- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за жени как е по хубаво с презерватив или без.
То май голяма разлика няма,но бебетата са мн страшни..а и болестите де!
noobari, благодаря ти за пожеланията - успех и на теб!
krem4et0,Искам да ти кажа само, че "интересни" гъбички или херпеси по половите органи не се хващат по въздуха или чрез намигване!Замисли се над това!Относно лубриканта на презарвативите много мога да поспоря, дали помага за овлажняването или не!Много по-добре е без,но отбелязвам че това е много опасно!
![]()
BeBeTo_F, да ти кажа като ги гледам бебетата са много сладки и май няма нищо страшно в тях......стига да са на подходяща възраст!
noobari, благодаря ти за пожеланията - успех и на теб!
krem4et0,Искам да ти кажа само, че "интересни" гъбички или херпеси по половите органи не се хващат по въздуха или чрез намигване!Замисли се над това!Относно лубриканта на презарвативите много мога да поспоря, дали помага за овлажняването или не!Много по-добре е без,но отбелязвам че това е много опасно!
![]()
BeBeTo_F, да ти кажа като ги гледам бебетата са много сладки и май няма нищо страшно в тях......стига да са на подходяща възраст!
Съжалявам,че повтарям мнението си,но докато го пиша просто ме изхвърля от профила ми и го регистрира като изказване на гост
![]()
noobari от всичко което изчетох по тази тема си личи, че нямаш нито акъл нито сексуална култура!
Първоначално написано от WILD__BOY
я се убарни към мен бе с лицето си
~ BeeZz ~![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
Свали ги не се претисняваи !!! :D :D
Ще си готова след няколко години надявам се де.Не изкъм дате обидя !
ок живеи си !
Ти нарочно ли пишеш така или просто си неграмотен?Първоначално написано от noobari
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
tva sa absolutni gluposti syglasen sym 4e riskyt ne si zaslujava no izob6to 6ansyt za bremennost bez prezervativ e 8 procenta sys svyr6vane po vreme na aktaПървоначално написано от krem4et0
Само да уточня, че гъбички можеш да хванеш и от най-елементарни неща като басейни, неподдържане на лична хигиена, море .. и прочие.. не е нужно изобщо да водиш полов живот.. и още нещо - гъбичките при мъжете нямат симптоми.. Те са просто преносители. Но ако една жена е заразена и не вземе мерки те вече стават хронично заболяване.. и тогава - лошо.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.