ти се прибере потен и уморен от работа, ше тичаш да му правиш салата и да наливаш ракията нали? А сега се перчиш. Трябва да се свиква, че мъжа е господар и той определя правилата. Мен така са ме учили и нямам проблем с гаджетата, когато има правила още в началото и всеки си знае ролята.
    Господар, ама друг път, аз сама съм си господар и никой друг. И щом едно нещо не ми е приятно, не го правя. още по-малко ще тичам като се прибере потен. Само зависимият човек би го правил. Една уважаваща себе си жена никога не би се принизила и признала, че има господар.

Лелеееееееее колко се лъжеееееш. Цъкцъцъккъцкъ.......цък. Ня пък.
    Ако не ви бяха дали права и на вас жените щеше да духаш супата.
    Щеше да лижеш малката пишка на някой из маалите.

TaH4eTo
    Guest
    ave momi4e ti si mn zle e kak moje da se syglasqva6 s toq idiot s nisko samo4uvstvie kolkoto i da go obi4a6 ti nqma6 li dostoinstvo...az pove4e nqma da govorq ti samo si re6i kvo da prai6 [/b]

Guest
    Ми просто му кажи ,че не искаш да ги правиш.Ако искаш аз ще дойда във вас .Ще искам само да те чукам!!

ляаааааааааа ела и на мен да ми напраиш тка...няма нали еми кажи му и на него че няма и готово
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Повече от фен
    След като си гадже с него и правиш секс, няма това искам, онова не искам. Той е господаря!
    БЕ ТИ В ЧАС ЛИ СИ
    Ти утре като се омъжиш и мъжа ти се прибере потен и уморен от работа, ше тичаш да му правиш салата и да наливаш ракията нали? А сега се перчиш. Трябва да се свиква, че мъжа е господар и той определя правилата. Мен така са ме учили и нямам проблем с гаджетата, когато има правила още в началото и всеки си знае ролята.

Това е отживелица !Патриархатът отдавна премина и замина във времето!Хайде не се излагай!

Бе яяяяя майната ти!
    Да би мирно седяло, би от мързел умряло!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Pomognete kara me da var6q ne6ta koito ne mi haresvat

Zdraveite az sam na 15godini a gajeto mi e na 17!!!Nie s nego vodim polov jivot ot 1godina!!No naposledak me kara da pravq mnogo gnusni neshta naprimer:..da mu lija krakata tooi kazva 4e tova e negovata G-tochka,posle da mu pravq turska chekiq i drugi no me e sram da go napisha!Mnogo mi e nepriqtno no mnogo go obicham i ne iskam da se skarame zaradi tova!!osobeno tova s krakata mi e nerpqitno kamo li 4e imat lo6 vkus!Pomognete!
    Еми като не ти е приятно ще му кажеш и толкова.... пак ако не му кажеш ,ши прайш квото иска и ще си малчиш

[quote="the^one"]
    БЕ ТИ В ЧАС ЛИ СИ

абе хора не се излагайте!мъжа като носи повече пари от жената/по принцип/ и кво жената да му е робиня и в секса ли?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Re: Pomognete kara me da var6q ne6ta koito ne mi haresvat

Zdraveite az sam na 15godini a gajeto mi e na 17!!!Nie s nego vodim polov jivot ot 1godina!!No naposledak me kara da pravq mnogo gnusni neshta naprimer:..da mu lija krakata tooi kazva 4e tova e negovata G-tochka,posle da mu pravq turska chekiq i drugi no me e sram da go napisha!Mnogo mi e nepriqtno no mnogo go obicham i ne iskam da se skarame zaradi tova!!osobeno tova s krakata mi e nerpqitno kamo li 4e imat lo6 vkus!Pomognete!
    na mnogo muje G-to4kata im e krakata,nae6li kvo mu pravi,pipaimu vnimatelno s nokty vutre6nata 4ast na bedrata.az na moq sum go pravila,stra6no go vuzbujda.

Guest

Потърсете професионален съвет

Нещата не винаги са прости в интимните отношения, затова понякога е добре да се потърси професионален съвет - може и анонимно. Аз лично Ви съветвам да се обърнете към тийнейджърския клуб на адрес: http://www.sacp.government.bg/teensclub.htm

Успех!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Според мен тоя твоя или тябва да си мие краката преди да го правите за да нама или тоя се ебава с тебе или има и 3 вазможност тя е наи гадна за всеки от нас да се вазползва от тебе ,но по-добре земете да поговорите така4е ако тои те оби4а толкоз колкото и ти него щете разбере и няма да се ,а ще те разбере.

Тава си е мое мнение

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Това е отвратително... Кажи му кротко и спокойно, че не ти е приято и той трябва да те разбере... И щом от скоро е започнал да иска подобни неща... по-добре му кажи по-скоро докато не е свикнал още, че свикне ли - лошо!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на quench
    Док,според мен той или експериментира по особено подъл начин,или наистина има такъв фетиш. Това не е до нервна система,а до психология. Но наистина изазаното по-горе е нперавилно,макар че съм сигурен,че зад него се крие подредена идея.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    LEle tVa Mn KofTiIiI triabva da mu kajesh che ne ti e priatno ... nqma drug nachin

Супер фен
    ахахах тва с краката и вкуса е лудо 9ама ако не искаш да го правиш, просто земи да мо подъвчеш чорапа, ем да сравниш вкуса, ем да го поизпереш)

а за турската чекия какво и е гнусното, даже си е яко ако има с какво да му я правиш

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    LEle tVa Mn KofTiIiI triabva da mu kajesh che ne ti e priatno ... nqma drug nachin
    и аз така мисял няма др начин просто
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

nestavai glupava kaji mu ! nqma drug na4in prosto...

Kaji mu go... kaji mu 4e ne ti e priqtno da mu lije6 krakata ako ne te razbere mu kaji i toi na tebe da ti gi lije ili tam kakvoto pravite da vidi dali e hubavo.. posle sam 6te spre da te kara da go pravi6 Tova e ot men uspeh

Супер фен
    може с бой по кофата да се сети че не ти харесва много да му хигиенизираш копитата

kato te nakara da mu pravi6 tam nqkakvo gluposti mu 4e i ti iska6 da ti pravi su6toto kakvoto na teb tva i na nego

Прото му казваш че неискаш да праиш тези неща ако той те обича ще те разбере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си