- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да си излея душичката...
Хм..здравейте всички..отдавна не съм пускала тема във този раздел,но сега ми се налага.Няма да разтягам локуми,понеже момчето е регнато във форума..И такам..сичко стана по чата..от нищо стана "нещо" ..слагам го в кавички понеже беше за кратко.Видяхме се след време (на 9 септември беше) ..беше..много хубаво..но логично че сичко има лош край..въпреки че той ми каза,че ме харесва..не го мислех..и когато се видяхме за втори път(след 3 дни-демек сряда) ..помислих че за него е по-добре да сме само приятели при положение че не ме харесва..и реших да му кажа че искам да си останем приятели..казах също че аз не съм го харесала..а излъгах..и сега сме си просто приятели..за огромно мое съжаление се виждаме в училище и ест хич не ми е леко..за него не знам..не си обяснявам само едно нещо..беше ми казал,че изпитва нещо между приятелство и любов но клони към любов..миналия ден го питах какво изпитва..и отговора беше "единствено приятелски чувства..".Боли ме..но няма какво да направя повече.Не е първия,не е и последния(не ми го казвайте,знам го) ..но за мене др няма..та това е накратко..с една дума-края на всичко..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Mn gadno se e poluchilo,no moje da imash i vtori shans,nishto ne se znae.Imam podobna situaciq v momenta.I nai dobroto reshenie kato che li e t1rpenieto i iskrenostta![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Втори шанс няма да имам..на мен ми е повече от ясно.Той не иска нищо да стане..просто не знам..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ами мила просто няма какво да направиш?Както знаеш насила нищо не става.Нали е само харесване,ще го забравиш споко?Няма ли някое друго момче,което да е привлекло вниманието ти.
По дяволитеПървоначално написано от koalka
..точно това е,че от моя страна не е само харесване..а той нищо не изпитва и явно не е изпитвал..знам че на сила нищо не става..но не мога да го забравя,просто не мога
![]()
![]()
Taka e nai gadnoNo se opitai da ne univash i da ne mislish postoqnno za tva.Nameri si nqkakvo zanimaniei taka po lesno she go zabravish,kolkoto i da ti e trudno.
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Ох вие не ме разбирате..не искам друг бе..не знам какво да правя..ужасно ми е кофти ..
![]()
Ами като си му казала че не го харесваш сигурно мн си объркала...втори шанс - едва ли...
Ау..Първоначално написано от ThePunisher
повече не го прави
![]()
Ами то не може така...първо едно после друго...по-добре го остави и си останете приятели
От друга страна..не си прочел както трябва-ИЗЛЪГАХ за това!!!А че съжалявам-това личи от милиарди километри!Първоначално написано от ThePunisher
![]()
Аз бих ти предложил, пък и щом той го е казал да си останете приятели, а и щом сте в едно училище го поздравявай когато го видиш
това правя!Първоначално написано от ThePunisher
![]()
Виж, Мила, по - добре е, че ти е казал от самото начало, че не е сигурен какво точно изпитва към теб. Ако бяхте тръгнали и ти хлътнеше още повече по него(коет неминуемо щеше да стане), щеше да страдаш повече. Така е станало, така е трябвало да стане. Опитай се да го преодолееш, поне е бил честен с теб...Постарай се да не се ядосваш заради това, че нещата между вас не са се получили. Продължи си напред, старай се да си силна и скоро ще си харесаш друго момче![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
еми аз нямам друг избор освен да се примиря като гледам ..и като ти чета постоветеПървоначално написано от ThePunisher
![]()
Не разбрах къде пише че момчето не я е харесало?Тя така предполага а може предположенията й да не са вярни...
Може да е казал така,защото си мисли ,че ти това искаш да чуеш.С малък риск,но...зашо не му кажеш какво изпитваш?
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
да,може да не са,но от къде мога да знам аз..нали точно затова го направих по дяволитеПървоначално написано от ThePunisher
..и си осъзнавам грешката!
![]()
![]()
П.П. Каризма-песента я знаеш..поздравче![]()
Незнам...казала си му че не го харесваш при положение че не е така - ГРЕШКА
мхм знам..грешка,която не мога да оправя..пък и момчето няма желание!Първоначално написано от ThePunisher
Ами ти си "убила" желанието у него
ТОВА МИ Е ЯСНО,СЪЩО ТАКА МИ Е ЯСНО ЧЕ НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ НИЩО ПО ВЪПРОСА ЯВНО..НЯКФИ ИДЕИ ДА ИМАШ СЛУЧАЙНО???Първоначално написано от ThePunisher
![]()
Честно казано... нямам
знам,че нямаш..точно за това те попитах.Пък и да сме наясно-казах съжалявам за това,че излъгах..също така знам че само и единствено аз съм си виновна..а нещото в което съм "сигурна"..е че момчето..не изпитва нищо и не е изпитвалоПървоначално написано от ThePunisher
![]()